enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
00:29 RTÜK Başkanı Daniş: TRT, ülkemizin sesi, hafızası ve ortak değeri olmaya devam ediyor
00:22 Meteoroloji’den kritik uyarı: Sel, su baskını ve fırtınaya dikkat
00:09 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş’ta, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu
14:18 Kocaeli’n Başarılı Bürokratı Ahmet Akyol, ASELSAN’a Değer Katıyor
00:27 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:27 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor”
00:26 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:24 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:21 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:16 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:14 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Spor Basını Vefa ve Onur Gecesi’nde Kocaeli spor yazarları bir araya geldi

Spor Basını Vefa ve Onur Gecesi’nde Kocaeli spor yazarları bir araya geldi
15 Haziran 2023
136
A+
A-

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ” Spor Basını Vefa ve Onur Gecesi ” İzmit Seka Park Kır Bahçesi salonunda gerçekleşti. 

UHA / Europe İnternational News Agency
Çok sayıda spor muhabiri ve gazetecinin katıldığı geceye Cumhurbaşkanlığı Etik kurul üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra belediye başkanı Adnan Turan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, spor muhabirleri, gazeteciler, bir çok spor adamı ve davetliler katıldı.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan gecenin açılış konuşmasında, böylesi güzel bir geceye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarının altını çizerek; tüm meslektaşlarına teşekkür etti, yapılan etkinlik ve organizasyonlarla Türkiye’ye örnek bir cemiyet olduklarını vurguladı.
Resim önizlemesi
Daha sonra kürsüye gelen Cumhurbaşkanlığı Etik kurul üyesi ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yaptığı konuşmada, spora yapılan yatırımların altını çizerek, gazetecilerden özellikle gençlerin spora teşvik edilmesi yönünde haberlerin yapılması ricasında bulundu.
Resim önizlemesi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım ise; Büyükşehir belediyesi olarak spora yapılan yatırımların önemini vurgulayarak, yapılan etkinliklerin ve organizasyonların ülke genelinde birçok belediyeden kat ve kat üst seviyelerde olduğunun dile getirdi ve geceye katılanlara teşekkür etti.
Resim önizlemesi
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın da, Kocaeli’ndeki spor basının gücünün etkili olduğunu ifade etti.
Resim önizlemesi
Toplam 94 spor basını çalışanlarına görev yaptıkları yıllara göre verilen plaket töreninin ardından, gazetecilere çeşitli hediyeler taktim edildi.
Resim önizlemesi
Yemek programının ardından çekilen toplu aile fotoğrafıyla gecenin sona erdi.
Mustafa SALMAN
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.