enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:55 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:32 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
09:22 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:11 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
06:55 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sandoz Türkiye yoluna Marjinal Porter Novelli ile devam ediyor

Sandoz Türkiye yoluna Marjinal Porter Novelli ile devam ediyor
26 Haziran 2023
102
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Jenerik ürünler ve biyobenzerler endüstrisinin global liderleri arasında yer alan Sandoz Türkiye, 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Purpose Ajansı Marjinal Porter Novelli ile anlaştı.

UHA / İnternational News Agency Geniş sektörel yelpazedeki müşteri portföyüne 360 derece iletişim hizmetleri sunan bir purpose ajansı olarak faaliyet gösteren Marjinal Porter Novelli, eşdeğer ve biyobenzer ilaçlarda global bir lider konumdaki Sandoz’un Türkiye’deki stratejik iletişim ajansı oldu. 1955 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Sandoz Türkiye, ilaç sanayinin gelişimine katkılar sağlarken, ülke ekonomisine katma değer ve ülkedeki hastaların kaliteli ilaçlara erişimini sağlar. Türkiye’de genel merkezi ve Gebze üretim tesisi dahil olmak üzere 680’den fazla çalışanı ile faaliyet gösterir. Gebze fabrikası, yüksek üretim kapasitesiyle Sandoz’un dört önemli üretim merkezinden biri konumundadır. Sıfır Atık Serfikası’na sahip Sandoz’un Gebze fabrikasında atık azaltma iyileştirilmeleri ve önemli su tasarrufu çalışmaları gerçekleştirilir. Jenerik ürünler ve biyobenzerler endüstrisinin global liderleri arasında yer alan Sandoz 140 yıla yakın zamandır 100’den fazla ülkede 20.000’den fazla çalışanıyla faaliyet göstererek hastaların daha kaliteli ve yenilikçi tedavilere ulaşabilmesi için çalışır. Dünya genelinde AR-GE lokasyonları, ofisleri ve üretim tesisleri dahil olmak üzere 380’den fazla çalışma sahası bulunur. Sandoz, dünyadaki ilk biyobenzer ürünü ruhsatlayan, son 20 yılda satın almalarla büyüyen, uzun soluklu ve güçlü küresel marka mirasına sahiptir. Sandoz, Avrupa’nın lider biyobenzer şirketidir ve 30 yıldır bu alana öncülük eder.

 Gazeteci* Ulaş Dağlıoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.