enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 İsmet İnönü az daha CHP’yi kapattıracaktı
00:54 Spor Yazarı Hasan ÇİÇEK’ten: Spor medyası ve geleceğin genç iletişimcileri
00:48 Savunma sanayiinde bugüne kadar filmin fragmanını izlemiştik. Endonezya’ya 60 adet Kaan’ın ihracıyla artık asıl film başladı
00:38 Politikasızlığın Konforu: Terörsüz Siyasetin Çıplak Gerçeği
00:34 Beşiktaş, Avusturya’da sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor
00:28 Sakarya’nın o sahilinde tarihte ilk kez mavi bayrak dalgalanacak
00:25 KKTC Milletvekili Yasemin Öztürk, İsraillilerin İran ile savaşı bahane ederek Güney Kıbrıs’a göç başlattığını söyledi.
00:20
00:08 UHA Haber’in Spor Yazarı Gazeteci Mustafa SALMAN’ın, ‘Futbol Dünyası’na Bakışı!
00:06 Fenerbahçe niçin şampiyon olamıyor?
23:11 Bu Ne Yaman Çelişki
23:03 Musk’ın ‘Amerika Partisi’ Başarılı Olur mu?
22:42 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
22:05 Kitap: Müslümanlığın Temel Dinamiği
20:30 Zeydan Karalar tutuklandı
13:48 Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Ankara’da bulunan 4 taşınmazın özelleştirilmesine karar verildi.
13:30 Bakan Uraloğlu, “Esenboğa Metrosu’nun yeni projesi 2 ay içinde tamamlanacak”
09:42 Araştırma: Su içmeyen çocuğun başarısı düşüyor, büyümesi yavaşlıyor
07:35 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ilebugün Pakistan’a resmi ziyarette bulunacak.
00:52 Oosterwolde’ye yeni sözleşme
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yurt dışında eğitim almak isteyen gençler AKARE Fuarı’nda buluştu

Yurt dışında eğitim almak isteyen gençler AKARE Fuarı’nda buluştu
24 Mart 2024
20
A+
A-

Akare Fuarcılık tarafından düzenlenen Yurt Dışı Eğitim Fuarları, İstanbul ve Ankara’nın ardından İzmir’de de başarıyla gerçekleşti.

UHA / İnternational News Agency

UHA Haber’in haberine göre, Ege Palas Business Hotel’de düzenlenen etkinlik, 30’dan fazla ülkeden 200’den fazla okul yetkilisini ağırlayarak, öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunma fırsatı sağladı.

Dil eğitiminden work and travel programlarına kadar çeşitli seçenekleri değerlendiren öğrenciler, ülkelerin eğitim sistemlerini karşılaştırma ve kariyer hedeflerine uygun seçenekleri belirleme imkanı buldular.

Akare Fuarcılık tarafından düzenlenen Yurt Dışı Eğitim Fuarları, her yıl binlerce öğrencinin kariyer yolculuğunda kilit bir konumda bulunuyor.

Resim önizlemesi

İstanbul ve Ankara’da yoğun ilgi gören fuarların ardından, bu yılın son durağı İzmir oldu. Akare Fuarları, yurt dışında eğitim arayışında olan öğrencileri, dünyanın dört bir yanından gelen seçkin okullarla buluşturdu. 30’dan fazla ülkeden 200’den fazla okul yetkilisi, öğrencilerle birebir görüşmeler yaparak detaylı bilgi paylaşımı sağladı.

Her sene olduğu gibi bu yıl da yoğun ziyaretçi trafiğinin olduğu fuarlar, öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunmanın yanı sıra birbirinden değerli programlar hakkında bilgi edinme ve burs alma fırsatı da tanıdı. Bahar sezonunun fuarlarını yoğun ilgi ile tamamlayan Akare, güz döneminde tekrar buluşmak üzere kapılarını kapatırken, öğrencilerin gelecekleri için köprü görevi görmeye devam etti.

Resim önizlemesi

Senenin ilk fuarlarına gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirten Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları Yönetici Ortağı Engin Coşar, “Akare Fuarcılık, yirmi yılı aşkın deneyimiyle her sene Türkiye’nin en büyük yurt dışı eğitim fuarlarını düzenliyor. İstanbul ve Ankara fuarlarının yoğun ilgiyle tamamlanmasının ardından, bugün İzmir’de nitelikli eğitim kurumlarının katılımıyla bu önemli etkinliğin son ayağını da tamamlamış olduk. İzmir’deki fuarımızın genç yeteneklerin gelecekteki kariyer hedeflerine ulaşmaları için gereken bilgi ve rehberlik kaynaklarına erişmesine katkı sağladığını söyleyebiliriz. Ayrıca, fuarlarımız sayesinde öğrenciler farklı ülkelerin eğitim sistemlerini karşılaştırma şansı elde ediyor ve kendi eğitim hedeflerine en uygun seçenekleri belirleme fırsatını buluyorlar. Bahar sezonunda, öğrencilerin eğitim hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlayarak keyifli anlara ev sahipliği yaptık ve çeşitli burs imkanlarıyla onların önündeki engelleri aşmalarına destek olduk. Şimdi ise güz dönemine hazırlanırken, gençleri eğitim ve kariyer hedeflerine ulaşmaları için daha da güçlü bir şekilde desteklemek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.