enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:56 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
08:12 GAP 2026 Sulama ve Bölgesel Kalkınma – Projede Sulamanın Sonuçları
04:57 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
03:57 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:56 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:48 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:46 Gazeteci Nevzat ÇİÇEK: Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:38 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:18 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:09 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
11:53 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“Tarif edilemez bir duygu”

“Tarif edilemez bir duygu”
18 Ekim 2021
1.117
A+
A-

Kayseri-UHA Haber / Yukatel Kayserispor’dan Barcelona’ya transfer olan Emre Demir ve sarı-kırmızılı ekibin başkanı Berna Gözbaşı, TRT SPOR’a açıklamalarda bulundu. Emre, “Tarif edilemez bir duyguydu. Küçüklüğümden beri hayalim Barcelona’da oynamaktı” dedi.

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Barcelona’ya transfer olan Emre Demir TRT SPOR’a özel açıklamalarda bulundu.

Barcelona’ya transfer olan genç yetenek Emre Demir, “Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.Uzun yıllar Barcelona forması giymek istiyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Berna Gözbaşı ise “Hedefim Ülkemize yeni Emreler kazandırmak” İfadelerini kullandı.

“Barcelona’ya transferimi, imza atacağım gün öğrendim”

Demir, şunları söyledi:

“Babamla gece gündüz her zaman beraberdik ve küçükken Barcelona’ya gitme hayali kuruyordum. Bu karar açıklanınca babam da ağladı. Barcelona’ya transferimi, imza atacağım gün öğrendim. Tarif edilemez bir duyguydu… Küçüklüğümden beri hayalim Barcelona’da oynamaktı.”

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da Emre Demir’in örnek olması gerektiğini vurguladı.

“Emre 7-8 yaşına geldiğinde dalga falan geçmişler bu yaşta çocuk transfer olur mu diye. Emre’den en çok istediğim bu yaştakilere örnek olması ve Emre Demir olma hayalini kurdurması.”

Genç oyuncunun vedasıyla ilgili sorulan soruya ise Gözbaşı “Emre daha burada. 18 yaşına girmedi. Vedalaşırken artık ayrı bir program yaparız. ‘Gözbebeğiniz neden oynamıyor’ diyorlar. Gözbebeğimiz sezon başında sakatlık geçirmişti ama şimdi hocamdan olumlu raporlarını alıyorum”  yanıtını verdi. 

[UHA Haber Ajansı, 18 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.