enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:03 Bakan Fidan: “Biz inanıyoruz ki; dış müdahalelerden arınmış, istikrarlı bir Suriye, bölgemiz için büyük bir artı değer olacaktır.
00:02 Sektörünün bölgesindeki en büyüğü SING İstanbul, artık yeni adresinde…
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “AK Parti Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı”nda konuştu…
00:00 Bakan Göktaş, Türkiye’de de nüfus yaşlandı ve doğurganlık azaldı”…
09:58 Manisa, 2025’i Büyük Bir Kayıpla Bitiriyor: Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay…
08:47 Su Politikaları Derneği: Ankara’nın Birim Su Maliyeti Artacak!
00:48 YHT Gar–Kuyubaşı–Esenboğa Havalimanı Metro Hattı’nın yapımına 2026 yılında başlanması hedefleniyor…
00:47 Meryem Gülbetekin’in, “Yaradan”a dair hissiyatı
00:46 ABD NATO’dan Ayrılıyor mu?
00:26 Gazeteci Erdem Atay: Özgür Özel İmamoğlu’nu sattı Siyasette ‘Diploma’ ve ‘Rektör Ziyareti’ tartışması
00:20 Yılbaşında kar yağacak mı?
00:20 UNICEF: Gazze’de çocuklar ve hamile kadınlar arasında yetersiz beslenme oranları arttı…
00:10 Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay vefat etti
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
03:32 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
01:00 Adalet Bakanı Tunç, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada bulundu…
00:57 CHP, Kocaeli’de 13-0’a çok uzak!
00:49 Ukrayna’da bugün seçimler yapılsa kim kazanır?
00:43 Filistin Haber ve Enformasyon Ajansı’ndan (WAFA) Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri…
00:37 11 ilde zamana karşı yarış: Asrın inşa seferberliğinde sona gelindi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Zafer Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret

Zafer Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
5 Temmuz 2024
18
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile Zafer Partisi Başkanlık Divanı Üyeleri (Zafer Partisi Genel Sekreteri Cezmi Polat, Zafer Partisi Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Zafer Partisi Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Murat Yıldız, Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan), Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

Özgür Özel ve Ümit Özdağ bozkurt işaretiyle ilgili açıklama yaptı

Ziyaret sonrası Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Özgür Özel basın açıklaması yaptı.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Cumhuriyet Halk Partisi Sayın Genel Başkanını ve Genel Merkezini ziyaret ettik. Ziyaretin nasıl yapılacağına dair bayramda zaten bir sohbetimiz olmuştu. Ülkemizin en önemli gündemi, hiç şüphesiz yaşayan 13 milyon sığınmacı ve kaçak ve her gün bin ile bin 250 kişi sınırlarımızdan geçerek Türkiye’ye girip değişik illere dağılıyorlar. Bunların durdurulması, bu sayının azaltılması konusunda bazı somut ve yasal düzenleme gerektiren önerilerimiz vardı.

Bu önerilerimizi Sayın Genel Başkana ve Cumhuriyet Halk Partisi heyetine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde üzerinde düşünülmesi için ilettik. Sağolsunlar, ilgiyle dinlediler, not aldılar, bazı sorular sordular ve belirli değerlendirmeler yaptık bu yasal düzenlemelerle ilgili. Bunlardan bir tanesi, Ottawa Anlaşmasından Türkiye’nin geri çekilmesiyle ilgili bir öneri.

Diğeri ise, sınırdaki askeri birliklerimizin yeni bir hukuki düzenleme ile silah kullanma yetkisinin genişletilmesi. Bunları değerlendirecekler ve gereken kurumlarla nasıl bir iletişim içerisinde olacağını da ifade etti.

Teşekkür ediyorum tekrar bu toplantı için. Toplantının amacı ‘Türkiye daha güvenli olsun’du ve bu doğrultuda da ben de görüşmelerimizin devam edeceğini umuyorum.

Basın mensuplarının “Bozkurt” işareti üzerinden sürdürülen tartışmaları sorması üzerine Prof. Dr. Ümit Özdağ: Bu Türk milletinin 2 bin yıldan beri işareti. Bozkurtla karşılaşanlar birbirlerine Türk olduklarını göstermek için bozkurt yaparlar. Bu herhangi bir siyasi partiyle ilgisi yok. Afganistan’ın kuzeyinde yaşayan Türkler de yapıyor bunu. Sibirya’da yaşayan Türkler de yapıyor. Azerbaycan’da yapan, Tebriz’de on binlerce kişi yapıyor bunu. Bence Alman devletinin, Bozkurt yapanlarla değil de Hitler işareti yapanlarla uğraşması daha isabetli olur.

Mehmet Harun Yüksel adlı kullanıcının profil fotoğrafı

Gazeteci* Mehmet Harun Yüksel

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.