enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
00:57 Boraltan Köprüsü Faciası…Rus ordusundan kaçan 146 Azeri TÜRK’ünün katliamı…
00:55 Alexis Anne-Braun ile Sanat ve Mimarlıkta Anlamın İnşası Konferansı
00:53 İran’dan ABD’nin Venezuela kararına kınama
00:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazreti Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü’ne ilişkin mesaj yayımladı…
00:50 Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu : “Terörsüz Türkiye” Bahanesiyle Bölücülük
00:48 Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular bu hafta sona eriyor
00:48 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Bu sadece Kocaeli’nin değil, tüm bölgenin su felaketidir”
00:42 Filistinli Hind Rajab’ın hikayesini anlatan “Hind Rajab’ın Sesi” filmi
00:35 ABD Başkanı Trump, Ukrayna-Rusya Savaşı’yla ilgili Avrupalı liderlerle kapsamlı görüşmeler yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Yerinde Dönüşüme” teşekkür yağmuru!

‘Yerinde Dönüşüme” teşekkür yağmuru!
29 Temmuz 2023
24
A+
A-

* Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesinin hızla ayağa kaldırılması için başlatılan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine vatandaşlardan övgü ve teşekkür yağıyor.

* ALO 181 Çağrı Merkezi’ni arayan afetzedeler, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle umutların yeşerdiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Mehmet Özhaseki’ye teşekkürlerini iletti.

UHA / İnternational News Agency

Bin yılın felaketi 6 Şubat depremlerini yaşayan afetzedelerden, ‘Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin hayata geçirdiği ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine teşekkür mesajları yağıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın ALO 181 Çağrı Merkezi’ni arayan depremzedeler, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle ev ve işyerlerine yeniden kavuşma fırsatı buldukları için çok sevinçli olduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, ALO 181 çalışanları aracılığıyla bu imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkürlerini ilettiler.

‘YERİNDE DÖNÜŞÜM’E TEŞEKKÜR YAĞMURU

‘YERİNDE DÖNÜŞÜM’ DEPREMZEDELERİN UMUTLARINI YEŞERTTİ

Kısa zamanda evlerine kavuşma hayallerini gerçekleştirecek olan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle tüm umutların yeşerdiğini belirten depremzedeler, ALO 181 görevlileriyle yaptıkları görüşmelerde şunları ifade ettiler: “Yerinde Dönüşüm projesi, ev sahibi olmamı kolaylaştıracak bir uygulama. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’den Allah razı olsun. Bakanımıza, canla başla, gece gündüz hizmet eden yetkililere çok teşekkür ediyoruz, bir an eksikliklerini hissetmedik. Tekrar yeni evimize kavuşacağımızdan hiç bir şüphemiz yok. Esnaf olarak bu proje ile umutlarım yeşerdi. Felaketten sonra devletin yardımlarını gördüm, her gece namaza kalkıp devletimize dua ediyorum. Devletimize ne kadar minnettar olsak azdır. Hem tam güvenli dairelerde oturacağız, hem de yeni binalarda yaşayacağız. Bu proje olmasaydı, memleketime geri dönmeyecektim. Sayın Bakanımızdan Allah razı olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.