enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ASEE Grup, 2021 yılı üçüncü çeyrek verilerinde yüzde 24 kar artışı açıkladı

ASEE Grup, 2021 yılı üçüncü çeyrek verilerinde yüzde 24 kar artışı açıkladı
24 Kasım 2021
634
A+
A-

İSTANBUL-UHA HABER / 27 Banka ve 45.000’den fazla üye işyeri ile Türkiye’nin en büyük online ödeme ağını yöneten Payten Türkiye’nin bağlı bulunduğu Asseco South Eastern Europe (ASEE) Grup, 2021 yılı üçüncü çeyrek verilerini açıkladı.(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Avrupa’nın en büyük yazılım şirketleri arasında yer alan Asseco South Eastern Europe (ASEE) üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını yayınladı.ASEE Group’un 2021’in üçüncü çeyreğindeki satış gelirleri, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 13 (6,5 milyon avro) artarak 57,7 milyon avroya ulaştı. Gelirlerdeki en büyük artış, başta özel çözümler olmak üzere özellikle tescilli yazılım ve hizmetler tarafından sağlandı. ASEE Grubu’nun faaliyet kârı yüzde 24 artışla 10,3 milyon avroya ve FAVÖK yüzde 14 artışla 14,6 milyon avroya ulaştı.2021’in üçüncü çeyreğinde ASEE Group bünyesinde, Türkiye’de de faaliyet gösteren ödeme sektörü çözümleri şirketi Payten’in satış gelirleri, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 4 (1,1 milyon avro) artarak 26,6 milyon avro oldu. Payten’in faaliyet kârı 1,5 milyon avro (yüzde 36) artarak 5,7 milyon avroya ulaştı. FAVÖK ise 2020 dönemine kıyasla yüzde 17 (1,3 milyon avro) artarak 8,8 milyon avroya yaklaştı.

Piotr-Jelenski | AVMDergi-Türkiye'nin AVM ve Perakende Haber Portalı

Piotr JelenskiASEE Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Piotr Jelenski, finansal sonuçlarla ilgili şu açıklamayı yaptı: “ASEE Group üçüncü çeyrekte hem organik olarak hem de yeni satın alınan şirketlerin konsolidasyonu sonucunda büyümesini sürdürdü. ECR ve IPD gibi işletmelere yönelik çözümlerin yanı sıra kart işleme çözümleri ve IAD Moneyget de önemli ölçüde büyüdü. Özel Çözümlerde ölçeğin büyümesi ve kendi hizmetlerimizin verimliliği de olumlu Q3 sonuçlarına katkıda bulundu.”

HABER : Cansu ASLAN

***Payten Hakkında2800 çalışanı ve 23 ülkedeki operasyonu ile Avrupa’nın en büyük bilişim firması olan Asseco South Eastern Europe Group (ASEE) şirketi olan Payten, finans sektörü başta olmak üzere tüm şirketler için kartlı ve kartsız işlemleri destekleyen kapsamlı ödeme sektörü çözümleri sunuyor. Payten; bünyesinde bulunan Nestpay, Merchant Safe Unipay, Paratika ve Mobven markaları ile e-ticaret, mobil ödeme, ödeme işleme ve POS hizmetlerini dış kaynak, ekipman, bakım ve destek dahil olarak uzman ekibi ile uçtan uca hizmet sağlıyor. Türkiye’nin ilk online ödeme sağlayıcısı olan Payten, 22 yıllık yerel tecrübesi ve Asseco Grup global desteği ile farklı platformlar ve sektörler için bütünsel bir yaklaşım ile hizmetler sunuyor.

[UHA Haber Ajansı, 24 Kasım 2021]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.