enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:01 Kocaeli’nin Gönül Köprüsü: “Kocaeli Abisi” Ramazan Bilançosunu Açıkladı!
22:45 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İngiltere’nin ABD’ye askeri üs sağlamasını eleştirdi
14:39 ABD, İsrail, İran savaşından son gelişmeler…UHA / İnternational News Agency’nda
13:44 Bakan Uraloğlu: “Türkiye’nin ilk hızlı tren fabrikası bu yıl içerisinde hizmete alınacak”
13:06 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sandoz Türkiye yoluna Marjinal Porter Novelli ile devam ediyor

Sandoz Türkiye yoluna Marjinal Porter Novelli ile devam ediyor
26 Haziran 2023
118
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Jenerik ürünler ve biyobenzerler endüstrisinin global liderleri arasında yer alan Sandoz Türkiye, 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Purpose Ajansı Marjinal Porter Novelli ile anlaştı.

UHA / İnternational News Agency Geniş sektörel yelpazedeki müşteri portföyüne 360 derece iletişim hizmetleri sunan bir purpose ajansı olarak faaliyet gösteren Marjinal Porter Novelli, eşdeğer ve biyobenzer ilaçlarda global bir lider konumdaki Sandoz’un Türkiye’deki stratejik iletişim ajansı oldu. 1955 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Sandoz Türkiye, ilaç sanayinin gelişimine katkılar sağlarken, ülke ekonomisine katma değer ve ülkedeki hastaların kaliteli ilaçlara erişimini sağlar. Türkiye’de genel merkezi ve Gebze üretim tesisi dahil olmak üzere 680’den fazla çalışanı ile faaliyet gösterir. Gebze fabrikası, yüksek üretim kapasitesiyle Sandoz’un dört önemli üretim merkezinden biri konumundadır. Sıfır Atık Serfikası’na sahip Sandoz’un Gebze fabrikasında atık azaltma iyileştirilmeleri ve önemli su tasarrufu çalışmaları gerçekleştirilir. Jenerik ürünler ve biyobenzerler endüstrisinin global liderleri arasında yer alan Sandoz 140 yıla yakın zamandır 100’den fazla ülkede 20.000’den fazla çalışanıyla faaliyet göstererek hastaların daha kaliteli ve yenilikçi tedavilere ulaşabilmesi için çalışır. Dünya genelinde AR-GE lokasyonları, ofisleri ve üretim tesisleri dahil olmak üzere 380’den fazla çalışma sahası bulunur. Sandoz, dünyadaki ilk biyobenzer ürünü ruhsatlayan, son 20 yılda satın almalarla büyüyen, uzun soluklu ve güçlü küresel marka mirasına sahiptir. Sandoz, Avrupa’nın lider biyobenzer şirketidir ve 30 yıldır bu alana öncülük eder.

 Gazeteci* Ulaş Dağlıoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.