enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:03 Bakan Fidan: “Biz inanıyoruz ki; dış müdahalelerden arınmış, istikrarlı bir Suriye, bölgemiz için büyük bir artı değer olacaktır.
00:02 Sektörünün bölgesindeki en büyüğü SING İstanbul, artık yeni adresinde…
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “AK Parti Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı”nda konuştu…
00:00 Bakan Göktaş, Türkiye’de de nüfus yaşlandı ve doğurganlık azaldı”…
09:58 Manisa, 2025’i Büyük Bir Kayıpla Bitiriyor: Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay…
08:47 Su Politikaları Derneği: Ankara’nın Birim Su Maliyeti Artacak!
00:48 YHT Gar–Kuyubaşı–Esenboğa Havalimanı Metro Hattı’nın yapımına 2026 yılında başlanması hedefleniyor…
00:47 Meryem Gülbetekin’in, “Yaradan”a dair hissiyatı
00:46 ABD NATO’dan Ayrılıyor mu?
00:26 Gazeteci Erdem Atay: Özgür Özel İmamoğlu’nu sattı Siyasette ‘Diploma’ ve ‘Rektör Ziyareti’ tartışması
00:20 Yılbaşında kar yağacak mı?
00:20 UNICEF: Gazze’de çocuklar ve hamile kadınlar arasında yetersiz beslenme oranları arttı…
00:10 Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay vefat etti
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
03:32 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
01:00 Adalet Bakanı Tunç, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada bulundu…
00:57 CHP, Kocaeli’de 13-0’a çok uzak!
00:49 Ukrayna’da bugün seçimler yapılsa kim kazanır?
00:43 Filistin Haber ve Enformasyon Ajansı’ndan (WAFA) Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri…
00:37 11 ilde zamana karşı yarış: Asrın inşa seferberliğinde sona gelindi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

YRP Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, “Hedefimiz Büyük, Niğde Teşkilatımız Türkiye’de İlk Sıralarda!”

YRP Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, “Hedefimiz Büyük, Niğde Teşkilatımız Türkiye’de İlk Sıralarda!”
20 Eylül 2024
32
A+
A-

Yeniden Refah Partisi (YRP) Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, yaptığı açıklamada, Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye siyasetinin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduğunu vurguladı ve teşkilatlarının başarı sıralamasında büyük bir ivme yakaladığını belirtti.

UHA / İnternational News Agency

YRP İl Başkanı Gümüş, “Hedefimiz, Yeniden Refah Niğde Teşkilatını Türkiye’de başarı sıralamasında en üstlere taşımaktı. Partimizi 79. sıradan ilk 10’un içine sokmayı başardık. Bu zafer, inananlarındır. Tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum,” dedi.

Niğde Halkına Teşekkür

Taner Gümüş, Niğde halkına da teşekkür ederek şunları söyledi: “Niğdeli hemşehrilerim Yeniden Refah Partisi’ne büyük ilgi gösteriyor, partimize akın akın katılım sağlıyorlar. Niğde, Türkiye genelinde en çok yeni üye kaydeden iller arasında şu an 8. sırada yer alıyor. Bu büyük başarıyı Niğde halkına borçluyuz. Hemşehrilerime destekleri için gönülden teşekkür ediyorum.”

“İlk Genel Seçimde İktidar Dönemini Başlatacağız”

YRP İl Başkanı Gümüş, partinin Türkiye genelindeki büyümesine de dikkat çekerek, “Yeniden Refah Partisi, Türkiye siyasetinin en hızlı büyüyen partisi. İnşallah bu büyümeyi ilk genel seçimde sandıklara yansıtacak, büyük bir zaferle Milli Görüş iktidarını başlatacağız,” diye konuştu.

Yeniden Refah Rüzgarı Tüm Türkiye’de Esiyor

Gümüş, Türkiye genelinde Yeniden Refah rüzgarının estiğini ve partinin her geçen gün daha da güçlendiğini belirtti. “Bütün siyaset bilimciler, yorumcular, anket firmaları ve hatta rakip partiler bile sahada tek bir rüzgarın estiğini söylüyor: O da Yeniden Refah rüzgarıdır. 96-97 yıllarında Erbakan hocamızın başbakanlığında yaşadığımız bolluk ve bereket dönemini yeniden yaşatmak için milletimiz Yeniden Refah Partisi’ne koşuyor,” ifadelerini kullandı.

Niğde’deki başarının devam edeceğine inandığını belirten Taner Gümüş, “Bu yolda halkımızla el ele, büyük bir inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz,” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.