enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:55 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:32 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
09:22 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:11 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
06:55 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“Yunanistan konusu hak ettiği kadar bir yere sahiptir”

“Yunanistan konusu hak ettiği kadar bir yere sahiptir”
2 Temmuz 2022
413
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’ın kullanılarak yürütülen dikkatlerini dağıtma gayretlerinin farkındayız olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim hava alanlarımızı, hava etkinlik sahalarımızı sürekli olarak tahrip, tahrik ederek üzerimize gelenlere bizler de hava kuvvetlerimiz başta olmak üzere gerekli dersi gereken yerde verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.

Ege’deki haklarımızdan en küçük bir taviz vermeden, uluslararası anlaşmaların bize verdiği imkanları sonuna kadar kullanarak batıdaki kara, hava, deniz sınırlarımızı koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Aramızdaki ihtilafları diyalog ve müzakereyle çözmeye çalışmak yerene birilerinin eteğinin altına saklanarak kabadayılığa yeltenen Yunanistan yönetimine de hem bölgemizde yaşanan gelişmelerden hem de bir asır önceki hadiselerden ibret almasını tavsiye ediyoruz.

Ege’deki komşumuzun siyasi, ekonomik ve askeri bakımdan bizimle mütenasip konumda yer almadığı bir gerçektir. Bunun için stratejik hesapları içinde Yunanistan konusu hak ettiği kadar bir yere sahiptir. Yunan halkının, sonu kendileri bakımından felaketle bitecek maceralarla koşan yöneticilerine gereken mesajı ve dersi demokratik yollarla vereceğini ümit ediyorum. Şimdiden yaklaşan Kurban Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Kurban Bayramının milletimiz için ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Allah’tan temenni ediyor, birliğimizin, beraberliğimizin daim olmasını niyaz ediyorum” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 02 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.