enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:18 ABTTF Başkanı: HRW’nin hukukun üstünlüğündeki sorunlara dikkat çeken raporu Meclis gündeminde
00:14 Kocaeli Büyükşehir’le Suriye Rakka’da iftar bereketi
00:08 Bakan Fidan, Ukrayna Ulusal Güvenlik Sekreteri Umerov ile görüştü
00:07 TBMM Başkanı Kurtulmuş, siyasi partileri ziyaret etti
00:06 CHP’nin ‘şaibeli’ kurultay dosyası ile “İmamoğlu Suç Örgütü” dosyasının birleştirilmesi talebi kabul edilmedi
00:06 TBMM Başkanlı Kurtulmuş, “Soykırımın durdurulması için maalesef bir şey yapılamıyor”
00:06 Bakan Gürlek: Yargı bağımsızlığı vazgeçilmez bir ilkedir
00:06 Vakıflar Genel Müdürlüğünce, “Vakıf Başkanları İftar Buluşması” programı Ankara’da düzenlendi.
00:06 Milli motosikletçi Razgatlıoğlu, 27 Şubat’ta Tayland’da MotoGP’de yarışacak ilk Türk sporcu
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 23 yılda yaptığımız atılımla özellikle insansız teknolojilerde önemli bir seviyeye eriştik””
00:05 Gazeteci İlhan KARAÇAY: İftar sofralarını eleştirmem büyük yankı yaptı
00:04 Akif Çağatay Kılıç, Ukrayna Ulusal Güvenlik Sekreteri Umerov ile görüştü
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye sürecini ilmek ilmek dokuyoruz
00:02 Mavi Vatan’a yeni güç: SANCAR SİDA
00:37 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:15 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:12 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:11 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:10 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:10 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pelosi’nin bugün Ermenistan’da olması bekleniyor

Pelosi’nin bugün Ermenistan’da olması bekleniyor
17 Eylül 2022
324
A+
A-

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin Ermenistan ve Azerbaycan arasında son gelişmelerin ardından bugün Ermenistan’da olması bekleniyor.

G7 ülkeleri parlamento liderleri zirvesi için Almanya’da bulunan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada “Ermenistan’ı ziyaret edeceğiz çünkü kendilerinden bize ulaşan bir davet var” ifadelerini kullandı.

Pelosi ziyaretin içeriğine ilişkin soruları yanıtsız bıraktı. Pelosi ziyaretiyle ilgili sorulara “ Herşey insan hakları, her insanın onuru ve değerine saygı duymakla alakalı” demekle yetindi. Ancak ziyaretin Ermenistan ve Azerbaycan arasında çatışmalar yaşanmasının hemen ardından gelmesi dikkat çekiyor.

Pelosi son olarak Çin’in tüm tepkisine rağmen Tayvan’a ziyarette bulunmuş, ziyaret Çin’in bölgede askeri hareketliliği de arttırmasına neden olmuştu.

Son bir haftada Ermenistan ve Azerbaycan arasında sınır bölgesinde yaşanan çatışmalarda 200’den fazla kişi hayatını kaybetti. Her iki taraf da çatışmaların başlamasıyla ilgili olarak birbirlerini suçluyor. Salı günü başlayan çatışmalar uluslararası çabalar neticesinde Cuma akşamı akşam son buldu.

[UHA Haber Ajansı, 17 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.