enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:25 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İtalya Kupası heyecanı TRT SPOR’da

İtalya Kupası heyecanı TRT SPOR’da
24 Eylül 2024
126
A+
A-

İtalya Kupası’nda heyecan ikinci tur maçlarıyla devam ediyor. Bugün oynanacak Lecce – Sassuolo ve Torino – Empoli karşılaşmaları TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

İtalya Kupası’nda gözler ikinci tur maçlarına çevrildi. Seri A’da sezona istediği gibi başlayamayan Lecce, Seri B ekiplerinden Sassuolo’yu konuk edecek.

Ligde geride kalan 5 haftada sadece 3 gol atabilen Lecce’nin rakip kale önündeki sıkıntısı devam ediyor.

İlk turda Mantova’yı eleyen Luca Gotti’nin ekibinin ilk turda yine bir Seri B ekibi olan Sassuolo karşısında neler yapacağı merak konusu…

Bu sezon Seri B’de mücadele eden Sassuolo ise özellikle genç forveti Samuele Mulattieri’nin formuyla dikkat çekiyor.

İki gol iki de asiste imza atan Mulattieri önderliğinde ligde 3. sırada bulunan Seri b ekibi bir sürpriz yapıp zor günler geçiren Lecce’yi elemenin hesaplarını yapıyor.

Bu sonucu merakla beklenen mücadele saat 17.00’den itibaren TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Günün diğer maçında ise Seri A’ya fırtına gibi giren Torino, Empoli’yi konuk edecek.

Ligde geride kalan 5 haftada bileği bükülmeyen ve 3 galibiyet 2 beraberlikle ligin zirvesinde yer alan Torino kupada da yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

İki yeni transferi Adams ve Zapata ile rakip kale önünde oldukça tehlike yaratan Torino’da Lazaro ve İliç’in yükselen formu sevindiriyor.

Empoli de Seri A’ya iyi başlayan ekiplerden. Ligde Roma’yı deplasmanda yenerek sükse yapan Empoli’nin de henüz mağlubiyeti yok.

Geçtiğimiz sezon İtalya Kupası’na Empoli ilk turda Torino ise ikinci turda veda etmişti.

Bu iki takımdan hangisinin yoluna devam edeceği ise saat 22.00 den itibaren TRT Spor’dan yayınlanacak mücadele sonrası belli olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.