enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:44 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:32 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:21 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
12:15 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
07:41 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
07:14 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:55 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:48 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:39 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:38 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:29 ABD’nin Güney Kahkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:26 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:20 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bursa’nın geleceği gençlerle şekilleniyor

Bursa’nın geleceği gençlerle şekilleniyor
27 Aralık 2021
325
A+
A-

BURSA-UHA HABER / Bursa Büyükşehir Belediyesi, iki üniversitede yaklaşık 82 bin öğrencinin eğitim gördüğü Bursa’da, gençleri merkeze alan örnek yatırımları hayata geçirerek kentin geleceğini gençlerle birlikte şekillendiriyor.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, İki üniversitenin öğrenci topluluklarına üye yaklaşık 1500 öğrenciyle bir araya gelen Başkan Alinur Aktaş, gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Gençleri merkeze alan projeleri ve gönüllülük hareketiyle Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ‘Genç Dostu Şehir‘ seçilen, yine gençliğe yönelik projeleriyle AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri Yarışması’nda ödüle değer görülen Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi’ndeki öğrenci topluluklarının başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda yapılan gençlik buluşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Birlik Vakfı Bursa Şube  Başkanı Mustafa Bayraktar ile 1500’ü aşkın üniversiteli genç katıldı.

Bursa'nın geleceği gençlerle şekilleniyor

Gençler bizim geleceğimiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uludağ Üniversitesi’nde 72 bin, Bursa Teknik Üniversitesi’nde de 10 bin olmak üzere Bursa’da 82 bini aşkın üniversite öğrencisinin eğitim gördüğünü söyledi.

Bu öğrencilerin yaklaşık yüzde 47’sinin şehir dışından geldiğini hatırlatan Başkan Aktaş, “Biz farklı etkinlik ve aktivitelerle onların sosyalleşmesine katkı vermeye çalışıyoruz. Gençlik Kulübü uygulamanız gerçekten bütün Türkiye’ye örnek oldu ve 70 binden fazla öğrencimiz bu uygulamadan istifade ediyor. Bu uygulama ile öğrencilerimizle 365 gün 7/24 devam eden bir ilişkimiz var. Kısa bir süre önce öğrenci topluluklarının seçimleri yapıldı. Uludağ Üniversitesi’nde 137, Bursa Teknik Üniversitesi’nde de 56 öğrenci topluluğumuz başkan, yönetici ve üyeleriyle bir araya geldik. Hem onları dinledik, hem de onları çeşitli hediyelerle ödüllendirdik. Gençler bizim geleceğimiz. Onlarsız bir Türkiye ve dünya düşünülemez. Büyükşehir Belediyesi olarak onları hayata en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içindeyiz” dedi.

Bursa'nın geleceği gençlerle şekilleniyor

Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç da geleceği gençlerle birlikte inşa etmeye çalıştıklarını belirterek, “Biz gençleri sadece gelecek olarak değil, bugünümüz olarak da görüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz gerçekten onların hayatlarını kolaylaştıracak önemli çalışmaları gerçekleştiriyor. Bugün gençlerimizle bir Bursa buluşması gerçekleştirdik. İnşallah gençlerimizle bir Ankara buluşması da gerçekleştireceğiz” dedi.

Bursa'nın geleceği gençlerle şekilleniyor

Uludağ Üniversitesi Kültür Sanat Toplulukları Birliği Başkanı Mehmet Emin Şenses ve Bursa Teknik Üniversitesi Bilim Toplulukları Başkan Temsilcisi Hasan Emre Karakaya da çorba çeşmesinden Gençlik Kulübü uygulamasına, mahalle gönüllülerinden kültür merkezlerine kadar gençlere yönelik çalışmaları nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

[UHA Haber Ajansı, 27 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.