enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:45 Bakan Bolat: “Bölgede ekonomik hayata dönüş yeniden güç kazandı”
06:40 SGK prim borcu tecil ve taksitlendirme işlemlerinde peşinat şartı kaldırıldı
06:20 (BDDK), kredi kartı limitlerinde eğitim ve sağlık harcamalarını istisna kapsamında tuttu
00:55 AVRUPA HABERLERİ / Brüksel, sosyal medya kısıtlamasında AB ülkelerini yetki aşımına karşı uyardı
00:52 Rusya Maliye Bakanlığı: Petrol ve doğal gaz gelirleri yaklaşık 5 milyar dolar geriledi
00:51 “CHP’li belediyeler, ellerindeki suyu millete ulaştıramıyor”
00:26 Bakan Bolat, “Deprem bölgesinde e-ticaret alanında nitelikli insan kaynağı oluşturulacak”
00:20 Zelenskiy: Şubat 2022’den bu yana 55.000 Ukraynalı asker öldü
00:20 Erdoğan,”Asrın felaketinin yıl dönümü yaklaşıyor diye deprem turistleri yine hareketlenmiş vaziyette”.
00:11 “İran-ABD gerginliği”
00:08 Bakan Kurum: Bizim insanımız devletine ‘devlet baba’ der
00:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Biz, tüm renkleriyle bir, bütün, güçlü, huzurlu bir Suriye’den yanayız”
17:47 Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu üçüncü maçında Konyaspor 5 golle galip
17:39 Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler belli oldu.
13:30 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şeyden önce biz bölgemizde yeni bir savaş istemiyoruz
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:57 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
00:49 Türkiye’nin 6 Şubat 2023’te depremlerin yol açtığı hasarların giderilmesi ile bölgenin yeniden imarına yönelik çalışmalar sürüyor.
00:49 AVRUPA HABERLERİ / Von der Leyen, Avustralya ile askıdaki ticaret anlaşmasını sonuçlandırmak için Canberra’ya gidecek
00:45 (SETA) Kriter Dergisi’nin Şubat Sayısı Çıktı!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Paris Olimpiyat Oyunları’nda bilet sıkıntısı

Paris Olimpiyat Oyunları’nda bilet sıkıntısı
28 Şubat 2023
827
A+
A-

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda bilet sıkıntısı. Olimpiyat Oyunları’nı yerinden takip etmek isteyen izleyicilere koyulan şartlar ve bilet fiyatlarının pahalılığı can sıkıyor.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldı2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na geri sayım sürüyor. Organizasyonda toplamda 10 milyon bilet satılması öngörülüyor. Paralimpik oyunlar için de 3 milyon 500 bin bilet satışa sunulacak.

Bilet satışları kura çekimi ile başladı. Şanslı kişiler elektronik posta aracılığı ile bilgilendirildi fakat bir çok sorun yaşandı.

İzleyicilere, 31 branş içerisinden en az üç farklı branşta bilet alması şartı koyuldu. Ayrıca en az 3 en fazla da 18 bilet alabilen seyirciler, sistemin karmaşıklığından yakındı.

Organizatörler ise farklı disiplinler arasında bilet satışlarında bir denge olması gerektiği için bu yola başvurduklarını savundular.

“3 milyon kişinin her birine hizmet veremeyeceğiz”

Organizasyonda en düşük bilet fiyatı 24 euro olarak belirlenmişti. İlk kura çekiminden faydalanmak isteyen 3 milyon kişi ise bu fiyatlara bilet bulamadı. Özellikle Fransız halkı, bilet fiyatlarından oldukça şikayetçi.

Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Tony Estanguet, biletler ile ilgili memnuniyetsizliklere cevap verdi.

On binlerce insan memnun. İnsanların hayal kırıklığına uğradığını biliyoruz. İlk kura çekimine kayıtlı 3 milyon kişinin her birine hizmet veremeyeceğiz.

7 milyon yeni bilet, ilk kura bitiminden sonra satışta olacak ve tek seferde satılacak. Halihazırda ilk etapta bilet almış kişiler ise 30 biletin üzerine çıkamayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.