enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Zuchex’ten ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı

Zuchex’ten ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
22 Mayıs 2022
1.373
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı T.C.Ticaret Bakanlığı, ZÜCDER, İMMİB ve KOSGEB destekleriyle 32. kez düzenlenecek.

Türkiye Ev ve Mutfak Eşyaları Endüstrisi, 2022’de 7 milyar doların üzerinde ihracat hedeflerken, alanında dünyanın bu yılki en büyük küresel buluşması olacak Zuchex’in, yurt dışı satışlara yaklaşık 1,5 milyar dolarlık bir katkı sağlaması bekleniyor.

Teskilat_680*100 banner

2021’deki fuarda yabancı ziyaretçi sayısını yüzde 35 artıran Zuchex, 15-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan 32. organizasyonda 7 bini yurt dışından olmak üzere 37 bin satın almacıyı ağırlamaya hazırlanıyor.

The Flower and Plant Show'un yeni tarihleri açıklandı | Turizm Proje Dergisi

Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, Tarsus Turkey tarafından bu yıl 32.’si düzenlenecek olan Zuchex’e, aralarında Türkiye’nin sektör liderleri ile dünya markalarının da olduğu ve 650’den fazla firmanın katılacağını açıkladı.

“Bu yılki Zuchex’te yaklaşık 1,5 milyar dolarlık ticarete ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz” diyen Zekeriya Aytemur, önceki fuarda başarıyla uyguladıkları yurt dışı satın almacı programı “Overseas Buyer” sayesinde Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Balkanlar, Ortadoğu, Orta Asya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelecek yüksek bütçeli binlerce satın almacıyı, katılımcı firmalarla buluşturacaklarını ifade etti.

#buradaolmalısınız sloganıyla Tüyap Beylikdüzü’nde 12 salon ve toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek Zuchex 2022’de ziyaretçiler, ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin geleceğini, bugünden görme fırsatı bulacak.

Fuarda “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları”, “Ev Eşyaları”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde lider firmaların en yeni koleksiyonları ve 2023 tasarımları bir arada sergilenecek.

[UHA Haber Ajansı, 22 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.