enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:17 Bazı bölgelerde barajlar dolmuyor, Su sürekli azalıyor !
06:50 Brüksel’den Yükselen Uyarı: Türkiyesiz Güvenlik Olmaz
00:55 Türk Dünyası’nın Kültürel Mirasını ve Küresel Etkileşimini öne çıkaracak ‘Viyana’da Türk Haftası’ bugün başlıyor…
00:54 Dr. Elvin Abdurahmanlı, “Bölgedeki kalıcı barış ve Türk birliğinin caydırıcı gücü en önemli unsur”
00:37 Bakan Göktaş, 2002’de 5 bin 777 olan engelli memur sayısı 82 bin 626’ya ulaştı
00:34 Hollanda Türk Gazeteciler Birliğili, 10 Ocak’ı bu kez “Anma” ruhuyla yaşattı
00:30 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 10 Ocak’ta Üyeleriyle Buluştu 
00:29 Türkiye’de rüzgardan elektrik üretimi 3 Ocak’ta 259 bin 76 megavatsaatle günlük bazda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
00:21 Milli Savunma Bakanı Güler, “Gazze Şeridi’nde İsrail için bir tehdit oluşturmuyor”
00:20 Yüzyılın konut projesinde yeni haftanın kura takvimi
00:11 Oğuz Türklerine ait 9-10. yüzyıldan kalma Kültöbe Yazıtı keşfedildi
00:10 Türk Dünyası’ndan Haberler!
00:59 ABD Başkanı,Venezuela’dan Grönland’a, İran’dan Suriye’ye kadar birçok başlıkta dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
00:41 2026’nın merakla beklenen 20 filmi
00:38 Türkiye’nin 2026’da dış politikada öncelikleri neler olacak?
00:37 2026’da emekli aylıkları yaşam maliyetine kıyasla ne seviyede?
00:30 Güvenlik kaynakları: Çatışmaların sebebi YPG’nin Suriye’nin geleceğini ve kaynaklarını sömürme kaygısıdır
00:26 İran’da sokağa çıkma çağrıları yapan sürgündeki Rıza Pehlevi kimdir?
00:21 Türkiye, Karadeniz’in güvenliği konusunda nasıl bir sorumluluk alacak?
00:19 BM Güvenlik Konseyi’nde Rusya ve Çin başta olmak üzere birçok ülkeden ABD’ye sert tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Müsilajın istila ettiği İstanbul sahillerinde temizlik başladı

Müsilajın istila ettiği İstanbul sahillerinde temizlik başladı
10 Haziran 2021
461
A+
A-

TÜHA HABER / Deniz salyası olarak bilinen müsilaj, Marmara’daki sahilleri sardı, tehlikeli boyutlara ulaştı. Açıklanan eylem planı sonrası denizde müsilaj temizliği de başladı. Anadolu ve Avrupa yakasındaki son durum havadan bir kez daha gözler önüne serildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kocaeli’de ODTÜ Araştırma gemisi Bilim-2’deki deniz salyasıyla mücadele çalışmalarını incelediği sırada birçok noktada da çalışmalar başlatıldı.

Önceki gün Caddebostan Sahili’ne gelen ekipler, deniz salyasının bir noktada birikmesi için denize bariyer çekti, daha sonra müsilajları depolama tanklarına doldurdu. Tanklara doldurulan deniz salyalarının daha sonra bertaraf edileceği öğrenildi.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

Anadolu Yakası kıyı şeridinde sabah saatlerinde güneyden esen rüzgarla birlikte birikmeye başlayan müsilaj tabakaları, Kadıköy’de Kurbağalıdere, Caddebostan Plajı ve Bostancı Sahili’nde yoğun görülüyor.

Müsilajın istila ettiği İstanbul sahillerinde temizlik başladı

Dün de Kadıköy Fenerbahçe Sahili’ni müsilaj olarak bilinen deniz salyası kapladı.

Fotoğraf: DHA

[Fotoğraf: DHA]

Tekneler ve yatları da müsilaj sardı. Fenerbahçe sahili ve açıklarını vuran deniz salyası havadan görüntülendi.

Müsilajla mücadele seferberliği Caddebostan Sahili’nde başladı

Büyük temizlik bugün başlıyor

Marmara Denizi’ndeki müsilajla mücadele kapsamındaki en büyük deniz temizliği seferberliği, İstanbul Caddebostan Sahili’nden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından başlatılacak.

Genelgede Türkiye’nin en büyük deniz seferberliğinin 8 Haziran Salı günü başlatılacağı kaydedilirken, müsilaja karşı seferberlik, “Marmara Hepimizin” sloganıyla yürütülecek.

Müsilajdan etkilenen balıkçılara destek 2 katına çıktı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, müsilajdan etkilenen balıkçılara destek verileceğini duyurdu.

Teknelerin büyüklüğüne göre verilen destek miktarı 2 katına çıkarıldı.

Süleyman Kaçmaz - YouTube

HABER : Süleyman KAÇMAZ & İstanbul

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 10 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.