enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:37 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
00:37 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
00:34 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
00:34 Kerkük Kimin?
00:33 Hollywood yıldızı Alexander Uloom, Mehmed: Fetihler Sultanı’nda
00:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
00:27 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Büyükakın, Kocaeli’deki büyük dönüşümü UHA’ya anlattı…
00:23 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat” 6. sezonuyla 21 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor…
00:20 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
00:10 Türkiye’nin devlet arşivlerinde korunan Osmanlı dönemine ait Filistin tapu kayıtları, uluslararası hukuk açısından kritik bir öneme sahip.
00:02 YSK bugün CHP gündemiyle toplanacak
00:01 Hafta sonu beklenen hava durumuna ilişkin değerlendirme
22:37 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
12:43 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
12:03 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
03:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları yüzünden 300 Bin Genç Okulu Bıraktı!”
03:16 5. Finansal Güvenlik Olimpiyatına Türkiye de katılacak
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
00:54 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Isparta’da

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Isparta’da
13 Kasım 2024
16
A+
A-

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, çeşitli programlara katılmak için gittiği Isparta’da, Valilik ve belediyeyi ziyaret etti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’u Valilik önünde Isparta Valisi Abdullah Erin ve il protokolü karşıladı.

Burada polis tören mangasını selamlayan Kurtulmuş, ardından Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı, Vali Erin’den kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurtulmuş, daha sonra Isparta Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, Isparta’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Erin ve Belediye Başkanı Başdeğirmen’e görevlerinde başarılar diledi.

Büyük bir azim ve kararlılıkla Cumhuriyetin ikinci asrına giren Türkiye’nin önüne, dünyadaki gelişmelerin çok büyük fırsat ve imkanlar serdiğini ifade eden Kurtulmuş, yola bundan istifade ederek devam ettiklerini vurguladı.

Kurtulmuş, her alanda güçlü, büyük Türkiye idealini gerçekleştirmek için mücadele edeceklerini dile getirerek, “Türkiye’nin güçlü olması, yeniden büyük Türkiye ideali etrafında yürümesinde en temel unsurların başında gelen, her bir şehrimizin güçlü olmasıdır, her bir şehrimizin sahip olduğu potansiyelleri en iyi şekilde kullanabilme becerisine ulaşmasıdır. Bu çerçevede merkezi yönetimlerimiz, merkezi yönetimlerin illerdeki şubeleri, onların organizasyonları ve bunların yanında da yerel yönetimlerin topyekun Türkiye’nin kalkınmasında çok büyük önemi vardır.” diye konuştu.

Yerel yönetimlerin önemini bilerek hareket ettiklerini söyleyen Kurtulmuş, şunları kaydetti:

“Bu çerçevede belediye başkanı arkadaşlarımıza, il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyoruz. Halkla birebir temasın, şehrin günlük ve uzun vadeli sorunlarının çözülmesi için de belediye başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerine çok büyük sorumluluklar düştüğünün farkındayız. Allah’ın izniyle, devletin bütün imkanlarıyla, güç ve kuvvetiyle yanınızda olmaya, hayırlı işlerinizde sizlere destekçi olmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem zaten Türkiye’nin önemli şehirlerinden birisi olan Isparta’nın daha da gelişmesini hep birlikte göreceğiz.”

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.