enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:52 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:27 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
06:51 İran’daki Türk vatandaşlarına güvenlik uyarısı
00:52 Ege Üniversitesi’den,“34. Yılında Her Yönü ile Hocalı ve Azerbaycan-Ermenistan İlişkileri”
00:45 ManpowerGroup: Zorunlu ofise dönüş, kadınların işten ayrılma olasılığını erkeklere kıyasla 3 kat artırıyor
00:17 EÜ’de Ramazan Huzuru: İftar sofrası tasavvuf musikisi ile taçlandı
00:10 DMM’den “sınırda kaçak geçiş” iddialarına yalanlama
00:08 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Ülkemizin geleceğinde benzer acıları üretecek hiçbir müdahale zemini, hiçbir vesayet odağı kalmamıştır.”
00:03 Demokrasiye vurulan darbe: 28 Şubat
00:00 ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın , “Güçlü bir katılım bankacılığını çok önemsiyoruz”
14:55 ABD ve İsrail’in İran’a saldırısı, Körfez’de tansiyonu yükseltiyor
14:19 Bolu Belediyesi’ne operasyon: Tanju Özcan ve 12 kişi gözaltına alındı
13:51 ABD – İsrail’in kardeş İran’a saldırısı öncesi çıkan haberler…
12:20 İran, İsrail’e misilleme saldırısı başlattı
12:12 ABD ve İsrail, İran’a saldırı başlattı
00:11 Türkmenistan Lojistikte Vites Yükseltiyor
00:10 “28 Şubat: Vesayet, Darbe ve Milli İradenin İnşası” programı düzenlenecek
00:08 Rusya Yeni Türkiye Büyükelçisini Atadı “Sergey Verşinin”: Jeopolitik Portre Analizi
00:08 Çok kutuplu uluslararası sistem bağlamında Türk Dış Politikası’nda Güvenlik Anlayışının Dönüşümü
00:07 Türkiye’de her 10 yetişkinden yaklaşık yedisi obez veya fazla kilolu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğine Ahmet Kumkumoğlu atandı

Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğine Ahmet Kumkumoğlu atandı
8 Eylül 2021
370
A+
A-

UHA HABER / Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğine Ahmet Kumkumoğlu getirildi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, 11 yıldır Pfizer ailesinin bir üyesi olan ve 2020’den beri Onkoloji Biyobenzerler ve Pazarlama Mükemmelliği Lideri rolünü başarıyla sürdüren Ahmet Kumkumoğlu, 1 Eylül itibariyle yeni görevinde Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğini üstlenecek.

Ahmet Kumkumoğlu Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Lideri oldu2008 yılında Sabancı Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Ahmet Kumkumoğlu, sonrasında aynı üniversitede MBA eğitimini tamamladı. 2010 yılında Pfizer ailesine Pazarlama Enformasyon Proje Müdürü olarak katılan Kumkumoğlu, 2012 – 2016 yılları arasında çeşitli iş birimlerinde Ürün Müdürü olarak görev yaptı. Kumkumoğlu, Eylül 2016’da Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Müdürü olarak görev aldı ve Temmuz 2017’de de Kurumsal İlişkiler Lideri görevini üstlendi. Bu rolünde Pfizer Türkiye’nin kurumsal stratejisinin oluşturulmasına liderlik ederek sağlık politikalarının oluşturulma sürecine katkıda bulundu.  Ahmet Kumkumoğlu, 2020’den bu yana Onkoloji Biyobenzerler ve Pazarlama Mükemmelliği Lideri görevini sürdürmekteydi.

Ahmet Kumkumoğlu yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Lider yetiştirmeye odaklı bir şirket olan Pfizer, insan kaynağı politikalarını da bu değer doğrultusunda örüyor ve çalışanlarına bireysel gelişim, yüksek performans ve başarı için her türlü olanağı yaratmayı hedefliyor. Aynı zamanda rotasyon kültürüyle de kariyer yolculuklarımızda çok çeşitli pozisyonları üstlenme fırsatı veriyor. Pfizer’in bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.”

Pfizer Türkiye |

Pfizer Hakkında:
Pfizer, 170 yıldır “hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler” hedefiyle çalışmakta, bugünün ilaç endüstrisinde yenilikçi ve yüksek teknolojili yaklaşımlarla yeni tedavilere odaklanmaktadır. Pfizer, bir yandan dünyanın en yaygın kullanılan temel sağlık ürünlerini üretip ilaç ve aşılarıyla sağlığın korunmasına katkı sağlarken, diğer yandan geleceği şekillendirecek ve hastaların en yüksek faydayı sağlayabileceği tedaviler üzerinde araştırmalar yürütmektedir. Pfizer’de kanser, kardiyovasküler hastalıklar gibi evrensel sağlık sorunlarına karşı tedaviler geliştirilirken, çok nadir görülen hastalıklara karşı mücadele için çalışılmaktadır. Üniversiteler, dernekler ve kamu ile yaptığı ortak çalışmalarla iş, yatırım ve inovasyon ortamına katkı sağlayan Pfizer, 1957 yılından bu yana Türkiye’de kesintisiz üretim yapan ve ülkemize yüksek teknoloji transfer eden yerli üreticidir. Yıllar içinde geliştirdiği üretim kapasitesi ve devam eden ürün transferlerinin de tamamlanması ile birlikte aşı dahil, yerli üretim ürünlerini birkaç yıl içinde hacim bazında yüzde 90’a çıkarmayı hedefliyor.
www.pfizer.com.tr

SERPİL GÜZEL ÜN – Marjinal Porter Novelli

HABER : Serpil Güzel Ün & İstanbul

[UHA Haber Ajansı, 08 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.