enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
00:57 Boraltan Köprüsü Faciası…Rus ordusundan kaçan 146 Azeri TÜRK’ünün katliamı…
00:55 Alexis Anne-Braun ile Sanat ve Mimarlıkta Anlamın İnşası Konferansı
00:53 İran’dan ABD’nin Venezuela kararına kınama
00:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazreti Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü’ne ilişkin mesaj yayımladı…
00:50 Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu : “Terörsüz Türkiye” Bahanesiyle Bölücülük
00:48 Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular bu hafta sona eriyor
00:48 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Bu sadece Kocaeli’nin değil, tüm bölgenin su felaketidir”
00:42 Filistinli Hind Rajab’ın hikayesini anlatan “Hind Rajab’ın Sesi” filmi
00:35 ABD Başkanı Trump, Ukrayna-Rusya Savaşı’yla ilgili Avrupalı liderlerle kapsamlı görüşmeler yaptı…
00:32 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri!…
00:26 Bakan Murat Kurum, “553 milyon ağacın kesilmesini önledik”
00:25 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:25 FETÖ’nün kamu yapılanmalarına operasyon
00:23 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Terörü ilanihaye Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız”
00:11 “Uluslararası Naat-ı Şerif Yarışması”nda ödüller sahiplerini buldu
00:10 İngiltere’den “Rusya” mesajı: Gerekirse savaşmaya hazır olmalıyız
00:09 Bakan Kurum: Kira ve konut fiyatlarını dengeleyeceğiz
TÜMÜNÜ GÖSTER →

UHKİB Senior Mini MBA programı sona erdi

UHKİB Senior Mini MBA programı sona erdi
9 Şubat 2022
649
A+
A-

BURSA – UHA HABER / Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (UHKİB), firmaların başarılı büyümelerini desteklemek amacıyla üyelerine düzenlediği Senior Mini MBA programı sona erdi.  

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB), üyelerini üst düzey mini  MBA programıyla buluşturdu. 7 Aralık 2021-1 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen programda dersler her hafta 3 saat workshop ve interaktif uzaktan eğitim şeklinde yapıldı.  

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) üyelerine yönelik tasarlanmış olan “Senior Mini-MBA Programı” orta-üst seviye yöneticilerin, şirket sahibi veya ortağı ailelerin 2’inci veya 3’üncü kuşak temsilcilerinin yönetim kapasitelerini desteklemek, farklı tecrübelerden beslenmesine ve network kurmasına imkan vermek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Senior Mini-MBA Programı’nda güncel ve küresel konular ile bazı temel kavramlar ele alınmıştır.   

Resim önizlemesi

Toplam 30 saat süren programda dersleri Girişimcilik Danışmanı ve Mentor Ufuk Batum verdi. Programın son dersinde eğitime katılan üyelerin oluşturduğu gruplar, UİB konferans salonunda bir araya geldi. Derse UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Gündemir katıldı.  

Resim önizlemesi

UHKİB Başkanı Nüvit Gündemir, Senior Mini MBA programıyla kurum, kuruluş ve şirketlerin başarılı büyümelerini desteklemek, değer üretimlerini artırmak, müşteri odaklı olmalarını sağlamak ve yönetim kapasitesini güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.  

Programın son dersinde eğitime katılan gruplar sunum yaparken, yüksek lisans programında “Profiller, Ekonomik Rasyonel ve Karar Süreçleri”, “Yönetim Kavramını Anlamak: Değişen Dünyada Konumlanmak/Konumlandırmak”, “Stratejik Planlama ve Bakış ile Fark Yaratmak”, “Paydaşları İkna Etme Sanatı: Pazarlama”, “Yol Haritasını Çizmek: Pazarlama Planı”, “Kan Akışını Sağlamak: Kaynak Yönetimi”, “Kurum İçi Girişimcilik ile Yenilik Üretmek + Mentorluk”, “Değer Üretimi: Doğru İş Modellemesiyle Özgünleşmek”, “Hayatta Kalma Sanatı: Liderlik ve Değişime Yön Vermek”, “Kurumsal Duruş ile Sürdürülebilir Olmak”, “Vaka Analizleri ile Şirketini Keşfetmek”, “Vaka Analizleri ile Sektörünü Keşfetmek” ve “Sektörel Vaka Yazımı”  başlıklarında eğitim verildi. 

Senior Mini MBA programına katılan UHKİB üyeleri şöyle: 

Yeşim Tekstil, Küçükçalık Tekstil San.Tic. AŞ, İlay Tekstil, Savcan Tekstil A.Ş., Mass Design, 3F Tasarım Tekstil Konfeksiyon A.Ş., Akbaşlar, İncir Tekstil, Emirali A.Ş., Rekor Dokumacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Interkidsy. 

[UHA Haber Ajansı, 09 Şubat 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.