enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 İsmet İnönü az daha CHP’yi kapattıracaktı
00:54 Spor Yazarı Hasan ÇİÇEK’ten: Spor medyası ve geleceğin genç iletişimcileri
00:48 Savunma sanayiinde bugüne kadar filmin fragmanını izlemiştik. Endonezya’ya 60 adet Kaan’ın ihracıyla artık asıl film başladı
00:38 Politikasızlığın Konforu: Terörsüz Siyasetin Çıplak Gerçeği
00:34 Beşiktaş, Avusturya’da sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor
00:28 Sakarya’nın o sahilinde tarihte ilk kez mavi bayrak dalgalanacak
00:25 KKTC Milletvekili Yasemin Öztürk, İsraillilerin İran ile savaşı bahane ederek Güney Kıbrıs’a göç başlattığını söyledi.
00:20
00:08 UHA Haber’in Spor Yazarı Gazeteci Mustafa SALMAN’ın, ‘Futbol Dünyası’na Bakışı!
00:06 Fenerbahçe niçin şampiyon olamıyor?
23:11 Bu Ne Yaman Çelişki
23:03 Musk’ın ‘Amerika Partisi’ Başarılı Olur mu?
22:42 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
22:05 Kitap: Müslümanlığın Temel Dinamiği
20:30 Zeydan Karalar tutuklandı
13:48 Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Ankara’da bulunan 4 taşınmazın özelleştirilmesine karar verildi.
13:30 Bakan Uraloğlu, “Esenboğa Metrosu’nun yeni projesi 2 ay içinde tamamlanacak”
09:42 Araştırma: Su içmeyen çocuğun başarısı düşüyor, büyümesi yavaşlıyor
07:35 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ilebugün Pakistan’a resmi ziyarette bulunacak.
00:52 Oosterwolde’ye yeni sözleşme
TÜMÜNÜ GÖSTER →

EGİAD Melekleri Yılın Melek Yatırım Ağı Seçildi 

EGİAD Melekleri Yılın Melek Yatırım Ağı Seçildi 
14 Haziran 2022
412
A+
A-

KOCAELİ – UHA HABER / Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen MMG-EURITECH Avrasya Ar-Ge, İnovasyon & Teknoloji Zirve ve Sergisi Kocaeli Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirildi.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Euritech Awards Avrasya Ar-Ge, İnovasyon ve Teknoloji Ödülleri “Yılın En İyilerini Seç” hedefiyle yola çıkarak; halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucunda 16 yatırım ağı arasından EGİAD Melekleri’ni “Yılın Melek Yatırım Ağı” seçti. 

Bu yıl gerçekleşen zirvede, üç gün boyunca 80 konuşmacı; girişimcilik, arge, savunma, enerji, sağlık, gıda, tarım, yeşil mutabakat, yazılım, fintech, mobilite, geleceğin teknolojileri ve startupların finansmanı konuları üzerinde duruldu.

Etkinliğin üçüncü günü gerçekleşen Euritech Awards Avrasya Ar-Ge, İnovasyon ve Teknoloji Ödül Töreni’nde EGİAD Melekleri “Yılın Melek Yatırım Ağı” ödülünü aldı. 

Resim önizlemesi

[Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer]

Ödül ile ilgili görüşlerini paylaşan Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer; “2011 yılında EGİAD olarak başladığımız girişimcilik çalışmaları ile farkındalığımızı arttırmayı ve önemini yaygınlaştırmayı hedeflemiştik. Bu bağlamda ise en büyük adımı 2015 yılında EGİAD Melekleri’nin TC Hazine ve Maliye Bakanlığı’na akredite olarak kurulumu ile attık. Böylece İzmir ve Ege Bölgesi’nin tek akredite ağı oldu, olmaya da devam ediyor. Bugün ise elde ettiğimiz başarı ile EGİAD Melekleri hakkında aldığım pozitif geri bildirimler, beni ve Ege Bölgesi’nin birçok iş insanını gururlandırıyor. Bu dönem çalışmaları ile çıtayı yükselten EGİAD Melekleri İcra Kurulu Başkanı Levent Kuşgöz ve tüm icra kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Resim önizlemesi

[EGİAD Melekleri İcra Kurulu Başkanı Levent Kuşgöz]

EGİAD Melekleri İcra Kurulu Başkanı Levent Kuşgöz ise; “Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede girişimlere ve ekosisteme göstermiş olduğumuz katkılar karşılığında bu ödülü aldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Bugüne kadar 22 girişime 3.5 milyon dolar üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Bundan sonrasında ise bizleri daha büyük bir çalışma ve özveri bekliyor. İzmir ve bölgemizde gerek yatırımcı sayısının, gerekse yatırımların artması için kollarımızı sıvadık. Bu dönem yanımda olan, zamanını, emeğini EGİAD Melekleri’ne ayıran tüm icra kurulu üyelerine ve oyları ile bize bu ödülü kazandıran herkese çok teşekkür ederim” dedi. 

Ebru Dön Keskin adlı kullanıcının profil fotoğrafı

HABER : Ebru KESKİN

[UHA Haber Ajansı, 14 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.