enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 Erdoğan: Bölgemizin üzerine barış güneşinin doğmasına kimse engel olamayacak
00:56 GMKA’dan, 2025 Yılı Yeşil Gelecek Programı Bilgilendirme Toplantısı ve Proje Başvurusu Hazırlama Eğitimi
00:56 Ev ve mutfak eşyaları sektörünün uluslararası “Tasarım, Teknoloji ve Ticaret” buluşmasına sayılı günler kaldı.
00:52 Sıcaklıklar 6-12 derece daha artacak
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Kadınların gücüyle yükselen bir Türkiye var”
00:44 İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında, haklarında gözaltı kararı verilen 18 şüpheliden 15’i yakalandı.
00:44 Kartalkaya faciasıyla ilgili 3 bürokrata soruşturma izni
00:41 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “Bu düzeni değiştirmek boynumuzun borcudur!”
00:41 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında, Tunç Soyer ve 64 şüpheli için 45 yıla kadar hapis istendi
00:36 Gazeteci Özlem Bay’ın ‘Haber Ajandası’ndan: Bir Tabloya sığan asırlık bir yolculuk
00:26 Nizip Ticaret Odası’nda (NTO), Hayata Dokunan Eğitim: İlk Yardım Sertifikaları Verildi
00:25 Macaristan’ın Fahri Konsolosu Osman Şahbaz’dan, İstanbul Fatih Belediyesi’nden Macaristan’a “Kardeş Şehir” Mektubu!
00:20 Gıda ve tarımda inovasyona kadın eli değiyor
00:19 TED Ankara Koleji Öğrencilerinden Madalya Rekoru: Uluslararası Stem Olimpiyatlarından 30 madalya ile döndüler
00:17 Sessiz çatlama: Yeni nesil tükenmişlik ve 438 milyar dolarlık sessizlik
00:14 TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail’in hukuk tanımaz saldırılarını nefretle kınıyoruz
00:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Peygamber ocağımıza 9 yeni cami kazandırdık
10:13 “Özgür Duvar” fikirlerle doldu
09:55 28 ilde DEAŞ opearasyonu: 153 gözaltı
09:45 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında haklarında gözaltı kararı verilen 18 şüpheliden 14’ü yakalandı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TOKİ’nin indirim kampanyasına ilgi giderek artıyor, kampanya19 Ekim’e kadar sürecek

TOKİ’nin indirim kampanyasına ilgi giderek artıyor, kampanya19 Ekim’e kadar sürecek
26 Eylül 2022
213
A+
A-

TOKİ’nin peşin ödeme kampanyasına ilgi her geçen gün giderek artıyor. 

TRT Haber'in zirvedeki yeri değişmedi - Son Dakika HaberleriTÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘nın ‘TRT Haber’den aktardığı haberine göre,Yüzde 25 indirim imkanından 200 bini aşkın konut ve işyeri alıcısı faydalanabilecek. Başvurular 19 Ekim’e kadar sürecek.

TOKİ’nin indirim kampanyasına başvurular devam ediyor. Bu yıl borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 25 indirim yapılacak. Kampanyadan 200 bini aşkın konut ve iş yeri alıcısı faydalanabilecek.

TOKİ’nin kampanyasından, geri ödeme taksitleri 2021 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olanlar yararlanabiliyor. Borcunu kapatarak tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 25 indirim uygulanıyor. Borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapılan ödemelere yine yüzde 25 indirim yapılıyor.

Arsa sahipleri de yararlanabilecek

Gelen yoğun talep üzerine TOKİ, arsa sahipleri için de indirim imkanı sağladı. Tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları kalan borçlarını yüzde 12,5 indirimli ödeyebiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut, iş yeri ve arsa alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla geriye dönük herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. Kalan taksit sayısı 12 ve daha az olan arsa alıcıları da indirim kampanyasından faydalanamıyor.

TOKİ’nin indirim kampanyası için başvurular 19 Ekim’e kadar alınacak. Bu tarihten sonra başvuru yapanlar indirimden yararlanamayacak.

[UHA Haber Ajansı, 26 Eylül 2022]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.