enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:39 Türk firmaları dev Moskova fuarında
00:36 Bakan Gürlek: Cezasızlık algısının kırılması için adımlar atacağız
00:34 Ulusal Demografi Eylem Planı ile Batı Trakya’da ne yapılmak isteniyor?
00:15 Türk firmaları dev Moskova fuarında
00:01 İran-ABD-İsrail savaşı: Sahada ilk kez gördüklerimiz
10:00 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:32 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
22:39 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
22:30 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
22:23 ABD/İsrail-İran Savaşı Irak’a Nasıl Yansıyor?
22:08 ABD ve İsrail’in Saldırıları İran’da Kürt Silahlı Grupları Harekete Geçirebilir mi?
20:22 Kocaelispor sürpriz şekilde kupaya veda etti 
10:45 ABD’de CNN’in bağımsız araştırma şirketi SSRS’nin anketine göre, kamuoyunun yüzde 54’ü, İran’a yönelik saldırıların ülkesi için daha büyük tehdit oluşturacağını düşünüyor.
10:29 Madrid’de ‘Belirsizliği Yönetmek, Dönüşümü Yönlendirmek: Dönüm Noktasında NATO’ paneli düzenlendi
10:16 İran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
10:04 Bakan Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio ile görüştü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Müsilajın istila ettiği İstanbul sahillerinde temizlik başladı

Müsilajın istila ettiği İstanbul sahillerinde temizlik başladı
10 Haziran 2021
463
A+
A-

TÜHA HABER / Deniz salyası olarak bilinen müsilaj, Marmara’daki sahilleri sardı, tehlikeli boyutlara ulaştı. Açıklanan eylem planı sonrası denizde müsilaj temizliği de başladı. Anadolu ve Avrupa yakasındaki son durum havadan bir kez daha gözler önüne serildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kocaeli’de ODTÜ Araştırma gemisi Bilim-2’deki deniz salyasıyla mücadele çalışmalarını incelediği sırada birçok noktada da çalışmalar başlatıldı.

Önceki gün Caddebostan Sahili’ne gelen ekipler, deniz salyasının bir noktada birikmesi için denize bariyer çekti, daha sonra müsilajları depolama tanklarına doldurdu. Tanklara doldurulan deniz salyalarının daha sonra bertaraf edileceği öğrenildi.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

Anadolu Yakası kıyı şeridinde sabah saatlerinde güneyden esen rüzgarla birlikte birikmeye başlayan müsilaj tabakaları, Kadıköy’de Kurbağalıdere, Caddebostan Plajı ve Bostancı Sahili’nde yoğun görülüyor.

Müsilajın istila ettiği İstanbul sahillerinde temizlik başladı

Dün de Kadıköy Fenerbahçe Sahili’ni müsilaj olarak bilinen deniz salyası kapladı.

Fotoğraf: DHA

[Fotoğraf: DHA]

Tekneler ve yatları da müsilaj sardı. Fenerbahçe sahili ve açıklarını vuran deniz salyası havadan görüntülendi.

Müsilajla mücadele seferberliği Caddebostan Sahili’nde başladı

Büyük temizlik bugün başlıyor

Marmara Denizi’ndeki müsilajla mücadele kapsamındaki en büyük deniz temizliği seferberliği, İstanbul Caddebostan Sahili’nden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından başlatılacak.

Genelgede Türkiye’nin en büyük deniz seferberliğinin 8 Haziran Salı günü başlatılacağı kaydedilirken, müsilaja karşı seferberlik, “Marmara Hepimizin” sloganıyla yürütülecek.

Müsilajdan etkilenen balıkçılara destek 2 katına çıktı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, müsilajdan etkilenen balıkçılara destek verileceğini duyurdu.

Teknelerin büyüklüğüne göre verilen destek miktarı 2 katına çıkarıldı.

Süleyman Kaçmaz - YouTube

HABER : Süleyman KAÇMAZ & İstanbul

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 10 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.