enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:56 “İBB borsası” iddialarına adı karışan avukat Mücahit Birinci, AK Parti üyeliğinden istifa etti.
10:38 Kamu çalışanlarının ülke genelinde yaptığı bir günlük iş bırakma eylemi, İZBAN seferlerini de etkiledi…
10:16 Her üç ölümden biri kalp-damar hastalıkları nedeniyle gerçekleşiyor: Risk faktörlerine dikkat!
09:51 ABD’li şarkıcı Madonna, Gazze’deki çocukların yaşadığı insani krizle ilgili Papa 14. Leo’ya bölgeye gitme çağrısında bulundu
07:10 Şok şok şok. Denk’te Büyük Deprem: Yönetim Kurulu istifa etti, kaptanlık Kuzu’da
00:57 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcilerini firmanın Lalahan tesislerinde ağırladı.
00:54 Eğitime yönelik sigortalara ilgi artıyor
00:51 İngiliz The Telegraph gazetesi: Putin ve Trump’ın Teklifi Kiev İçin ‘Korkunç’ Ama Tek Seçenek
00:40 Son dönemlerde elektronik imza sahteciliği ile tapularda dolandırıcılık vakaları hızla artıyor!
00:39 Gazeteci Özlem BAY’ın Özel “Haber Ajandası”: İstanbul’un ‘Yeşil Soylulaştırma’ Gerçeği
00:31 Dünyanın en ünlü piyano virtüözü MAKSIM, Dünya Turnesi’nin duraklarından biri olan İstanbul’a geliyor!”
00:28 Aon, 2025 yılı ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
00:22 Nobel ödüllü 23 ekonomi profesöründen, İsrail hükümetine Gazze konusunda çağrı yapan bir mektup kaleme aldı.
00:17 Zengezur Koridoru’ndan Trump Rotası’na Güney Kafkasya’da Barış!
00:12 Kentsel dönüşüm projelerinde güvenlik ve tasarruf için doğru pompa seçimi şart
00:09 TCMB Başkanı Fatih Karahan, 2025’in üçüncü enflasyon raporunu paylaştı
18:50 Bugün Kocaeli İçin Ne Kadar Geç Kalındı? Kocaeli’nin Deprem Gerçeği Yok Sayılıyor!
18:18 Yine Hakem Kararları…!!!
10:59 Marmara Depremi’nin 26. Yılında AKUT VAKFI’ndan Depremlere Karşı Önlem Çağrısı
10:02 Antalya Arkeoloji Müzesi’ndeki 100 bine yakın eser, yıkım kararı sonrası paketlenerek taşınmaya başladı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →
20 Eylül 2022
147
A+
A-

Gazeteci Barış Yarkadaş, altılı masanın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili kulislerden aldığı son bilgileri paylaştı.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’dan Ataner YÜCE’nin ‘Demokrat TV’ye dayandırdığı haberine göre, tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya ve Dragoman Strateji Başkanı Onur ErimErdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

İyi Parti'den Barış Yarkadaş hakkında suç duyurusu - Son Dakika HaberlerCumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarıyla ilgili Yarkadaş, siyaset kulislerinden aldığı bilgiyi aktardı.

“BİZ BÖYLE BİR BİLDİRİYİ DOĞRU BULMAYIZ”

“Kamouoyunda Kılıçdaroğlu’nun bu denli olumlu, olumsuz tartışılmasının önemli bir nedeni Mansur Yavaş’ın ve Ekrem İmamoğlu’nun net bir tavır almamasıdır” diyen Yarkadaş “CHP Genel Merkezi, 11 büyükşehir belediye başkanının Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda net bir tutum takınmasını acaba bu belediye başkanları bir bildiri yayınlayarak “bizim adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur, bu konuda hiçbir tereddütümüz yoktur. Kılıçdaroğlu’nun arkasında duracağımızı deklare ediyoruz” diye bir bildiri yayınlanmasını tartışıyor. Yavaş ve İmamoğlu bu bildirinin yazılmasına sıcak bakmıyorlar. Mansur Bey’e yakın bir arkadaşımızla sohbet ederken arkadaşımız kişisel görüşünü ifade etti ‘Biz böyle bir bildiriyi doğru bulmayız’ dedi. Bu Mansur Bey’in İYİ Parti’nin kendisini aday yapmak istiyormuş düşüncesine kaptırdığını gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

“KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPACAK YOLLARI BULMALIYIZ”

Yarkadaş “Pazar günü Abant’ta CHP’li belediye başkanlarının bir toplantısı oldu. 3 belediye başkanı toplantıya katılmıyor. Rıza Akpolat, Battal İlgezdi, Kemal Çebi toplantıya katılmıyor. Bakırköy Belediye Başkanı çalışmalarını anlattıktan sonra ‘Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapacak yolları bulmalıyız’ diyor. İmamoğlu’na yakınlığı bilinen Beylikdüzü Belediye Başkanı ‘Bizim görevimiz belediye çalışmalarını anlatmaktır’ diyor.” sözlerine yer verdi.

İttifak açıklaması: Akşener, İmamoğlu'nu neden Fatih'e benzetti?“İMAMOĞLU, AKŞENER’İN KENDİSİNİ DESTEKLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR”

Yarkadaş, İmamoğlu’yla ilgili “Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda hiçbir yorum yapmayan İmamoğlu, ‘Genel başkanımıza yaptığımız çalışmalarla destek olmalıyız’ diye yuvarlak bir ifade kullanıyor. İmamoğlu, Macron modeli üzerine çalışıp ‘Acaba ben de Macron gibi bir çıkış yapıp Cumhurbaşkanı adayı olabilir miyim?’ arayışını sürdürüyor. Bununla ilgili 3 kişilik ekibi çalışmalara devam ediyor. Çünkü Akşener’in kendisini desteklediğini düşünüyor.” dedi.

“İYİ PARTİ’NİN BUGÜN İTİBARİYLE MANSUR YAVAŞ’I ÇATI ADAY OLARAK ÇIKARMAK İSTEDİĞİ NET”

Yavaş’ın adaylığı ile ilgili ise Yarkadaş “İYİ Parti’nin bugün itibariyle Mansur Yavaş’ı çatı aday olarak çıkarmak istediği net. Ortak aday dediğinizde 6’lı masanın ortak adayı olacak. Mansur Yavaş’ı Kemal Bey’in adaylığını deklare etmiş olmasına rağmen karşısına çıkarmayı hazırlanıyorlar.” diye konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 20 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.