enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:45 Sağlık hizmetlerindeki tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine köklü değişiklik
00:36 Gelenekle modernlik arasında köprü kuran kadın sufiler!
00:33 Bakan Işıkhan, “2025 yılı Ağustos ayı itibarıyla belediyelerin, SGK’ye toplam borcu 234,2 milyar lira”
19:28 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
17:30 Düşen askeri kargo uçağında 20 askerimiz şehit oldu
00:58 Kapadokya’da balon sepetlerine, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü”nde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.
00:57 Adana’da Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın “Üç Jokerli Konken’i” adlı oyununa büyük ilgi… 
00:57 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’yla ilgili gerekçeli kararı açıklandı…
00:56 UHA / İnternational News Agency’ndan Veysel KAVRAYAN’ın Alanya notları…
00:48 ABD’nin Orta Asya Stratejisinde Yeni Dönem: C5+1’in Dönüşümü
00:45 Aon Türkiye 30.Yıl Risk Zirvesi’nde iş dünyasının gündemindeki ilk 10 risk paylaşıldı
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’nda konuştu..
00:39 İletişim Başkanı Duran, “KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’ın ziyareti, Erdoğan’ın davetine icabetle gerçekleşiyor”
00:37 PFDK’dan Zorbay Küçük kararı
00:14 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
00:10 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı’nı koalisyon sanıyorlar
00:03 İBB iddianamesi tamamlandı: İmamoğlu’na 2 bin 430 yıla kadar hapis istemi…
00:20 Bahis oynadığı tespit edilen 1024 futbolcu PFDK’ya sevk edildi
14:02 Beni Hatırlayınız!…
11:47 Yiğit Bir Dava Adamı: Osman Yüksel Serdengeçti…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MSD Türkiye İnsan Kaynakları bölümünde görev değişimi

MSD Türkiye İnsan Kaynakları bölümünde görev değişimi
10 Mayıs 2022
1.020
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / MSD Türkiye Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapan Nalan Öğüt Koray, Gelişmekte olan pazarlar ve EEMEA Yetenek Lideri görevine atanırken, Aslı Menemenlioğlu MSD Türkiye Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı.İstanbul’dan Uluslararası Haber Ajansı (UHA)‘nın haberine göre, Sağlık sektöründe, 130 yılı aşkın süredir insanların hayatlarını kurtarma ve iyileştirme motivasyonu ile çalışmalarını sürdüren MSD, Türkiye’de organizasyon gücünü artırmaya devam ediyor.

Yapılan yeni atamalarla birlikte, Nalan Öğüt Koray MSD’nin İnsan Sağlığı İnsan Kaynakları bölümünde yürütülen projede rol alacak. Proje kapsamında, bölgesel ve ülke yetenek liderleri ile yakın bir şekilde çalışarak, yetenek yönetimi süreçlerinin daha da etkin ilerlemesine odaklanacak olan Koray, Gelişmekte olan pazarlar ve EEMEA Bölgesi Yetenek Yönetimi Lideri olarak da görev alacak.MSD Türkiye Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü olarak atanan Aslı Menemenlioğlu ise aynı zamanda MSD Türkiye Liderlik Ekibi’nin bir üyesi olacak.NALAN ÖĞÜT KORAY - MSD TürkiyeNalan Öğüt Koray kimdir?Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Nalan Öğüt Koray, MSD’ye katılmadan önce yaklaşık 11 sene boyunca Procter & Gamble’da İş ve Çalışan İlişkileri, İşe Alım ve İş Ortaklığı alanlarında farklı projelerde yer alarak, sırasıyla İşe Alım Lideri ve İK İş Ortağı görevlerini üstlendi. 2018’de Türkiye Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü olarak MSD’ye katılan Koray, MSD’nin Vizyon 2023 ve Vizyon 2025 yolculuğunda Türkiye Liderlik Ekibinin bir parçası olarak çalıştı. Organizasyonun iş hedeflerine ulaşabilmesi için bağlılık, gelişim, çeşitlilik & dahil etme ile yetenek alanlarına yön verdi. MSD Future Leadership Program, Liderlik Her Gün, Watchmakers ve Pathfinder Mentorluk Programı gibi programları yürüttü.Aslı Menemenlioğlu kimdir?Lisans eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde, yüksek lisansını ise SDA Bocconi Üniversitesi’nde Uluslararası Ekonomi ve İşletme alanında tamamlayan Aslı Menemenlioğlu, Eli Lilly ve Sanofi şirketlerinde farklı pozisyonlardaki tecrübesinden sonra, 2009 yılında Bölgesel Müşteri Yöneticisi (RCM) olarak MSD’ye katıldı. Sırasıyla, Merkezi Sinir Sistemi (CNS) ve Aşı İş Birimleri’nde farklı pazarlama ve satış rollerinde görev aldıktan sonra, 2014 yılında İnsan Kaynakları Bölümü’ne geçerek, İnsan Kaynakları İş Ortağı olarak çalışmaya devam etti. Güçlü yetenek odağı ve sektör bilgisiyle; iç müşterilerinin iş hedeflerine ulaşabilmeleri için gerekli organizasyonel desteği sağlayarak, katma değer sağlayan Menemenlioğlu, EEMEA bölgesinde yürütülen birçok farklı projede de yer alarak, WE-GROW yetenek gelişim programında liderlik yaptı.

Duygu AksoyHABER : Duygu Aksoy

*** MSD HakkındaAmerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, ABD olarak bilinen MSD’de bir varoluş amacı etrafında birleştik: Dünyanın dört bir yanındaki yaşamları kurtarmak ve iyileştirmek için öncü bilimin gücünü kullanıyoruz. 130 yılı aşkın süredir, önemli ilaçlar ve aşılar geliştirerek insanlığa umut getirdik. Dünyada ilk sırada yer alan Ar-Ge odaklı biyofarmasötik şirket olmayı hedefliyoruz ve bugün, insanlarda ve hayvanlarda hastalıkların önlenmesini ve tedavisini sağlayan yenilikçi sağlık çözümleri sunmak için araştırmalara öncülük ediyoruz. Çeşitlilik ve Dahil Etme’yi benimseyen küresel bir işgücünü teşvik ediyor ve tüm insanlar ve topluluklar için güvenli, sürdürülebilir ve sağlıklı bir gelecek bırakmak için her gün sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz. Daha fazla bilgi için www.msd.com adresini ziyaret edin ve bizimle TwitterLinkedIn ve YouTube üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.

[UHA Haber Ajansı, 10 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.