enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:27 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor”
00:26 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:24 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:21 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:16 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:14 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:11 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:10 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:10 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:07 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:06 İstanbul’un Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..
00:04 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:04 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:22 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, son anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, son anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.
31 Temmuz 2025
14
A+
A-

* Özgür Özel’in erken seçim ve anket açıklamalarına vurgu yapan Övür, Ekrem İmamoğlu’nun kamuoyundaki algısına yönelik çarpıcı bir veriyi de paylaştı.

* Detayı bültenimizde!…

UHA/ İnternational News Agency

İSTANBUL, 31 TEMMUZ  2025 – Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür son anket sonuçlarını köşesine taşıdı. Mahmut Övür yazısında, “İBB eksenli ciddi yolsuzluk iddiaları giderek boyutlanıyor hem de CHP yine siyaset üretmede eskisinden çok daha kötü durumda.” ifadelerini kullandı.

İşte Mahmut Övür’ün o yazısı:

İMAMOĞLU HALKIN GÜNDEMİNDE Mİ?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, biraz da 2023 seçimleri öncesini hatırlatan bir yaklaşımla sürekli anketlerden söz ediyor ve olası bir erken seçimde yüzde 60-70 oy alacaklarını söylüyor.

Oysa hem İBB eksenli ciddi yolsuzluk iddiaları giderek boyutlanıyor hem de CHP yine siyaset üretmede eskisinden çok daha kötü durumda. GENAR Araştırma’nın son haziran anketinde AK Parti yüzde 34.3 oyla birinci görülürken, CHP yüzde 32.6 ile ikinci sırada.

Ama en ilginci CHP’lilerin kendilerini helak ettikleri Ekrem İmamoğlu’nun kamuoyundaki algısı. GENAR’ın yaptığı ankette “halkın en önemli gündemi” sıralamasında CHP’liler üzülecek ama İmamoğlu yüzde 5.2 ile ancak 4’üncü sırada.

İlk üçte enflasyon, hayat pahalılığı, adalet ve terörsüz Türkiye var…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.