enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
00:57 Boraltan Köprüsü Faciası…Rus ordusundan kaçan 146 Azeri TÜRK’ünün katliamı…
00:55 Alexis Anne-Braun ile Sanat ve Mimarlıkta Anlamın İnşası Konferansı
00:53 İran’dan ABD’nin Venezuela kararına kınama
00:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazreti Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü’ne ilişkin mesaj yayımladı…
00:50 Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu : “Terörsüz Türkiye” Bahanesiyle Bölücülük
00:48 Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular bu hafta sona eriyor
00:48 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Bu sadece Kocaeli’nin değil, tüm bölgenin su felaketidir”
00:42 Filistinli Hind Rajab’ın hikayesini anlatan “Hind Rajab’ın Sesi” filmi
00:35 ABD Başkanı Trump, Ukrayna-Rusya Savaşı’yla ilgili Avrupalı liderlerle kapsamlı görüşmeler yaptı…
00:32 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri!…
00:26 Bakan Murat Kurum, “553 milyon ağacın kesilmesini önledik”
00:25 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:25 FETÖ’nün kamu yapılanmalarına operasyon
00:23 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Terörü ilanihaye Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız”
00:11 “Uluslararası Naat-ı Şerif Yarışması”nda ödüller sahiplerini buldu
00:10 İngiltere’den “Rusya” mesajı: Gerekirse savaşmaya hazır olmalıyız
00:09 Bakan Kurum: Kira ve konut fiyatlarını dengeleyeceğiz
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu aklını yitirmişlere Türkiye’yi teslim etmeyelim”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu aklını yitirmişlere Türkiye’yi teslim etmeyelim”
8 Mayıs 2023
190
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Tayyip Erdoğan’la ne kadar gurur duysak azdır. Türkiye’nin altyapısını öyle bir yaptı ki inşallah Türkiye Yüzyılı’nda Osmanlı’nın, Selçuklu’nun bize bıraktığı 600 yıllık büyük mirası, ilayi kelimetullahı ve nizamı alemi bütün dünyaya nakşedecek.” dedi.

UHA / İnternational News Agency

AK Parti  İstanbul milletvekili adayı Soylu, Beyoğlu Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda düzenlenen Hıdırellez Şenliklerindeki konuşmasında, 12 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türkiye’ye yönelik saldırı yapıldığını söyledi.

Soylu, 2013’te Beyoğlu’ndaki Gezi Parkı olaylarına değinerek, “Sadece Gezi olayları değil, Gezi olayları ülkemize büyük bir maliyet yükledi. Yüzde 4’tü faiz, yüzde 4’tü enflasyon Gezi olaylarında. Ondan sonra artmaya başladı. Neden? Ülkenin istikrarını bozmak istediler.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra FETÖ’nün 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimlerinin yaşandığını, PKK, DEAŞ terör örgütleri eliyle de Türkiye’nin zayıflatılmaya çalışıldığını vurgulayan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm badirelere rağmen yolundan dönmediğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sadece 780 bin kilometrekarenin cumhurbaşkanı olmadığını belirterek, şöyle devam etti:

“Tayyip Erdoğan’la ne kadar gurur duysak azdır. Türkiye’nin altyapısını öyle bir yaptı ki inşallah Türkiye Yüzyılı’nda Osmanlı’nın, Selçuklu’nun bize bıraktığı 600 yıllık büyük mirası, ilayi kelimetullahı ve nizamı alemi bütün dünyaya nakşedecek. Hakkı, adaleti, hakkaniyeti, dünyada mağdur ve mazlumu yalnız bırakmayan Tayyip Erdoğan, göreceksiniz Türkiye Yüzyılı’yla öyle adımlar atacağız ki bay bay Kemal de evinin mutfağına geçsin, TikTok çeksin.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk’üyle, Kürt’üyle, Roman’ıyla, Çerkez’iyle, Arap’ıyla, Arnavut’uyla, Boşnak’ıyla, Sünni’siyle, Alevi’siyle 85 milyonu kardeş yaptığını söyleyen Soylu, “Türkiye’de doğuyla batıyı birleştirdi. Doğunun ve Güneydoğu’nun makus talihini yendi. Oradaki terör örgütünü şehirden, dağlardan sildi.” diye konuştu.

Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Adam LGBT’ci oldu, çıktı karşımıza. Her yerde LGBT’yi savunuyor. Bana bugün soruyorlar, ’15 gün izin aldı.’ İstanbul’u kim yönetecek? Zaten İstanbul’u mu yönetiyordu?” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İBB Başkanlığına gelir gelmez 4 yılda Haliç’i temizlediğini, İstanbul’u çöp dağlarından kurtardığını, su problemini çözdüğünü, mezarlıkları diken bahçesinden gül bahçesine çevirdiğini, viyadükler, alt geçitler, üst geçitler yaptığını ifade etti.

Erdoğan’ın hükümete geldiğinde de büyük projeler gerçekleştirdiğini dile getiren Soylu, “Bu aklını yitirmişlere Türkiye’yi teslim etmeyelim. Onun için çok çalışalım. Bu kendisini Amerika’ya teslim etmişlere, Avrupa’ya teslim etmişlere Türkiye’yi teslim etmeyelim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.