enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
19:16 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
17:57 MSB: Türk hava sahasına yönelen balistik mühimmat imha edildi
11:15 Ateş çemberinde akıl arayışı…
10:24 Bakan Fidan: İran’ın stratejisi son derece yanlış
09:38 Mazlumun Kimliği Sorulmaz
07:06 Mazlumun Kimliği Sorulmaz
10:35 Mücevherde Yeni Sezonun Trendleri İlk Kez Fuarda Açıklanacak
09:55 Saldırıların ardından Gazze’de “yeniden açlık” endişesi
09:45 ABD ile İsrail’in İran’a yönelik ortak saldırıları,artan jeopolitik risk primi, küresel enerji piyasalarında sert fiyat yükselişlerini beraberinde getirdi.
00:50 ABTTF Başkanı: İftarlarımız bazı çevreleri neden rahatsız ediyor?
00:23 Remzi DİLAN’ın yazısı, Öcalan’ın Statüsü: Baş Müzakereci mi, Yerli Mandela mı?
00:02 ‘Savaş Türkiye’yi de etkileyebilir’
10:42 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:01 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:50 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:22 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Mersin’de “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” başladı

Mersin’de “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” başladı
9 Şubat 2024
20
A+
A-

İletişim Başkanlığınca gençlere yönelik düzenlenen “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” Mersin’de başladı.

UHA / İnternational News Agency

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” Eskişehir'de Başladı

Yenişehir ilçesindeki fuar ve etkinlik alanında yaklaşık 40 kurum ve kuruluş, devlet teşviklerini tanıttı.

Başkanlığımız koordinasyonunda organize edilen, bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri, Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşlar, emniyet, jandarma, sahil güvenlik, üniversiteler ve çeşitli kurumların stant açtığı etkinliğe öğrenciler ve aileler ilgi gösterdi.

Stantlarda kurumların burs, hibe, fon, kredi destekleri ve staj programlarıyla ilgili bilgi alan katılımcılar, çeşitli simülasyon ve etkinlik alanlarında söz konusu birimlerin uygulamalarına eşlik etti.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri”

“1 milyondan fazla gencimizle bire bir temas sağlamış olduk”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” etkinlikleri yolculuğuna 2021’de başladıklarını hatırlattı.

Organizasyonun Mersin’den önce 16 şehirde gerçekleştirildiğini belirten İletişim Başkan Yardımcısı Başar, şunları ifade etti:

Bu şehirlerde 1 milyondan fazla gencimizle bire bir temas sağlamış olduk. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak, devletimizin gençlerimize yönelik imkân tanıdığı destek, hibe, fon, burs, kredi gibi teşvik unsurlarını kendilerine yüz yüze anlatmak üzere buradayız. Bu sayede gençlerimizde, kariyerlerini planlarken, geleceklerini kurgularken devletimizin hangi imkânlarıyla neler yapabilecekleri hususunda bir farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Bir aylık süre içerisinde 5 ilimizde daha bu organizasyonu gerçekleştireceğiz.”

Mersin'de "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" başladı

Etkinliğe katılan lise öğrencisi Melek Gülce Güney, “Çok güzeldi. Her şey dolu dolu. Bilgi alırken aynı zamanda çok da eğlendik. Deprem simülatörünün olduğu yer birazcık etkiledi beni. Onun dışında hepsi çok güzeldi.” dedi.

Lise öğrencilerinden Muhammet İmamoğlu da etkinliğin çok faydalı olduğunu ve farklı kurumlar hakkında çeşitli bilgiler edindiğini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.