enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:47 MSB: Envanterdeki C-130 uçaklarının uçuşları tedbiren durduruldu
00:45 Sağlık hizmetlerindeki tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine köklü değişiklik
00:36 Gelenekle modernlik arasında köprü kuran kadın sufiler!
00:33 Bakan Işıkhan, “2025 yılı Ağustos ayı itibarıyla belediyelerin, SGK’ye toplam borcu 234,2 milyar lira”
19:28 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
17:30 Düşen askeri kargo uçağında 20 askerimiz şehit oldu
00:58 Kapadokya’da balon sepetlerine, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü”nde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.
00:57 Adana’da Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın “Üç Jokerli Konken’i” adlı oyununa büyük ilgi… 
00:57 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’yla ilgili gerekçeli kararı açıklandı…
00:56 UHA / İnternational News Agency’ndan Veysel KAVRAYAN’ın Alanya notları…
00:48 ABD’nin Orta Asya Stratejisinde Yeni Dönem: C5+1’in Dönüşümü
00:45 Aon Türkiye 30.Yıl Risk Zirvesi’nde iş dünyasının gündemindeki ilk 10 risk paylaşıldı
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’nda konuştu..
00:39 İletişim Başkanı Duran, “KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’ın ziyareti, Erdoğan’ın davetine icabetle gerçekleşiyor”
00:37 PFDK’dan Zorbay Küçük kararı
00:14 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
00:10 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı’nı koalisyon sanıyorlar
00:03 İBB iddianamesi tamamlandı: İmamoğlu’na 2 bin 430 yıla kadar hapis istemi…
00:20 Bahis oynadığı tespit edilen 1024 futbolcu PFDK’ya sevk edildi
14:02 Beni Hatırlayınız!…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nı İzledi

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nı İzledi
17 Eylül 2023
9
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile birlikte 2023 Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nı izledi.

UHA /  İnternational News Agency
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ ev sahipliğinde Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen “2023 Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası” başladı.

Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası - Yerel - Kayseri Gazetesi

Anadolu Harikalar Diyarı, Bilim Merkezi yanında Geleneksel Sporlar, Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde gerçekleşen şampiyonayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, ve önceki dönemlerden Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile birlikte izledi.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’ye yakışan bir tesisi kazandırmanın onurunu taşıdıklarını belirtirken, Vali Çiçek de, tesisi ‘muhteşem’ olarak nitelendirerek, Kayseri’de böyle bir tesisin kazandırılmasından dolayı Başkan Büyükkılıç başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

12 şehirden 75 sporcu, 5 kategoride oklarını hedefe ulaştırmak için mücadele ediyor.

Gelenekten geleceğe kazandırılmasında büyük bir rol üstlenen şampiyonada, yarışmacılar nefes kesen bir yarışa imza attılar.

Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları tabla bendi müsabakası ve kabak bendi müsabakaları ile tamamlanacak.

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, yarışmacıları kutlayarak, böyle özel bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Gazeteci* Yüksel SOLMAZOĞLU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.