enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
18:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
09:59 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
07:04 Kira artış ve Emlak hizmet ve Komisyon Bedellerinde Adaletli Düzenleme Talebi için Derinceli vatandaştan TBMM Başkanlığına Mektup!
06:58 Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, son anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.
06:50 Cumhurbaşkanlığı, özellikle hastane ve emniyet gibi kurumlarda kesintisiz hizmet verecek kreş ve çocuk bakımevlerinin yaygınlaştırılması için genelge yayımladı.
00:55 MGK’da ‘Terörsüz Türkiye’ vurgusu: Milli hedeflere istikrarlı adımlarla ilerlenecek
00:55 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Orman yangınlarıyla ilgili 68 şüphelinin gözaltına alındı, bunlardan 39’unun tutuklandı”
00:48 Kulüpler Birliği yeni başkanını seçti
00:38 Türkiye, Gazze’de soykırım yapan İsrail’e karşı alınacak önlemleri ele alan Lahey Grubu’nun Bogota Ortak Bildirisi’ne katıldı
00:32 Türkiye’nin önde gelen tarım makinesi üreticilerinden Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş, üretimi durduruyor
00:28 Zafer Partili Aslan’dan Meclis’e çağrı: ‘Yangınsız Türkiye Komisyonu kurulmalı’
00:15 MHP Genel Başkanı Bahçeli, NeXT Sosyal’e katıldı
00:12 İşNet’e Üç Yıl Üst Üste En Mutlu İşyeri Ödülü
00:03 Anadolubank Özel Bankacılık Hizmet Ağını Genişletiyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ünlü isimler, ‘Çocuk İstismarı’na dikkat çekmek için koştular!

Ünlü isimler, ‘Çocuk İstismarı’na dikkat çekmek için koştular!
9 Kasım 2022
509
A+
A-

Çocuk ihmal ve istismarı konusunda her daim toplumu bilinçlendirici faaliyetlerde bulunan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği, N Kolay 44. İstanbul Maratonu İstanbul’da koşuldu.

fatihmem.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/34/10/254687/...TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)nın haberine göre, UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği, Pazar günü düzenlenen N Kolay 44. İstanbul Maratonu’na ünlü sanatçıların da katıldı.

İstanbul Maratonu öncesinde birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından, çocuk ihmal ve istismarını önleme farkındalığı için, İstanbul Maratonu’na katılma ve UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’ne destek olma konusunda çağrıda bulundu. 

Resim önizlemesi

N Kolay 44. İstanbul Maraton’ unda, dernek başkanları Saadet Özkan, Yücel Ceylan ile Uraz Kaygılaroğlu, UCİM sponsoru adL firması sahipleri Adil Işık ve Zehra Işık, Berkan Karabulut, Janset Paçal, Pınar Tartan, Ethem Onur Bilgiç, Semiha Bezek, Bora Akkaş,  Berkan Karabulut, Hakan Karabulut, Merve Çağıran, Elvan Dişli, Aslı Melisa Uzun, Aybüke Albere, Ece Begüm Yücetan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Pelin Altan, Lale Onuk, Ebru Sam, Anıl Altan, Eylül Su Sapan, Burak Deniz, Gülçin Ergül, çocuk ihmal ve istismarına dikkat çekmek için sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundular ve UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ile birlikte koştu. 

Ünlü isimler Maraton sonrası sosyal medya hesaplarına yükledikleri fotoğraflara ekledikleri bağış linki ile kampanyanın 21.12.2022 tarihine kadar devam ettiğini hatırlatarak,  daha fazla çocuğa eğitim bursu, hukuki danışmanlık ve rehberlik vermesi konusunda UCİM’ i destekledi.

Resim önizlemesi

UCİM kurucusu ve Genel Başkanı Saadet Özkan, “Bizler kahraman çocuklarımızın en iyi mevkilere gelmesi, mutlu olması için mücadele ediyoruz. Davalarda sesimizi gür çıkartabilmek için maratonda koştuk. Biz milyonlarca vicdanlı insanın yüreğini taşıyoruz, ahlaki cesaretimiz ile çocuklarımızı koruyacağız” dedi.

Resim önizlemesi

UCİM kurucusu ve Genel Başkanı Yardımcısı Yücel Ceylan da, “ UCİM için koşan sanatçı ve iş dünyasından herkese, koordinatörlerimize ve gönüllülerimize sonsuz teşekkür ederiz” sözleri ile katılım sağlayan herkese teşekkür etti. 

***

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği 

A: Nisbetiye Mah.Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Sitesi A6 Blok Müstakil Girişli Bahçe 

       Beşiktaş – İstanbul 

T: O 538 491 69 79 

[UHA Haber Ajansı, 09 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.