enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:03 Bakan Fidan: “Biz inanıyoruz ki; dış müdahalelerden arınmış, istikrarlı bir Suriye, bölgemiz için büyük bir artı değer olacaktır.
00:02 Sektörünün bölgesindeki en büyüğü SING İstanbul, artık yeni adresinde…
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “AK Parti Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı”nda konuştu…
00:00 Bakan Göktaş, Türkiye’de de nüfus yaşlandı ve doğurganlık azaldı”…
09:58 Manisa, 2025’i Büyük Bir Kayıpla Bitiriyor: Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay…
08:47 Su Politikaları Derneği: Ankara’nın Birim Su Maliyeti Artacak!
00:48 YHT Gar–Kuyubaşı–Esenboğa Havalimanı Metro Hattı’nın yapımına 2026 yılında başlanması hedefleniyor…
00:47 Meryem Gülbetekin’in, “Yaradan”a dair hissiyatı
00:46 ABD NATO’dan Ayrılıyor mu?
00:26 Gazeteci Erdem Atay: Özgür Özel İmamoğlu’nu sattı Siyasette ‘Diploma’ ve ‘Rektör Ziyareti’ tartışması
00:20 Yılbaşında kar yağacak mı?
00:20 UNICEF: Gazze’de çocuklar ve hamile kadınlar arasında yetersiz beslenme oranları arttı…
00:10 Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay vefat etti
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
03:32 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
01:00 Adalet Bakanı Tunç, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada bulundu…
00:57 CHP, Kocaeli’de 13-0’a çok uzak!
00:49 Ukrayna’da bugün seçimler yapılsa kim kazanır?
00:43 Filistin Haber ve Enformasyon Ajansı’ndan (WAFA) Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri…
00:37 11 ilde zamana karşı yarış: Asrın inşa seferberliğinde sona gelindi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Siyasi partilerde bayramlaşma

Siyasi partilerde bayramlaşma
11 Temmuz 2022
351
A+
A-

ANKARA – UHA HABER / Bayramın ikinci gününde bayramlaşmaların adresi siyasi parti genel merkezleri oldu. Koronavirüs salgın süreci sonrasında ilk kez yüz yüze gerçekleştirilen bayramlaşmada 2023 seçimlerine yönelik mesajlar ön plana çıktı.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde başkentte bayramlaşmaların adresi siyasi parti genel merkezleriydi.

İki yıl aradan sonra bayramlaşma uzaktan değil yüz yüze yapıldı.

“Adil bir yarış olsun, siyaset hızlandı, tempoyu seven bir partiyiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, hem ittifak ortağı MHP hem de CHP ile bayramlaşırken gündeminde Haziran 2023 seçimleri vardı.

Adil bir yarış olsun diyorum, çünkü önümüzde önemli bir süreç var. Siyaset çok hızlandı, böyle bakıldığı zaman biz tempoyu seven bir partiyiz. Bu yıl her birimiz için çok çalışacağımız, koşturacağımız bir sene olacak. Herkese kolaylıklar diliyorum.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

“Toplumcu bakış açısıyla adımları hep birlikte gerçekleştireceğiz”

CHP Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun ise şunları söyledi:

Bayramlar bir sihirli değnek misali yaşamımızın gerçek sorunlarına doğrudan müdahale eden takvimler olmaktan ibaret değil, bugünleri en güzel şekilde geçirmeye çalışarak bundan sonrası için de toplumcu bir bakış açısıyla gerçekleşmesi gereken tüm adımları hep birlikte azmimizle ve çalışmalarımızla gerçekleştireceğiz.

“6’lı masada ne olacak bilemiyoruz”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, AK Parti heyetinin ziyareti sırasında İYİ Parti seçmeninin CHP-HDP yakınlaşmasından rahatsız olduğuna dikkati çekti.

Sorduğumuzda onlar diyorlar ki “Peki ne olacak”, Meral Hanım 6’lı masaya iyi bir iyilik yapacak diyorlar. Dedim nasıl bir iyilik olacak bu. Büyük bir ihtimalle o yapıdan ayrılacak şeklinde de çok ciddi söylemler var. Ne olacak bilemiyorum ama aday bulamadan başka şeyler olacak gibi.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

“EYT sorununu çözeceğiz inşallah”

CHP Genel Merkezi’ndeki bayramlaşmada EYT’lilerin durumu gündeme geldi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel şunları söyledi:

Bu bizim dönemimizde başlamış bir zorluk değil, çok daha önce başlamış. Sayın Genel Başkan’ın çok iyi bildiği SGK Genel Müdürüyken bu konulardaki uygulamaların neticesinde ortaya çıkmış sonuçların getirdiği, bizim de çözmek zorunda kaldığımız bir durumla karşı karşıyayız, çözeceğiz inşallah.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

[UHA Haber Ajansı, 11 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.