enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:00 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:32 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
22:39 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
22:30 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
22:23 ABD/İsrail-İran Savaşı Irak’a Nasıl Yansıyor?
22:08 ABD ve İsrail’in Saldırıları İran’da Kürt Silahlı Grupları Harekete Geçirebilir mi?
20:22 Kocaelispor sürpriz şekilde kupaya veda etti 
10:45 ABD’de CNN’in bağımsız araştırma şirketi SSRS’nin anketine göre, kamuoyunun yüzde 54’ü, İran’a yönelik saldırıların ülkesi için daha büyük tehdit oluşturacağını düşünüyor.
10:29 Madrid’de ‘Belirsizliği Yönetmek, Dönüşümü Yönlendirmek: Dönüm Noktasında NATO’ paneli düzenlendi
10:16 İran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
10:04 Bakan Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio ile görüştü
23:59 “Başkasının Derdiyle Dertlenmeyen, Kendine Dert Arasın”
22:45 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun Nihai Raporu
21:54 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
21:39 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:16 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tesla, Türkiye için iş ilanı açtı

Tesla, Türkiye için iş ilanı açtı
23 Aralık 2022
1.397
A+
A-

Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın Türkiye’ye gelme planı, 4 yılın ardından 2023’te gerçekleşiyor. Bu kapsamda Tesla, İstanbul servis merkezi için iş ilanları vermeye başladı.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘SputnikNews’ kaynaklı Reuters’ın haberine göre,  Jeff Bezos‘u geçerek yaşayan en zengin kişi olan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla, 4 yıl sonra Türkiye’ye geliyor. Tesla, Türkiye’de faaliyete geçmek için yeni iş ilanları açtı.
Musk’ın başında olduğu şirket, Tesla Motorları Satış ve Hizmetleri Limited isimli bir şirket kurarak, Türkiye pazarına giriş yapmıştı.

İşe alım ilanları açtı

Tesla Türkiye operasyonunun başında Kemal Geçer yer alıyor ve satışta olan ‘Model‘ serisi birçok otomobilin resmen Türkiye’ye getirileceği biliniyor. Dünya’nın haberine göre, firma bu araçlar için Türkiye’de hızlı şarj istasyonları kuracağını da açıkladı.
Tesla son açtığı işe alım ilanlarında merkezi Beşiktaş olarak gösterilen İstanbul merkezi için parça danışmanları, servis danışmanı, satış danışmanı ve otomotiv mekanikerleri teknisyenleri aradığını açıkladı.
İlanlardan birinde şu bilgiler yer alıyor:
“Tesla’nın İstanbul servis merkezi için yetenekli otomobil teknisyenleri arıyoruz. Tesla’da mekanikerlerimiz, servis operasyonunun omurgasını oluşturur ve dünyanın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırma misyonumuzu desteklerler. Bugüne kadar yapılmış en yenilikçi otomobili ortaya çıkardık ve servis teknisyeni olarak müşterilerimize aynı seviyede hizmeti sağlamamıza yardım etmeni bekliyoruz.”
Diğer bir ilanda ise, şu bilgiler paylaşıldı:
Dünyanın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırmaya yardım etmek ister misin? Tesla’da misyonumuz tam da budur. Servis danışmanlarımız müşterilerimiz için pürüzsüz bir servis deneyimi dizayn eder. Onlar, Tesla misyonumuzu destekleyen ön cephemiz ve marka elçilerimizdir. Bugüne kadar yapılmış en yenilikçi otomobili ortaya çıkardık ve müşterilerimize aynı seviyede hizmeti sağlamamıza yardım etmeni bekliyoruz.
Tesla’nın hızlı şarj istasyonu kuracağı bölgeler ise, sitede şöyle sıralandı:

Antalya

Aydın

Balıkesir

Bursa

Osmangazi

Edirne

İstanbul

Şekerpınar

İzmir Birgi Mahallesi

Konya Selçuklu

[UHA Haber Ajansı, 23 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.