enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:44 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:32 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:21 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
12:15 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
07:41 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
07:14 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:55 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:48 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:39 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:38 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:29 ABD’nin Güney Kahkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:26 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:20 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
00:18 Irak’ta ABD’nin karşı çıktığı Nuri Maliki kimdir?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Vietnam heyeti TBMM’sini ziyaret etti

Vietnam heyeti TBMM’sini ziyaret etti
23 Eylül 2022
368
A+
A-

TBMM Asya Parlamenter Asamblesi(APA) Türk Grubu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Vietnam Komünist Partisi Merkez Komitesi Sekreteri ve Halk Seferberliği Başkanı Bui Thi Minh Hoai’ye ve beraberindeki heyet ile Meclis’te görüştü.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın haberine göre, APA Türk Grubu Başkanı Asuman Erdoğan, Vietnam heyetini TBMM’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vietnam ile geliştirilmesi gereken çok yönlü ilişkiler olduğunu dile getirdi.

Türkiye’nin “Yeniden Asya Girişimi” ile Asya’da çok daha etkin ve çok daha kapsamlı ilişkiler geliştirme istediğini ortaya koyduğunu ifade eden Erdoğan, “Yeniden Asya Girişimi 2019 yılı itibariyle yürürlüğe girdi ve bu anlamda çok çeşitli programlar yürütülüyor. İnanıyoruz ki Vietnam ile de bu girişim vesilesiyle ya da içindeki programlar vesilesiyle ilişkilerimizi geliştirecek, güçlendirecek projeler gerçekleştirebiliriz.” dedi.

Asya Parlamenter Asamblesi olarak parlamenter işbirliğinin gelişmesi için Türk Kurulu Başkanlığı olarak çok önemli işlere imza atıldığını ifade eden Erdoğan, Vietnam’ı Asamble’de çok daha etkin görmek istediklerini ifade etti.

Vietnam Komünist Partisi Merkez Komitesi Sekreteri ve Halk Seferberliği Başkanı Bui Thi Minh Hoai ise 2021 yılında 13. Ulusal kongreyi düzenlediklerini düzenlenen bu kongreden sonra ilk defa Türkiye’ye geldiklerini söyledi.

Türkiye ile birçok alanda ortak çalıştıklarını belirten Hoai, Türkiye’nin uluslararası alandaki konumunu takdir ettiklerini ifade etti. (TBMM)

[UHA Haber Ajansı, 23 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.