enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:37 “NATO ülkelerine gitmeyelim”
09:04 Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu’nun (TABEF) beşincisi bugün İstanbul’da atılacak
08:54 Türkiye’de 5G’ye geçişin ilk aşaması olan operatörlere yönelik frekans ihalesini bugün gerçekleştirecek
00:52 SETA 2025 Güz Dönemi Seminer Programı Başlıyor!
00:47 Cumhurnaşkanı Erdoğan,”Gazze’nin vatanlarını savunan evlatlarına terörist iftirası asla atmadık”
00:42 Kriter’in Ekim Sayısı Çıktı!
00:28 Şarm El-Şeyh Zirvesinde ’Yeni Bir Ortadoğu’nun Doğuşu’
00:27 Eskişehir’de 694 milyon ton nadir element bulundu
00:20 Bakan Güler, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü
00:15 Kumar Bir Halk Sağlığı Sorunudur
00:14 Muhalefet, CHP’nin Gölgesinde Yaşamak Zorunda mı?
00:03 Bisiklet tutkunları, Çeşme’de pedal çevirecek!
00:58 Türk dünyasının ortak ruhunu, milli dirilişini ve bağımsızlık idealini temsil eden Ahmed Cevad, “Unutulmadı”…
00:58 Ekol TV’de sarsıcı gelişmeler yaşanıyor. Kanalın Ankara bürosu kapatıldı, İstanbul’da ise çok sayıda çalışanla yollar ayrıldı.
00:55 Olmadı Bay Kuipers: Hollandalı yazarın Jön Türk anlatımı… Yazıdaki gerçekler, eksikler ve oryantalist sapmalar
00:53 Oyunculuk yanında İran’da ticaretle de uğraşan Niloufar Rosa Ghodsifar, aynı sistemini Türkiye’de kuruyor.
00:42 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat farkı açtı! 12 Ekim reytinglerinde TRT 1 zirvede
00:41 Ankara Gastronomi Festivali 24-26 Ekim’de, tarih ve lezzet başkent sofralarında buluşuyor.
00:27 Gazze’ye yardım taşıyan 17. İyilik Gemisi yola çıktı
00:23 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan İmamoğlu’nun yerine seçilmişti! Aslan için hapis talebi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tatilciler dönüş yolunda

Tatilciler dönüş yolunda
13 Nisan 2024
12
A+
A-

* Trafiğe takılmamak için 1 gün önce yola çıktılar, ancak yine de yavaş yavaş ilerlemek zorunda kaldılar.

* Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin bir kısmı dönüş yolculuğunu sürdürüyor.

UHA / İnternational News Agency

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye’nin büyük bir çoğunluğu yollardaydı.

Günü birlik tatilcilerin de etkisiyle, Tekirdağ-İstanbul karayolunda,trafik yer yer durma noktasına geldi.

Ege Bölgesi ve Çanakkale istikametinden İstanbul istikametine geçiş yapmak isteyen sürücüler Tekirdağ d-100 karayolunu kullandı. Sabah saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu hat safhaya çıktı.

Tatilciler dönüş yolunda

Kilit kavşakta bayram yoğunluğu

“Kilit kavşak” olarak adlandırılan, 43 ilin geçiş noktasındaki Kırıkkale’de, bayram tatili dönüşündeki yoğunluk bugün de artarak sürüyor.

Ramazan Bayramı tatili için memleketlerine giden vatandaşlar, dönüş yolculuğunda Kırıkkale’de uzun araç kuyruğu oluşturdu.

Kırıkkale-Ankara, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yolunda yaşanan trafik yoğunluğu sebebiyle sürücüler güçlükle ilerlerken, polis ekipleri ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karayolları ekipleri de ulaşımın normal seyretmesi amacıyla Kırıkkale-Ankara kara yolundaki bazı kavşaklarda tedbirler aldı. Kara yolundaki trafik yoğunluğunun yarın daha da artması bekleniyor.

Tatilciler dönüş yolunda

70 kilometrelik araç kuyruğu

İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli rampalarında tek yönlü olarak bayram yoğunluğu yaşanıyor. Çerkeş’ten Gerede gişelerine kadar yaklaşık 70 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Marmaraereğlisi, Yenice, Yeniçiftlik, Sultanköy kesimleri, trafiğin yoğunlaştığı yerler oldu.

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde ise korkulan olmadı. Yer yer yoğunluk yaşansa da, trafik genel olarak akıcı seyretti.

Kara yolu yerine deniz yolunu tercih edenler de vardı. Özellikle Yalova’daki iskelelerde, her yıl yaşanılan yoğunluk henüz kendini göstermedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.