enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:26 Elektronik Müziğin Yeni İkilisi Mass Cust’tan Global Vizyonlu İlk Single: “Beginning”…
17:22 KKTC’nde Kumsal Katliamı Nasıl Oldu?
12:37 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:55 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:44 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
00:21 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:21 Bakan Güler: “SDG’nin ferdi entegrasyonu şart. Kimseden icazet almayız”
00:17 Türkiye ve Umman arasında 17 alanda iş birliği protokolü imzalandı
00:14 Köpekler felaketleri önceden hissediyor mu?
00:10 Bakan Güler: Rusya-Ukrayna arasında İHA ve İDA’lar karşılıklı olarak yoğun şekilde kullanılıyor…
00:06 “Üç Jokerli Konken” Almanya’da beğeni topladı
00:04 Prof. Dr. Mühip Kanko, “İHA ihlalleri, güvenliğimiz açısından alarm verici”
00:03 Kitap: 1944 Ahıska Sürgünü: Son Tanıklar
00:02 Türkiye, ABD, Katar ve Mısır arasında Gazze toplantısı
11:19 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
08:58 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Patron çıldırdı: Tüm çalışanlarına iki birinci sınıf uçak bileti ve 10 biner dolar verdi

Patron çıldırdı: Tüm çalışanlarına iki birinci sınıf uçak bileti ve 10 biner dolar verdi
27 Ekim 2021
9.564
A+
A-

GEORGİA-UHA HABER / ABD’li iç çamaşırı şirketi Spanx’in kurucusu ve CEO’su Sara Blakely, çalışanlarını birinci sınıf iki uçak bileti ve on bin dolar (yaklaşık 94 bin 300 lira) ile ödüllendirerek şaşırttı. Yatırım devi Blackstone’un çoğunluk hissesini satın almasının ardından şirketin 1,2 milyar dolarlık yeni değerlemesini kutlamak için bir partide konuşan Blakely, 21 yıllık başarı için personeline minnettarlığını dile getirdi.

Yurtta sulh, cihanda sulh(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘ntv.com.tr‘den aktardığı haberinde, ABD’li iç çamaşırı şirketi Spanx’in CEO’su Sara Blakely çalışanlarını şaşırtan bir sürpriz yaptı.

50 yaşındaki iş insanı sosyal medyaya yaptığı açıklamada, “Bugün burada olmamızı, özgün ve kibar davranarak ve kadınlara harika ürünler sunmamıza borçluyuz. Sezgilerini ve duygularını geride bırakmayarak liderlikle ilerleyen kadın girişimcilerimize teşekkür ederim” dedi.

BEŞ BİN DOLAR SERMAYE İLE KURDU

Bununla birlikte, Blakely 2000 yılında Spanx’ı sadece beş bin dolarlık bir sermaye ile kurduğunu şirketinin bir gün 20 milyon dolar değerinde olacağını söylediğinde insanların one güldüğünü aktardı.

Diğer taraftan Spanx’in çoğunluk hisseleri ABD’nin eski ticaret bakanı Peter George Peterson ile iş insanı Stephen A. Schwarzman tarafından kurulan yatırım devi Blackstone tarafından satın alındı. Ardından şirketin doları 1,2 milyar dolara yükseldi.

Şirketin yeni değerini kutlamak için bir parti düzenleyen Blakely, bir küreyi döndürdü ve ardından çalışanlarının her birine dünyanın herhangi bir yerine birinci sınıf iki uçak bileti aldığını açıkladı.

“GÜZEL BİR OTELE GİDİN”

Blakely, “Bir seyahate çıkarsanız, gerçekten güzel bir akşam yemeğine çıkmak ve güzel bir otele gitmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle her biriniz 10 bin dolar alıyorsunuz” diye konuştu.

Öte yandan, Spanx’in girişimcilerin yüzde 50’si kadın olmasına rağmen, 2020’de risk sermayesi fonlarının yalnızca yüzde 2,3’ünün kadınlara gittiğini söyledi. Blakely, “Bu, her biriniz için çok büyük bir an. Başarımızı,  benden önce gelen kadınlara ve bu fırsatı bulamayan dünyadaki tüm kadınlara adıyorum” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 27 Ekim 2021] 

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.