enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:37 Erdoğan: 350 bininci yuvamızı teslim etmenin gururunu yaşıyoruz
00:55 Ankara’nın devreye girdiği Refah’taki Tünel Krizi için ABD-Türkiye’nin Ortak Hamlesi
19:39 Ahıska Türklerinin sürgün edilişinin 81. yılı
06:45 Adı terörle anılan Gabar Dağı, şimdi enerjide önemli bir nokta…
00:42 İklim kriziyle bağlantılı aşırı hava olaylarından son 10 yılda 250 milyon kişi evlerini terk etti…
00:35 Gazeteci Mustafa Salman’ın, Küresel Gazeteciler Konseyi 5. Küresel Medya Çalıştayı izlenimleri…
00:34 Tarihi komisyon 18 Kasım’da toplanacak
00:28 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
00:16 Babam Prof. Dr. İbrahim Hakkı Atun!…
00:10 KO-MEK’te öğrenciydi, şimdi Rusça usta öğreticisi oldu; Ukrayna’dan Kocaeli’ye uzanan başarı hikâyesi
00:01 Romanya Dışişleri Bakanı Oana Toiu’nun Ankara Ziyareti ve Türkiye-Romanya Güvenlik İlişkilerinde Gelişmeler
22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin Kıbrıs davasındaki duruşunun her zaman net…
22:25 Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen “C130” tipi askeri kargo uçağında şehit olan askerlerin naaşları Ankara’ya getirildi…
12:47 MSB: Envanterdeki C-130 uçaklarının uçuşları tedbiren durduruldu
00:45 Sağlık hizmetlerindeki tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine köklü değişiklik
00:36 Gelenekle modernlik arasında köprü kuran kadın sufiler!
00:33 Bakan Işıkhan, “2025 yılı Ağustos ayı itibarıyla belediyelerin, SGK’ye toplam borcu 234,2 milyar lira”
17:30 Düşen askeri kargo uçağında 20 askerimiz şehit oldu
00:58 Kapadokya’da balon sepetlerine, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü”nde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.
00:57 Adana’da Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın “Üç Jokerli Konken’i” adlı oyununa büyük ilgi… 
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: 17 Mart’ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: 17 Mart’ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız
20 Eylül 2023
13
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündemdeki gelişmeleri değerlendirerek “17 Mart’ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız” dedi.

UHA / İnternational News Agency

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin SÖZCÜ Arşiv on Twitter: "Ne Mutlu Türk'üm Diyene! / Mustafa Kemal Atatürk https://t.co/g1H8HshWWX" / Twitterkonuşmasından öne çıkanlar:

Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. İl ve ilçe kongrelerimizi sukünet, kardeşlik ve yüksek bir katılım eşliğinde gerçekleştiriyoruz.

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.

“MHP Kurultayı 17 Mart’ta”

MHP Kurultayını 17 Mart’ta yapacak. Kongre takvimimizi ele aldık.

Muradımız Türkiye ve Türk milletine hizmet etmektir.

Ülkemizde ve dünyada huzur istiyoruz. Pergelin sabit ayağını Ankara’ya koyuyor, hareketli ayağı ile de muhtelif zaman dilimlerinde ve 360 derecelik bir açı ile dünyayı tarıyor ve takip ediyoruz.

Tarihini tanımayan ve tarih şuurunu taşımayan milletler hafıza ve idraklerini daha kötüsü de istikbal iradelerini kaybetmeye mahkumdur.

MYK’da olağan kurultay ve seçim takvimlerimizi ele aldık.

Gazi Kimdir? Kime Gazi Denir? - Doğa Sigorta Blog

“Gazilerimizin ağırlaşan mağduriyetleri derhal çözülmelidir”

Çözümün adresi ise TBMM’dir. Şehit ve gazilerimize layık olabilmek için ne gerekiyorsa yapacağımızı tekraren ifade ediyor, bütün gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

TBMM gazi bir meclistir, aksini iddia eden Kılıçdaroğlu gafil ve art niyetlidir.  Kılıçdaroğlu’nun hırsı aklının önüne geçti. Bu zat akıl tutulmasına hapsolmuşken makulden ve milli değerlerden uzaklaşmıştır.

“Allah bu ülkeyi, bu milleti zillet ittifakından korumuştur”

Bugünkü CHP’de mandacılar köprü başını tutmuş, bölücüler baş tacı yapılmıştır.

Allah bu ülkeyi, bu milleti zillet ittifakından korumuştur. İttifakın bittiği ifade edilse de yeni bir masa hazırlığının alttan alta ilerletilmektedir.

Kimin hangi adayla seçime katılacağıyla ilgilenmiyoruz.

Sırça köşklerle işimiz olmaz, projelerle gücümüze güç katacağız.

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya attığı iftiraya Diyarbakır  Barosu'ndan skandal destek!

HDP’ye kapatma davası

(CHP’li Tanrıkulu’na ilişkin) Türk Silahlı Kuvvetlerine saldıran bu aşağılık ve sözde milletvekilinin ağzı düşman ağzıdır. PKK’ya sözcülük yapan bir suçluya hazineden maaş verilmesi günahtır, haramdır. Bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmelidir.

HDP ile ilgili açılan kapatma davası hala sürüncemededir. Bu durum haksızlıktır, hukuksuzluktur, Türk milletine saygısızlıktır.

Adaleti hemen istiyoruz, AYM görevini yapmalı.

“Ermenistan ateşle oynamamalı”

Ermenistan, BM kararları ile akit ilkelerini ihlal etmektedir.

Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi ve Türkiye'nin Güney Kafkasya'da Artan Etkisi  — ANKASAM | Ankara Kriz ve Siyaset Araştırmaları Merkezi

Karabağ Türk’tür, Türk kalacaktır.

Ermenistan aklını başına almalı, ateşle oynamaktan vazgeçmelidir.

Türkiye’nin Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü ve egemenlik haklarını tehdit eden ,  kanun dışı muamele ve müdahalelere direnmesi iki devlet tek millet onurunun bir icabıdır.  Azerbaycan yalnız değildir.

Avrupa Birliği 2020'yi krizlerle geçirdi

“AB bizim için bitmiştir”

AB ile ilişkilerimiz bugüne kadar bir türlü istikrar kazanamamıştır. Bir aldatma ve oyalama süreci hep canlılığını korumuştur.

Avrupa Birliğinin müzakere defteri, açılmamak üzere mutlaka kapatılmalıdır. Bizim için AB bitmiştir. AB ile doğmadık, AB ile ölmeyiz.

AB’nin Türkiye’yi üye almak gibi bir hedefi yoktur. AB samimi ve dürüst değil.

Bizim için Avrupa Birliği bitmiştir. 60 yıl kaybettik. Bir 60 yıl daha kaybedemeyiz. Türkiye çevresinde dost kuşağı oluşturmaya mahir ve muktedirdir. NATO’ya da mahkum olmadığımız herkesçe bilinmelidir. Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsızdır.

2024 yerel seçimleri

Cumhur ittifaki ile biriz, beraberiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.