enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:23 Altun’dan İsrail’e tepki: Çıldırmışlık halinin son tezahürü
15:03 Ümit Özdağ tahliye edildi
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
06:56 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tribünlerde bayrağımız yakılırken neredeydiniz?

Tribünlerde bayrağımız yakılırken neredeydiniz?
3 Ağustos 2022
390
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER – STAR Gazetesi Yazarı ve TRT1 Ana Haber Sunucusu Ersoy DEDE, ‘Tribünlerde bayrağımız yakılırken neredeydiniz?’ başlıklı köşe yazısında “Olayları elbette kendi bağlamında değerlendirmek gerekir. Nasıl ve hangi şartlarda tepki gösterdi Fenerbahçe taraftarı?” diyor.

“Dinamo Kiev’in golü sonrası bir oyuncunun tahrik eder biçimde yaptığı el hareketi ve tribünlerin abartılı tezahüratından sonra” diyen Ersoy DEDE, “Tartışmasız bir açık tahrik var yani ortada” olduğunu ifade ediyor ve “Putin” diye slogan atılmasının o atmosferde verilebilecek en hafif tepki olduğuna dikkat çekiyor.

“Futbolun yüksek tansiyonu sırasında neler olmuyor ki?” diyen  Ersoy DEDE, şunları söylüyor:

“Cumhurbaşkanları, Başbakanlar hedefe konuluyor. Hakemlerin, futbolcuların uğradığı hakareti saymıyorum bile. Kulüp başkanları, teknik direktörler. Neler söylüyor insanlar neler. Denebilir ki “hakaret de kabul edilemez çirkindir, fakat bu defa ima edilen şey daha ağır”… Bir saniye. Lütfen sessizce şu aşağıdaki görsele bakar mısınız. Bu fotoğraf 2007’de Galatasaray’ın UEFA kupası grup elemelerinde karşı karşıya geldiği Panionios maçında çekildi. PKK paçavraları ve bu küstah tehditle sahadaki aslanlarımıza adeta meydan okudular… Bugün ortalığı ayağa kaldıranların sesi çıktı mı?… Bakın Avrupa’yı sormuyorum. Bizimkilerin sesi çıktı mı?…”

STAR Gazetesi Yazarı DEDE, “Bunun gibi daha onlarca örnek verebilirim burada” diyor ve devam ediyor:

“Sayfayı kirletmeye gerek yok. Bayrağımız yakıldı, liderlerimiz yuhalandı, terör örgütü elebaşının posterleri asıldı tribünlere. Nelere maruz kaldık da ses etmedik. Daha yeni ya hu. Terörle mücadele eden bu uğurda şehit olan aslanlarımızı anmak adına attıkları golden sonra asker selamı veren futbolcularımıza ceza kesti UEFA… Şehit askerimizi anmamızı yasakladılar bizim kardeşim, sen neden bahsediyorsun!! Şimdi üç beş taraftar ‘Putin‘ diye bağırmış da burada bize duyar kasıyorlar”.

Ayrıca bir not… Fenerbahçe ve Putin bir anlamda kader ortağıdır… Bakın emperyalistler, bu ülkede FETÖ eliyle; Rus büyükelçiyi öldürdü, Rus uçağını düşürdü, iki ülkeyi savaşın kıyısına getirdi, doğru mu? Aynı dönemde aynı güç merkezi Fenerbahçe’ye de operasyon çekiyordu. Dolayısıyla şimdi yine emperyalistlere karşı verdiği mücadelede Putin’i selamlamalarını da çok görmeyin…

[UHA Haber Ajansı, 03 Ağustos 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.