enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
19:35 Türkiye’den İsrail’e tepki: Yahudi işgalci terörü derhal son bulmalı
19:18 Bakan Fidan: Sorun İsrail’in barış istememesi
19:02 BM Raportörü: İsrail, Filistinlilere karşı sistematik işkence uyguluyor
17:58 Fransa’nın Lübnan’daki arabuluculuk çabalarında ortaya çıkan belgede hangi önemli maddeler yer alıyor?
16:55 “KKTC karasularındaki bir denizaltından çok sayıda füze fırlatıldı” iddiasına yalanlama
16:16 29 ilde DEAŞ operasyonu: 139 şüpheli yakalandı
10:49 Türk Dünyası’nın ortak bayramı: Nevruz
10:08 Hollanda’da Türk Gençlerine Çağrı: “İki Dil, İki Dünya” Podcast Yarışması Başladı
00:55 Kazakistan’da Anayasal Dönüşümün Yeni Safhası: Referandum ve Devlet Tasarımı
00:46 Küba’da Enerji Krizi ve Protestolar
00:01 Kocaeli’nin Gönül Köprüsü: “Kocaeli Abisi” Ramazan Bilançosunu Açıkladı!
22:45 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İngiltere’nin ABD’ye askeri üs sağlamasını eleştirdi
14:39 ABD, İsrail, İran savaşından son gelişmeler…UHA / İnternational News Agency’nda
13:44 Bakan Uraloğlu: “Türkiye’nin ilk hızlı tren fabrikası bu yıl içerisinde hizmete alınacak”
13:06 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Mersin’deki saldırının ardından Demirtaş’a destek!

Mersin’deki saldırının ardından Demirtaş’a destek!
29 Eylül 2022
225
A+
A-

Mersin’in Mezitli ilçesinde Polisevi’e yönelik saldırıda  bir polisimiz şehit olmuştu, bir polisimiz de yaralanmıştı. Alçak saldırının üzüntüsünü atlatamadan teröristin CHP’nin tutuklu gazeteciler listesinde yer aldığı ortaya çıktı.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘Takvim Gazetesi’den aktardığı haberine göre, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun geçtiğimiz yıllarda söylediği ve içinde teröristin de yer aldığı isimler için kullandığı, “20’ye yakın gazeteciyi neden tutukluyorsunuz?” sözleri büyük tepkiye neden oldu.

Tepkilerin ardından kameraların önüne çıkan CHP’li Özgür Özel, raporun 2012 yılında hazırlandığını belirterek, “Bu raporda toplam 188 gazetecinin ismi var. Bunun içinden Meclis’te 3 milletvekili var. Yıllar sonra bir sayfasından CHP’ye hesap sormaya çalışan, iftira atan hadsizler var” dedi.

Şehidimizin kanı kurumadan skandal ifadelerle Selahattin Demirtaş‘ı savunan Özel, Kılıçdaroğlu’nun şeref madalyası sözlerini destekleyerek, “Yattığı her gün Demirtaş’ın nişanesidir” dedi.

Mersin’deki saldırının ardından Demirtaş’a destek

Mersin‘in Mezitli ilçesinde PKK‘lı teröristlerce düzenlenen alçak saldırıda bir polis memuru şehit oldu.

Saldırı sonrası CHP‘li Veli Ağbaba‘nın 2013’deki Tutuklu Gazeteciler Raporuna ilişkin açıklaması tekrar gündem oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu‘nun yer aldığı basın toplantısıyla duyurulan raporda, polisimizi şehit eden teröristin de yer aldığı ortaya çıktı.

CHP’Lİ ÜÇ VEKİLİN DE İMZASI VAR

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Manisa Milletvekili Özgür Özel, imzasıyla hazırlanan “Dünyanın En Büyük Cezaevi: Türkiye” isimli raporda terörist Dilşah Ercan da yer aldı.

ELİ SİLAHLI TERÖRİST BULAMADIK

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 2013’deki Tutuklu Gazeteciler Raporuna ilişkin açıklaması gündem oldu.

Tutuklu gazeteciler arasında Mersin‘deki saldırıda canlı bomba olan PKK’lı terörist Dilşah Ercan da bulunuyordu.

Ağbaba, o dönem cezaevindeki sözde gazetecileri, “Değerli arkadaşlar rapor sonunda ulaştığımız sonuç şudur; “görüştüğümüz gazeteciler arasında ne hırsız, ne tecavüzcü, ne çete mensubu, ne de eli silahlı terörist göremedik, bulamadık. Cezaevinde tutulan gazetecilik mesleğinin ta kendisidir.” sözleriyle savundu.

HADSİZLİĞİN HESABI YOK

CHP Grup Başkanvekili Özür Özel, mecliste salı (27 Eylül 2022)  günü yaptığı basın toplantısında söz konusu iddialara sert bir dille cevap verdi.

Özel, “Terbiyesizliğin, hadsizliğin hesabı yok” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 29 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.