enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin Sekizincisi Açıldı

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin Sekizincisi Açıldı
4 Ocak 2022
603
A+
A-

İSTANBUL-UHA HABER / Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nin sekizinci şubesi açıldı. Açılış töreninde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da bu merkezleri açarken amacımız, erken yaşlarda çocukların gelişimini, en büyük öğretmeni olan annesiyle birlikte aynı yerde verebilmekti.” dedi.

Tuzla’da 3-6 yaş arasındaki çocukların kişisel gelişime katkı sağlanması ve çocuklarını kursa getiren annelerin de kendi alanlarında seçtikleri konular üzerine eğitimler alabildikleri Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin sekizinci şubesi Şifa AVM’de törenle açıldı.

Düzenlenen törene Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, siyasi partilerin Tuzla ilçe başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsileri ile birlikte çok sayıda anne ve çocuk katıldı.

İlizyon ve balon gösterileri ile başlayan açılış töreninden sonra Başkan Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, sınıfları gezerek, çocukların oyunlarına eşlik edip, annelerle birlikte yağlı boya resim çizdiler.

“AÇEM’LERİN TÜRKİYE’DE BİRÇOK NOKTADA BAŞLADIĞINI GÖRMEKTEN MUTLUYUM”

Açılış töreninde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bugün Şifa-Mimar Sinan Mahallemizin Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin açılışındayız. Biz anne ve çocuk eğitiminin çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Toplumun geleceği için çok kıymetli olduğu düşüncesi ile başlatmış olduğumuz Anne Çocuk Eğitim Merkezlerinin artık Türkiye’de birçok noktada uygulanmaya başladığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Tuzla’da bu merkezleri açarken amacımız, çocukların gelişimi açısından erken yaşlarda en büyük öğretmeni olan annesi ile birlikte eğitimler verilebilmesiydi.  Çocuğun annesiyle birlikte bulunması ve imkansızlık nedeniyle çocuğunu bir yere bırakamayan annenin, kendi bilgisi ve becerisini geliştirebilmesi için imkan sağlayabilmekti. Dolayısıyla Anne Çocuk Eğitim Merkezlerimiz birçok problemi çözdüğü gibi çocuklarımızın kendi kişiliklerinin gelişimi için de önemli olan anneleri ile birlikte eğitim alarak çok daha güzel bir geleceğe adım atıyoruz” dedi.

“BİR BİREYE LAZIM OLAN TÜM ENSTRÜMANLARI KENDİLERİNE VERMİŞ OLUYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Biz okul öncesi eğitim ile birlikte gerek ilkokul da gerek orta öğretimde ikinci, üçüncü adres belirleyerek müzik, sanat, spor dalında müfredat dahilinde almış olduğu bilgi ve beceriler ile birlikte bir bireye lazım olan tüm enstrümanları kendilerine vermiş oluyoruz. Dolayısıyla biz aslında bir çocuğa 25-30 yaşına kadar eğitimi konusunda üçüncü bir adres belirleyerek, onlara birçok alanda destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Açılışa çocuğu ile birlikte katılan Cemile Saygılı,” Burada AÇEM’in açılıyor olması çok iyi oldu. Buraya geliyoruz biz. AÇEM ’ler de bulunan öğretmenlerimizden de çok memnunuz. Herkesten çok memnunuz” dedi. Cengiz Şensoy ise,” Şifa Mahallesi’nde oturuyorum. Sadece buraya değil, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nin Cumartesi günü düzenlediği eğitimlere katılıyoruz. Çocuklar çok eğleniyor” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 04 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.