enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
00:57 Boraltan Köprüsü Faciası…Rus ordusundan kaçan 146 Azeri TÜRK’ünün katliamı…
00:55 Alexis Anne-Braun ile Sanat ve Mimarlıkta Anlamın İnşası Konferansı
00:53 İran’dan ABD’nin Venezuela kararına kınama
00:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazreti Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü’ne ilişkin mesaj yayımladı…
00:50 Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu : “Terörsüz Türkiye” Bahanesiyle Bölücülük
00:48 Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular bu hafta sona eriyor
00:48 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Bu sadece Kocaeli’nin değil, tüm bölgenin su felaketidir”
00:42 Filistinli Hind Rajab’ın hikayesini anlatan “Hind Rajab’ın Sesi” filmi
00:35 ABD Başkanı Trump, Ukrayna-Rusya Savaşı’yla ilgili Avrupalı liderlerle kapsamlı görüşmeler yaptı…
00:32 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri!…
00:26 Bakan Murat Kurum, “553 milyon ağacın kesilmesini önledik”
00:25 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:25 FETÖ’nün kamu yapılanmalarına operasyon
00:23 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Terörü ilanihaye Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız”
00:11 “Uluslararası Naat-ı Şerif Yarışması”nda ödüller sahiplerini buldu
00:10 İngiltere’den “Rusya” mesajı: Gerekirse savaşmaya hazır olmalıyız
00:09 Bakan Kurum: Kira ve konut fiyatlarını dengeleyeceğiz
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Zeynep Duru Halazaoğlu Roche Diyabet Türkiye Ülke Müdürü oldu

Zeynep Duru Halazaoğlu Roche Diyabet Türkiye Ülke Müdürü oldu
19 Ağustos 2023
92
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

* Roche Türkiye, sağlık hizmetleri ekosisteminde daha fazla değer yaratmak amacıyla organizasyonel olarak güçlenmeye devam ediyor.

* Bu kapsamda, yapılan yeni atamayla Roche Diyabet Türkiye Ülke Müdürü pozisyonuna Zeynep Duru Halazaoğlu getirildi.

UHA / İnternational News Agency2002 yılından bu yana sağlık sektörünün çeşitli alanlarında değerli deneyimlere sahip olan Zeynep Duru Halazaoğlu, 14 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Roche Diyabet Türkiye Ülke Müdürü olarak görev almaya başladı.

Bu atamayla birlikte, şirketin müşteri odaklı stratejisinin güçlendirilmesi ve Roche diyabet çözümlerinin daha fazla hastaya ulaşmasını teşvik eden şirket kültürünün sürdürülmesi hedefleniyor.Zeynep Duru Halazaoğlu Hakkında20 yıllık sağlık sektörü deneyimine sahip Zeynep Duru Halazaoğlu, Hacettepe Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra, yüksek lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) tamamladı. Kariyerine 2002 yılında Dade Behring firmasında başladı. Kariyeri boyunca sağlık alanında farklı şirketlerde görev almaya devam eden Halazaoğlu, son olarak Boston Scientific Turkey firmasında Türkiye ve Pakistan’dan sorumlu Kardiyoloji Satış Müdürü olarak görev yaptı. Halazaoğlu, 14 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla Roche Diyabet Türkiye Ülke Müdürü olarak çalışmaya başladı.MC-TR-01562Roche Hakkında1896 yılında İsviçre’nin Basel şehrinde kurulan ve markalı ilaçların ilk endüstriyel üreticilerinden biri olan Roche, dünyanın en büyük biyoteknoloji şirketi ve In Vitro Diagnostik (vücut dışı tanı) alanında dünya lideridir. Roche, dünya çapında insanların yaşamlarını iyileştirmek için tanı ve tedavi çözümleri geliştirmek üzere bilimsel mükemmelliğe ulaşmak için çalışmaktadır.Kişiye özel sağlık hizmetleri alanında öncü olan Roche, sağlık hizmetlerini toplum üzerindeki etkisini artıracak şekilde dönüştürmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Roche, her bir bireye en iyi sağlık hizmetini sunmak için birçok paydaşla iş birliklerine imza atarak, tanı ve tedavi alanındaki güçlü konumunu klinik uygulamalardan elde edilen veri içgörüleriyle desteklemektedir.Roche, çalışma alanlarında benimsediği uzun vadeli bakış açısı sayesinde Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksleri tarafından üst üste 13 kez ilaç endüstrisindeki en sürdürülebilir şirketlerden biri olarak seçilmiştir. Bu, Roche’un faaliyet gösterdiği her ülkede, yaptığı yerel ortaklar ile birlikte sağlık hizmetlerine erişimi artırma çabalarının bir sonucudur. Roche Grubu Amerika’da bulunan Genentech’in tamamına, Japonya’da bulunan Chugai Pharmaceutical şirketinin de çoğunluk hissesine sahiptir.  Ayrıntılı bilgi için www.roche.com’u ziyaret ediniz.Bu açıklamada kullanılan veya bahsedilen tüm ticari markalar yasalarla korunmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.