enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
11:20 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “İsrail’in İran saldırıları, Her geçen zaman insanlığın aleyhinedir”
10:55 Devlet Bahçeli: İsrail, saldırılarını coğrafyanın her yerine taşımaktadır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğine Ahmet Kumkumoğlu atandı

Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğine Ahmet Kumkumoğlu atandı
8 Eylül 2021
368
A+
A-

UHA HABER / Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğine Ahmet Kumkumoğlu getirildi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, 11 yıldır Pfizer ailesinin bir üyesi olan ve 2020’den beri Onkoloji Biyobenzerler ve Pazarlama Mükemmelliği Lideri rolünü başarıyla sürdüren Ahmet Kumkumoğlu, 1 Eylül itibariyle yeni görevinde Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğini üstlenecek.

Ahmet Kumkumoğlu Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Lideri oldu2008 yılında Sabancı Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Ahmet Kumkumoğlu, sonrasında aynı üniversitede MBA eğitimini tamamladı. 2010 yılında Pfizer ailesine Pazarlama Enformasyon Proje Müdürü olarak katılan Kumkumoğlu, 2012 – 2016 yılları arasında çeşitli iş birimlerinde Ürün Müdürü olarak görev yaptı. Kumkumoğlu, Eylül 2016’da Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Müdürü olarak görev aldı ve Temmuz 2017’de de Kurumsal İlişkiler Lideri görevini üstlendi. Bu rolünde Pfizer Türkiye’nin kurumsal stratejisinin oluşturulmasına liderlik ederek sağlık politikalarının oluşturulma sürecine katkıda bulundu.  Ahmet Kumkumoğlu, 2020’den bu yana Onkoloji Biyobenzerler ve Pazarlama Mükemmelliği Lideri görevini sürdürmekteydi.

Ahmet Kumkumoğlu yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Lider yetiştirmeye odaklı bir şirket olan Pfizer, insan kaynağı politikalarını da bu değer doğrultusunda örüyor ve çalışanlarına bireysel gelişim, yüksek performans ve başarı için her türlü olanağı yaratmayı hedefliyor. Aynı zamanda rotasyon kültürüyle de kariyer yolculuklarımızda çok çeşitli pozisyonları üstlenme fırsatı veriyor. Pfizer’in bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.”

Pfizer Türkiye |

Pfizer Hakkında:
Pfizer, 170 yıldır “hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler” hedefiyle çalışmakta, bugünün ilaç endüstrisinde yenilikçi ve yüksek teknolojili yaklaşımlarla yeni tedavilere odaklanmaktadır. Pfizer, bir yandan dünyanın en yaygın kullanılan temel sağlık ürünlerini üretip ilaç ve aşılarıyla sağlığın korunmasına katkı sağlarken, diğer yandan geleceği şekillendirecek ve hastaların en yüksek faydayı sağlayabileceği tedaviler üzerinde araştırmalar yürütmektedir. Pfizer’de kanser, kardiyovasküler hastalıklar gibi evrensel sağlık sorunlarına karşı tedaviler geliştirilirken, çok nadir görülen hastalıklara karşı mücadele için çalışılmaktadır. Üniversiteler, dernekler ve kamu ile yaptığı ortak çalışmalarla iş, yatırım ve inovasyon ortamına katkı sağlayan Pfizer, 1957 yılından bu yana Türkiye’de kesintisiz üretim yapan ve ülkemize yüksek teknoloji transfer eden yerli üreticidir. Yıllar içinde geliştirdiği üretim kapasitesi ve devam eden ürün transferlerinin de tamamlanması ile birlikte aşı dahil, yerli üretim ürünlerini birkaç yıl içinde hacim bazında yüzde 90’a çıkarmayı hedefliyor.
www.pfizer.com.tr

SERPİL GÜZEL ÜN – Marjinal Porter Novelli

HABER : Serpil Güzel Ün & İstanbul

[UHA Haber Ajansı, 08 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.