enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:53 RTÜK Başkanı Şahin: “İslamofobi sadece ‘bir içerik sorunu’ değil, bir güvenlik, bir kimlik ve bir insanlık meselesi”
00:51 Yenidoğan Çetesi’ davasında 5. duruşma görüldü
00:50 Fırtınalı bir dönemde AB dönem başkanlığını devralan Danimarka’yı neler bekliyor?
00:41 Almanya’da bir şirkette meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı
00:35 Tunç Soyer’in gözaltına alındığı İzmir’deki yolsuzluk operasyonunda şaşırtan detay! Şikayet eden Cemil Tugay çıktı.
00:27 İtalya’da kavurucu sıcaklar: İki ölü, 17 şehir için kırmızı alarm
00:22 MİT Başkanı Kalın, Irak’ın kuzeyinde temaslarda bulundu
00:22 ‘Cam tavanı’ aşmak: Bilimde kadınların dönüştürücü gücü
00:11 Hangi AB ülkesi en çok düzensiz göçmeni geri gönderiyor?
00:10 Azerbaycan ve Küresel Süreçler
00:08 Sessiz kahramanlara bir saygı duruşu: “Babam Misafir İşçiydi” kitabı
23:09 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hatay, İzmir ve Manisa’daki yangınlar kısmen kontrol altına alındı.
08:59 Büyük yolsuzluk operasyonu İzmir’e de sıçradı: Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer gözaltına alındı
08:34 TBMM bugün yoğun gündemle haftaya başlıyor
08:13 CHP kurultayı davası ertelendi
00:50 Kartepe’de Açık Hava Sinema Keyfi Başladı
00:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fuat Sezgin, büyük bir ilim insanıydı
00:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orman yangınlarında sorumluluğu olduğu tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı
00:32 (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait iki depoda tarihi eser ele geçirildi
00:24 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “(ABD-İran) Uzlaşma ihtimali var”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

31 Mart Mahalli Seçimlerinde, seçim güvenliği kapsamında; “594 bin Personelimiz Görevlendirildi”

31 Mart Mahalli Seçimlerinde, seçim güvenliği kapsamında; “594 bin Personelimiz Görevlendirildi”
26 Mart 2024
13
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugüne kadar yapılan tüm genel ve yerel seçimlerden demokrasiyi taçlandırarak çıktıklarının altını çizdi.

UHA / İnternational News Agency

ALİ YERLİKAYA'DAN "SEÇİM GÜVENLİĞİ" AÇIKLAMASI: "31 MART'TA 594 BİN  PERSONEL GÖREVLENDİRİLDİ"Bakan Yerlikaya, “Biliyorsunuz geçen yıl, 2 büyük seçimi tecrübe ettik: 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri ile 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri. Ülke olarak yüzde 90’lara varan rekor bir katılımla halkımızın iradesi bu seçimlerde de sandığa yansıdı. Şimdi önümüzde, 31 Mart Mahalli Seçimleri var. 85 milyon vatandaşımızın her birinin gönül rahatlığıyla sandığa gitmesi ve milli iradenin sandığa yansıtabilmesi için valiliklerimizle, jandarmamızla, polisimizle, tüm kolluk kuvvetlerimizle; hukuk devleti sınırları içerisinde A’dan Z’ye her türlü tedbiri alıyoruz, almaya da devam edeceğiz” dedi.
Bakan Ali Yerlikaya, “31 Mart Mahalli Seçimlerinde, seçim güvenliği kapsamında; 324 bin Emniyet Genel Müdürlüğü, 197 bin Jandarma Genel Komutanlığı, 2 bin 850 Sahil Güvenlik Komutanlığı ve 53 bin güvenlik korucusu ve 17 bin gönüllü güvenlik korucusu olmak üzere toplam 594 bin personelimiz görevlendirildi.” ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kolluk birimlerine ait helikopterleri, uçakları, İHA/İKU’ları göreve hazır vaziyette bulundurduklarını bildirerek “81 ilimizin tamamında her şehrimizde, her sokakta içişleri ailemizle inşallah huzur ve güven içerisinde bir seçim ortamı yaşayacağız. 31 Mart Mahalli Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.