enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP milletten kopuk marjinallerinin oyuncağı haline geldi
00:42 Hollanda’daki Hükümet Krizi Ekseninde Ekonominin Nabzı
00:32 Hollanda’dan Mektup Var!
00:21 İnfografik: Moskova’da Kritik Görüşme: Putin ve Arakçi Bir Araya Geldi
00:10 Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, hukuksuz tutukluluğu sonrası ilk basın açıklamasını yaptı.
20:57 Güneydoğu, Trakya ve İç Anadolu son yarım yüzyılın en düşük yağışını aldı
13:12 Antalya’da, CHP’li Manavgat Belediyesine yönelik rüşvet, irtikap ve zimmet operasyonu
11:40 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, gözaltına alındı
11:29 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında; Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı
10:44 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, son günlerde kamuoyunda dolaşan “istifa edecek” iddialarını yalanladı…
10:28 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasından notlar: Ne olmuştu?
09:49 Türkiye’nin köklü kuruyemiş markalarından Peyman, iflasın eşiğinde
00:58 Türkiye’ye “işgalci” demek, namussuzluktur!
00:39
00:30 Suriye Devlet Başkanı Ahmad eş Şara, Suriye “bölünmez bir bütündür”
00:29 Ünlü ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen’den Özgür Özel’e Sert Uyarı: “Yargıyla Uğraşma, İşine Bak Sen!”
00:28 Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum: Yeni anayasa hangi güvenceleri kapsamalı?
00:27 Gazze’de önerilen yeni ateşkesin detayları neler?
00:26 Bu transferde istediğini alamayan Galatasaray’a Sırp kaleci Dorde Petrovic şoku!
00:21 CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın “böcek bulundu” iddiası, delil yetersizliği ve çelişkili ifadelerle çöktü.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ümit Özdağ’dan BTP liderine ziyaret -İç, dış ve ekonomik gelişmeler değerlendirildi

Ümit Özdağ’dan BTP liderine ziyaret -İç, dış ve ekonomik gelişmeler değerlendirildi
6 Haziran 2021
374
A+
A-

UHA HABER / İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret etti. Ankara’daki BTP Genel Merkezi’nde yapılan görüşme samimi bir havada geçti.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, görüşmede Türkiye ve Dünya gündemini meşgul eden iç, dış ve ekonomik konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ülke meseleleri ele alındı

Parti kurmaylarının da katıldığı görüşme sonrası Hüseyin Baş ve Ümit Özdağ kısa birer açıklama yaptı.

Ümit Özdağ, “Prof. Dr. Haydar Baş hocanın vefatından sonra başsağlığı dileklerimizi iletmiştik, ancak sayın genel başkana bizzat iletmek istedik. Kendisini ziyaret ettik. Hem başsağlığı dileklerimizi ilettik, hem de genel başkanlığını tebrik ettik. Kendisini ayrıca yeni genel merkezine taşınmasından dolayı da tebrik ettik. Türkiye ve dünya üzerine güzel bir sohbet ettik.” İfadelerini kullandı.
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da “Ümit hocamıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin de bahsettiği gibi. Hocamızın bilgi birikimi, nezaketi, zarafeti bizi çok derinden etkiledi. Tekrar teşekkür ediyorum, vatana millete hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hoşgeldin Atatürk kitabını hediye etti

Konuğuna Prof. Dr. Haydar Baş’ın Hoşgeldin Atatürk kitabını da hediye eden BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından da, “İstanbul Milletvekili Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ, yeni genel merkez binamıza taşınmamız münasebetiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Çok keyifli bir sohbet oldu. Kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” açıklaması yaptı.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 05 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.