enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:22 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:44 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:32 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:21 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
12:15 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
07:41 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
07:14 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:55 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:48 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:39 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:38 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:29 ABD’nin Güney Kahkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:26 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Netflix izleyicileri, zirveye tırmanan filme demediğini bırakmadı

Netflix izleyicileri, zirveye tırmanan filme demediğini bırakmadı
27 Şubat 2024
41
A+
A-

ABD’li komedi kralı Tyler Perry’nin son filmi Mea Culpa, izleyicilerden sert eleştiriler alıyor.

UHA / İnternational News Agency

Hukuki gerilim türündeki film, kız arkadaşını öldürmekle suçlanan bir sanatçıyı (Trevante Rhodes) temsil etmeyi onaylayan bir ceza savunma avukatını (Kelly Rowland) konu alıyor.

Perry önceki günlerde Netflix’te gösterime giren filmi yazdı, yönetti ve yapımcılığını üstlendi. Mea Culpa’da Rowland ve Rhodes’un yanı sıra Nick Sagar, Sean Sagar, RonReaco Lee, Shannon Thornton ve Kerry O’Malley de rol alıyor.

Sert yorumlar alan Mea Culpa, eleştirileri derleyen internet sitesi Rotten Tomatoes’da bu haber yazıldığı sırada sadece yüz üzerinden 17’lik düşük bir “Rotten” (çürük) puan almıştı ve bu da filmi izleyen eleştirmenlerin 5’te birinden daha azının olumlu eleştiri yaptığını gösteriyor.

The Guardian için iki yıldızlı bir inceleme kaleme alan eleştirmen Benjamin Lee şöyle yazdı:

Konusuna dair açıklamadan tahmin edilebileceği gibi umutsuzca ne varsa konmuş, Perry’nin zavallı oyuncuları saçma sapan pembe dizi diyalogları üzerinde tökezliyor, işlemesi için çok daha fazla odaklanma gerektiren bir şeyi gereksiz yere yoruyor.

Erotik bir gerilim olarak başlasa da yavaşlayarak sönük bir ilişki dramasına dönüşüyor ve ardından neredeyse hiçbir anlam ifade etmeyen, kafa karıştırıcı sürprizlere yaslanan bir doruk noktasına doğru dolambaçlı bir şekilde ilerliyor.

Sosyal medyadaki tepkiler de daha olumlu değil ve pek çok izleyici yapımı, Perry’nin yaptığı en kötü film diye tanımlıyor.

Perry’nin önceki filmleri arasında Deli Bir Siyah Kadının Günlüğü (Diary of a Mad Black Woman) ve Perry’nin cross-dressing yaparak (karşı cinsle özdeşleşen kıyafetler giyme -çn.) yaşlı bir kadını canlandırdığı Madea serisi yer alıyor.

X/Twitter’da bir kişi “Mea Culpa (2024)… Baştan sona tek kelimeyle bugüne kadarki en kötü Tyler Perry filmi” diye yazdı.

Muhtemelen şimdiye kadar başından sonuna kadar izleme hoşnutsuzluğunu yaşadığım en kötü filmlerden biri olduğunu söyleyecek kadar ileri gideceğim. Ne bir parça duygu, ne bir damla gözyaşı ne de kahkaha. 120 dakika boyunca hiçbir şey yoktu.

Bir başkası “Mea Culpa 21. yüzyılda yapılmış en kötü filmlerden biriydi” diye yorum yaparken, üçüncü bir kişi de filmin “hayatı boyunca izlediği en kötü film olabileceğini” belirtti.

Başka biriyse “Tyler Perry’nin Mea Culpa’sı izlediğim en kötü filmlerden biri” dedi.

Berbat bir film. Tubi orijinal yapımları daha iyi. Eğer bu filmi izlemeyi düşünüyorsanız, başka bir filme geçin. Tyler Perry’nin elinde tüm kaynaklar var ve ortaya bir çöp çıkarıyor.

Film Netflix’te halen yayında.

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir.

Büşra Ağaç | Independent Türkçe

Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.