enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
19:35 Türkiye’den İsrail’e tepki: Yahudi işgalci terörü derhal son bulmalı
19:18 Bakan Fidan: Sorun İsrail’in barış istememesi
19:02 BM Raportörü: İsrail, Filistinlilere karşı sistematik işkence uyguluyor
17:58 Fransa’nın Lübnan’daki arabuluculuk çabalarında ortaya çıkan belgede hangi önemli maddeler yer alıyor?
16:55 “KKTC karasularındaki bir denizaltından çok sayıda füze fırlatıldı” iddiasına yalanlama
16:16 29 ilde DEAŞ operasyonu: 139 şüpheli yakalandı
10:49 Türk Dünyası’nın ortak bayramı: Nevruz
10:08 Hollanda’da Türk Gençlerine Çağrı: “İki Dil, İki Dünya” Podcast Yarışması Başladı
00:55 Kazakistan’da Anayasal Dönüşümün Yeni Safhası: Referandum ve Devlet Tasarımı
00:46 Küba’da Enerji Krizi ve Protestolar
00:01 Kocaeli’nin Gönül Köprüsü: “Kocaeli Abisi” Ramazan Bilançosunu Açıkladı!
22:45 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İngiltere’nin ABD’ye askeri üs sağlamasını eleştirdi
14:39 ABD, İsrail, İran savaşından son gelişmeler…UHA / İnternational News Agency’nda
13:44 Bakan Uraloğlu: “Türkiye’nin ilk hızlı tren fabrikası bu yıl içerisinde hizmete alınacak”
13:06 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Plajları açtı… Turizm sezonu için gün sayıyor!

Plajları açtı… Turizm sezonu için gün sayıyor!
11 Mayıs 2021
494
A+
A-

UHA HABER / Covid-19 salgını sonrası 2020 yılında son dönemlerin en kötü turizm sezonunu yaşayan ülke kısıtlamaları gevşeterek plajları yeniden halka açtı.

Covid-19 salgını sonrası 2020 yılında son dönemlerin en kötü turizm sezonunu yaşayan Yunanistan’da kısıtlamalar gevşetilerek plajlar yeniden halka açıldı.

Yeni kurallar dahilinde sahillerde iki oturma yeri ve şemsiye arasında en az 4 metre mesafe bırakılacak ve bu bölgeler düzenli olarak dezenfekte edilecek.

Sahil, otel, kafe, lokanta ve bar gibi turistik mekanlarda çalışan kişiler de düzenli olarak Covid-19 testine tabi tutulacak ve çalışırken maske giymek zorunlu olacak.

15 Mayıs’ta turizm sezonunu açıyor

Yunanistan 15 Mayıs’tan itibaren yabancı turistleri de yeni turizm sezonu içerisinde karantinaya alınmaksızın ülkesine kabul edecek.

Yunanistan’da bu sezon tatil yapmak isteyenler geçen sene olduğu gibi uçak bileti almadan önce bir form dolduracak ve uçuş günü kendilerine gönderilen barkodlu formu havaalanında görevlilere göstermesi gerekecek.

Buna ek olarak ülkeye giriş yapacak tüm turistlerin havaalanlarında uçağa binmeden önce varsa aşı sertifikası ya da son 3 gün içerisinde alınmış negatif sonuç gösteren Covid-19 testi göstermesi zorunlu hale getirildi.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 11 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.