enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:10 Bir Terk Etme Hikayesi
13:13 Bir Geri Gidiş: Savunma Bakanlığı’ndan Savaş Bakanlığı’na
11:22 DEM Partili Gergerlioğlu’nun oğlundan Sabiha Gökçen için küstahça bir paylaşım
11:00 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,Kocaeli’den Gelen Spor Basınını Ağırladı
00:57 Analiz: Türkiye-Mısır Yakınlaşmasının Stratejik Anlamı
00:53 Avrupa Haberleri: AB’den Rusya’ya yeni yaptırım hamlesi: Petrol taşımacılığı hedefte
00:49 Rusya, Alman ordusuna karşı hibrit bir savaş mı yürütüyor?
00:45 Dış Bakış Cilt 3 Sayı 1 yayınlandı
00:43 İran Ordusu Genel Komutanı Emir Hatemi: Her türlü kötülüğe karşılık vermeye hazırız
00:39 ‘PayPal mafyası’ndan kriptoparaya: Epstein’in Silikon Vadisi’yle ilişki haritası
00:38 (TİM) Başkanı GÜLTEPE, “2026 yılına mal ve hizmet olmak üzere toplam 410 milyar dolarlık ihracat hedefiyle başladık”
00:25 Tahran’dan Washington’a uyarı: Saldırı olursa ABD üslerini vururuz
00:23 Türk Hava Kuvvetleri’ne ‘milli uçaklar’ geliyor
00:08 Halid Meşal: Hamas silah bırakmayacak
00:56 Mamdani’den Farage’a: Epstein dosyaları ardından yapay zeka ile üretilmiş görüntüler yayılıyor
00:50 Zelenskiy: ABD, barış anlaşması için Rusya ve Ukrayna’ya Haziran ayına kadar süre verdi
00:49 Umman görüşmesi: İran ve ABD nükleer müzakereleri sürdürme kararı aldı
00:35 Eurobarometer anketi: Avrupalılar için savaşlar ve dezenformasyon en büyük endişe kaynağı
00:19 Orta Asya’da Su ve Enerji Güvenliği: İklim Değişikliği ve Bölgesel Kırılganlıklar
00:15 Macron’u hedef alan Rus dezenformasyonu: Epstein skandalı iddiaları
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Mersin’deki saldırının ardından Demirtaş’a destek!

Mersin’deki saldırının ardından Demirtaş’a destek!
29 Eylül 2022
223
A+
A-

Mersin’in Mezitli ilçesinde Polisevi’e yönelik saldırıda  bir polisimiz şehit olmuştu, bir polisimiz de yaralanmıştı. Alçak saldırının üzüntüsünü atlatamadan teröristin CHP’nin tutuklu gazeteciler listesinde yer aldığı ortaya çıktı.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘Takvim Gazetesi’den aktardığı haberine göre, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun geçtiğimiz yıllarda söylediği ve içinde teröristin de yer aldığı isimler için kullandığı, “20’ye yakın gazeteciyi neden tutukluyorsunuz?” sözleri büyük tepkiye neden oldu.

Tepkilerin ardından kameraların önüne çıkan CHP’li Özgür Özel, raporun 2012 yılında hazırlandığını belirterek, “Bu raporda toplam 188 gazetecinin ismi var. Bunun içinden Meclis’te 3 milletvekili var. Yıllar sonra bir sayfasından CHP’ye hesap sormaya çalışan, iftira atan hadsizler var” dedi.

Şehidimizin kanı kurumadan skandal ifadelerle Selahattin Demirtaş‘ı savunan Özel, Kılıçdaroğlu’nun şeref madalyası sözlerini destekleyerek, “Yattığı her gün Demirtaş’ın nişanesidir” dedi.

Mersin’deki saldırının ardından Demirtaş’a destek

Mersin‘in Mezitli ilçesinde PKK‘lı teröristlerce düzenlenen alçak saldırıda bir polis memuru şehit oldu.

Saldırı sonrası CHP‘li Veli Ağbaba‘nın 2013’deki Tutuklu Gazeteciler Raporuna ilişkin açıklaması tekrar gündem oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu‘nun yer aldığı basın toplantısıyla duyurulan raporda, polisimizi şehit eden teröristin de yer aldığı ortaya çıktı.

CHP’Lİ ÜÇ VEKİLİN DE İMZASI VAR

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Manisa Milletvekili Özgür Özel, imzasıyla hazırlanan “Dünyanın En Büyük Cezaevi: Türkiye” isimli raporda terörist Dilşah Ercan da yer aldı.

ELİ SİLAHLI TERÖRİST BULAMADIK

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 2013’deki Tutuklu Gazeteciler Raporuna ilişkin açıklaması gündem oldu.

Tutuklu gazeteciler arasında Mersin‘deki saldırıda canlı bomba olan PKK’lı terörist Dilşah Ercan da bulunuyordu.

Ağbaba, o dönem cezaevindeki sözde gazetecileri, “Değerli arkadaşlar rapor sonunda ulaştığımız sonuç şudur; “görüştüğümüz gazeteciler arasında ne hırsız, ne tecavüzcü, ne çete mensubu, ne de eli silahlı terörist göremedik, bulamadık. Cezaevinde tutulan gazetecilik mesleğinin ta kendisidir.” sözleriyle savundu.

HADSİZLİĞİN HESABI YOK

CHP Grup Başkanvekili Özür Özel, mecliste salı (27 Eylül 2022)  günü yaptığı basın toplantısında söz konusu iddialara sert bir dille cevap verdi.

Özel, “Terbiyesizliğin, hadsizliğin hesabı yok” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 29 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.