enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
00:54 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
00:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
00:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
00:41 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
00:40 Netanyahu’nun Mesut Yılmaz’dan istediği Siloam yazıtı nedir?
00:37 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
00:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
00:09 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
00:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
09:52 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
06:57 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
06:09 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
00:56 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
00:37 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
00:32 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
00:29 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
00:23 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
00:17 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
00:16 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Mersin’de Çeyizi Yanan Genç Kıza Kızılay Destek Çıktı

Mersin’de Çeyizi Yanan Genç Kıza Kızılay Destek Çıktı
15 Ağustos 2021
386
A+
A-

UHA HABER / Kızılay Türkiye’nin birçok iline yayılan yangınların yaralarını sarmak için seferber oldu. Mersin’in Silifke ilçesindeki yangında çeyizi yanan genç kızı ziyaret eden Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Silifke ilçesinde 29 Temmuz’da çıkan orman yangınında evleri kullanılamaz hale gelen ve çeyizi de yanan Fatma Tan ve ailesiyle Yeşilovacık Mahallesi’ndeki evlerinin önünde bir araya gelen Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, yangın bölgelerinde personel ve gönüllülerle birlikte afetzedelerin yaralarını sarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Yakın zamanda düğün yapacağını ancak yangın sebebiyle tüm çeyizinin yandığını ve eşyalarının kullanılamaz hale geldiğini ifade eden Fatma Tan ile görüşen Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, genç kızın ihtiyaçlarını not ederek çeyizinin yerine konması için destekte bulunacaklarını söyledi. Kızılay Silifke Şube Başkanı Barbaros Uçar da sürecin yakın takipçisi olacağını kaydetti.

[UHA Haber Ajansı, 15 Ağustos 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.