enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
00:21 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Mehmet Özyurt GAİB İhracatın Yıldızları Ödül töreni’ne katıldı

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Mehmet Özyurt GAİB İhracatın Yıldızları Ödül töreni’ne katıldı
20 Aralık 2024
20
A+
A-

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni 2024” Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende, Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve NTO üyeleri önemli başarılara imza atarak ödüllerini aldı.

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Pamyağ Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. şirketi adına ödül alarak ilçemizin ihracattaki başarı grafiğini bir kez daha yukarı taşıdı.

Resim önizlemesiResim önizlemesi

Bunun yanı sıra, Nizipli iş insanları Erhan Sayın (Sayınlar Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.) ve Mahmut Tören (Ceremony Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.) de törende ödüle layık görüldü.

Resim önizlemesi

Başkan Mehmet Özyurt, törende yaptığı açıklamada, ödül alan NTO üyeleri ve iş insanlarını tebrik ederek, “Bu başarılar, Nizip’in ihracatta ne denli güçlü bir potansiyele sahip olduğunu bir kez daha göstermiştir. Üyelerimizin gayretleri ve elde ettikleri başarılar, ilçemizin ekonomisine önemli katkılar sunmaktadır. Başta Erhan Sayın ve Mahmut Tören olmak üzere ödül alan tüm iş insanlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Resim önizlemesi

GAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni, bölgenin ihracat sektöründeki yükselişine dikkat çekmek ve başarılı firmaları onurlandırmak amacıyla düzenleniyor. Bu yılki törende Nizipli iş insanlarının elde ettiği başarılar, ilçemizin ulusal ve uluslararası ticaretteki yerini daha da güçlendirdi.

NTO, üyelerinin ihracat alanındaki başarılarını desteklemeye ve bu başarıların sürdürülebilir olması için gerekli adımları atmaya devam edeceğini bir kez daha vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.