enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye, Yunan Futbolcular İçin Cazibe Merkezi Haline Geldi

Türkiye, Yunan Futbolcular İçin Cazibe Merkezi Haline Geldi
26 Nisan 2021
581
A+
A-

UHA HABER / Türkiye liglerinde 8 Yunanlı futbolcu top koşturuyor.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘kesanhaber.netden aktardığı Gümülcine Birlik Gazetesi’nin haberinde, Gazetenin spor yazarı İlhan Tahsin, Türkiye’de futbolcuların daha çok kazandığını dile getiriyor.

Türkiye’nin önemli bir futbol pazarı ve Yunan futbolcular için de bir cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Gazeteci İlhan Tahsin, Yunanistan’da son yıllarda profesyonel futbolcuların kazançlarının oldukça düşük seviyelere inince, futbolcuların çareyi dış ülkelere gitmekte aramaya başladığını ve bu ülkelerin başında da tartışmasız Türkiye’nin geldiğine dikkat çekiyor.

İlhan Tahsin, Türkiye’nin, Yunan futbolcular için en popüler 10 destinasyondan biri haline geldiğini hatırlatarak, Yunanistan’da aldıkları paranın neredeyse 3 katını aldıklarını ve durum böyle olunca da Türkiye’de 8 Yunan futbolcunun değişik takımlarda top koşturduğunun altını çiziyor.

Bunlar;

Türkiye Süper Ligi’nde Dimitris Pelkas (Fenerbahçe), Tassos Bakasetas (Trabzonspor), Georgios Tzavellas (Alanyaspor), Manolis Siopis (Alanyaspor), Dimitrios Kolovetsios (Kayserispor), Dimitris Chatzisaias (Rizespor), Stelios Kitsiou (Ankaragücü), Aleksandros Katranis (Hatayspor).

Yunan basınında çıkan habere göre, Türk insanının Yunan futbolculara karşı bir saygısının olduğu ileri sürülüyor ve bu futbolcuların da Türkiye’de mutlu oldukları belirtiliyor.

Georgios Tzavellas’ın 2021’in başında yaptığı açıklamalarla meslektaşlarına açık bir mesaj veriyordu.

“Genel olarak buradaki genel hava Yunan oyuncular için çok olumlu. Türkiye ligi bize uygun ve bizi bağrına basıyor. Aramızda rekabet yok. Türkler Yunan oyuncuları arıyor” demişti.

Türkiye’deki Yunan futbolcuların varlığı artabilir mi? Veriler şimdilik en azından bu yönde bir zemin olduğunu gösteriyor.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 26 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.