enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 Fransa ve İsviçre’de nükleer santraller aşırı sıcak nedeniyle vites düşürdü
00:57 Türkiye – Türkmenistan arasında ticaret hacmi yılın ilk altı ayında yüzde 26,3 arttı
00:47 Derin yoksullukla mücadele hikâyesi
00:34 Marmara Bölgesi’nde işverenler istihdamda olumlu hava bekliyor
00:30 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal sulama projeleriyle atıl vaziyette bulunan tarım arazileri suyla buluştu…
00:20 Fransa yumuşak gücünü artırmak için ‘diplomatik rezerv’ başlattı
00:15 İtalya, AB üyesi olmayan ülke vatandaşlarına 500 bin iş vizesi verecek
23:31 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, doğurganlık hızındaki düşüş ile yaşlanan nüfusa dikkati çekti
23:18 Hafta sonu hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerine çıkıyor
23:00 MİT Başkanı Kalın’dan Hakkâri, Yüksekova ve Çukurca’ya ziyaret
22:46 Bakan Yumaklı: Lütfen dışarıda ateş yakmayın
21:49 Başkent Ankara’da 17. Türkiye Gitar Buluşması!
17:29 KADEM Kocaeli Temsilciliği’nden “Aşurede Buluşalım” Etkinliği
17:10 Bölge Organizasyonuna yeni soluk!
10:35 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko’dan Tarım Bakanı’na Sert Tepki: “Pestisiti Gizlemek, Milleti Zehirlemeye Ortak Olmaktır!”
10:08 İletişim Başkanı Altun: Özgür Özel’in ifadeleri toplumsal barışı zedeleyen ciddi bir sorumsuzluktur
09:53 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarına tepki
09:48 6 kıtaya karavan satıyor
09:40 Bakan Tunç: Kamu düzenini bozan eylemler, ifade özgürlüğü hakkı kapsamında değerlendirilemez
09:31 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, “İran-İsrail çatışmaları nedeniyle İran’da kalan uçaklar, Türkiye’ye geri getirilecek”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

31 Mart Mahalli Seçimlerinde, seçim güvenliği kapsamında; “594 bin Personelimiz Görevlendirildi”

31 Mart Mahalli Seçimlerinde, seçim güvenliği kapsamında; “594 bin Personelimiz Görevlendirildi”
26 Mart 2024
13
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugüne kadar yapılan tüm genel ve yerel seçimlerden demokrasiyi taçlandırarak çıktıklarının altını çizdi.

UHA / İnternational News Agency

ALİ YERLİKAYA'DAN "SEÇİM GÜVENLİĞİ" AÇIKLAMASI: "31 MART'TA 594 BİN  PERSONEL GÖREVLENDİRİLDİ"Bakan Yerlikaya, “Biliyorsunuz geçen yıl, 2 büyük seçimi tecrübe ettik: 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri ile 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri. Ülke olarak yüzde 90’lara varan rekor bir katılımla halkımızın iradesi bu seçimlerde de sandığa yansıdı. Şimdi önümüzde, 31 Mart Mahalli Seçimleri var. 85 milyon vatandaşımızın her birinin gönül rahatlığıyla sandığa gitmesi ve milli iradenin sandığa yansıtabilmesi için valiliklerimizle, jandarmamızla, polisimizle, tüm kolluk kuvvetlerimizle; hukuk devleti sınırları içerisinde A’dan Z’ye her türlü tedbiri alıyoruz, almaya da devam edeceğiz” dedi.
Bakan Ali Yerlikaya, “31 Mart Mahalli Seçimlerinde, seçim güvenliği kapsamında; 324 bin Emniyet Genel Müdürlüğü, 197 bin Jandarma Genel Komutanlığı, 2 bin 850 Sahil Güvenlik Komutanlığı ve 53 bin güvenlik korucusu ve 17 bin gönüllü güvenlik korucusu olmak üzere toplam 594 bin personelimiz görevlendirildi.” ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kolluk birimlerine ait helikopterleri, uçakları, İHA/İKU’ları göreve hazır vaziyette bulundurduklarını bildirerek “81 ilimizin tamamında her şehrimizde, her sokakta içişleri ailemizle inşallah huzur ve güven içerisinde bir seçim ortamı yaşayacağız. 31 Mart Mahalli Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.