enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şehit Muhammed Ali Akın son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Muhammed Ali Akın son yolculuğuna uğurlandı
13 Haziran 2021
370
A+
A-

UHA HABER / Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sürdürdüğü Pençe-Yıldırım Harekatı sırasında Irak’ın kuzeyinde teröristlerin füze saldırısında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Er Muhammed Ali Akın’ın cenazesi memleketi Konya’da toprağa verildi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘TRT Haber‘den aktardığı AA’nın haberine göre,Düzenlenen askeri tören öncesinde Şehit Muhammed Akın’ın bayrağa sarılı naaşı hastane morgundan alınarak Konya Şehitliği namazgahına götürüldü. Burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı askerlerin omuzlarında Konya Şehitliği’ne taşınarak duanın ardından tekbirler eşliğinde defnedildi.

Cenaze töreni sırasında ayakta durmakta zorlanan şehidin annesi Ayşe Akın, babası Battal Akın, kardeşleri Ömer Faruk, Ülfet ve Recep Akın’ı cenazeye katılan yakınlarını zorlukla teskin etti.

Fotoğraf: DHA

[Fotoğraf: DHA]

Düzenlenen cenaze törenine Kültür Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, AK Parti Konya milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kara Kuvvetleri Komutanlığını temsilen Ankara’dan gelen Tuğgeneral Sebahattin Türker, Konya Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Albay Tamer İleri, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile çok sayıda muvazzaf asker, polis ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Fotoğraf: DHA

[Fotoğraf: DHA]

Bakan Yardımcısı Serdar Çam, komutanlar, milletvekilleri, defin sonrası şehidin ailesine taziyede bulundu.

11 Haziran 2021 tarihinde Pençe-Yıldırım Harekatı kapsamında Kuzey Irak’ta Kalyano Dağı Bölgesinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen füze saldırısında Piyade Er Muhammed Ali Akın ağır yaralanmıştı. Hakkari’de hastaneye kaldırılan Akın, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşmüştü.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 13 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.