enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pelosi’nin bugün Ermenistan’da olması bekleniyor

Pelosi’nin bugün Ermenistan’da olması bekleniyor
17 Eylül 2022
324
A+
A-

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin Ermenistan ve Azerbaycan arasında son gelişmelerin ardından bugün Ermenistan’da olması bekleniyor.

G7 ülkeleri parlamento liderleri zirvesi için Almanya’da bulunan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada “Ermenistan’ı ziyaret edeceğiz çünkü kendilerinden bize ulaşan bir davet var” ifadelerini kullandı.

Pelosi ziyaretin içeriğine ilişkin soruları yanıtsız bıraktı. Pelosi ziyaretiyle ilgili sorulara “ Herşey insan hakları, her insanın onuru ve değerine saygı duymakla alakalı” demekle yetindi. Ancak ziyaretin Ermenistan ve Azerbaycan arasında çatışmalar yaşanmasının hemen ardından gelmesi dikkat çekiyor.

Pelosi son olarak Çin’in tüm tepkisine rağmen Tayvan’a ziyarette bulunmuş, ziyaret Çin’in bölgede askeri hareketliliği de arttırmasına neden olmuştu.

Son bir haftada Ermenistan ve Azerbaycan arasında sınır bölgesinde yaşanan çatışmalarda 200’den fazla kişi hayatını kaybetti. Her iki taraf da çatışmaların başlamasıyla ilgili olarak birbirlerini suçluyor. Salı günü başlayan çatışmalar uluslararası çabalar neticesinde Cuma akşamı akşam son buldu.

[UHA Haber Ajansı, 17 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.