enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
11:20 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “İsrail’in İran saldırıları, Her geçen zaman insanlığın aleyhinedir”
10:55 Devlet Bahçeli: İsrail, saldırılarını coğrafyanın her yerine taşımaktadır
10:16 UHA/  İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
09:45 Bakan Yerlikaya: Jandarmamız milletimizin tertemiz vicdanındadır
00:48 Vali Aktaş’tan İzmit Sanayi Sitesi’nde inceleme turu
00:45 İsrail-İran saldırılarının boyutu ne ve hangi hedeflere yönelik yapılmıştır?
00:39 “ABD’de Gazeteci Yaşamı ve Türkiye’ye Haber Aktarımı” söyleşisi Basın Evi’nde gerçekleşti
00:35 İsrail-İran saldırılarının nükleer müzakerelere etkisi ne olur?
00:24 Devlet arşivlerinde adına 1839’dan itibaren rastlanan ve 2016’da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı,186 yaşında
00:20 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’dan SS. İzmit Sanayi Sitesi’nde sanayi sitesinde inceleme ziyareti
00:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan barış için yoğun diplomasi trafiği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Merakla Beklenen “UFO Raporu” Açıklandı

Merakla Beklenen “UFO Raporu” Açıklandı
27 Haziran 2021
360
A+
A-

UHA HABER / ABD’de Ulusal İstihbarat Dairesi ve Deniz Kuvvetleri tarafından ortaklaşa hazırlanan ve UFO raporu olarak bilinen rapor Kongre’ye sunuldu.

(UHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Rapor kamuoyu tarafından da uzun zamandır bekleniyor.

Raporda, savunma ve istihbarat uzmanlarının tam olarak tanımlayamadıkları ve askeri pilotların havada karşılaştıkları uçan nesneler hakkında detaylar paylaşıldı.

Uçan nesnelerin çok yüksek teknoloji sahibi cihazlar ya da dünya dışı olabilecekleri belirtiliyor.

Raporda askeri pilotların 2004 yılından bu yana karşılaştıkları 144 farklı uçan cisimden bahsediliyor. Daha önce Pentagon tarafından görüntüleri yayınlanan uçan cisimlerle karşılaşmalar da bu raporda yer alıyor.

Raporun dünya dışı varlıkların varlığını kabul edip etmediği sorulan üst düzey bir yetkili, raporun amacının bu olmadığını söylemekle yetindi. Yetkili “Bu 144 karşılaşma, dünya dışı bir varlığın net işaretlerini içermiyor ancak çalışmalar bizi nereye götürürse o yönde devam edeceğiz” dedi.

Yetkililer görülen objeler farklı uluslara ait gelişmiş gizli teknolojik cihazlar ya da ABD’nin gizli teknolojik programlarından birinin ürünü olma ihtimalini de değerlendiriyorlar.

Söz konusu rapor ABD hükümetinin 1940’lara kadar uzanan süreçte, bahsi geçen açıklanamayan gök cisimlerinin varlığını reddetmesi sürecinde bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor. Raporla birikte tanımlanamayan uçan cisimlerin varlıkları resmi olarak da kabul ediliyor.

Son yıllarda ABD ordusundan emekli olan üst düzey yetkililer ve özellikle bazı pilotlar yaşadıkları karşılaşmalar konusunda medyaya konuşmaya başlamışlardı.

ABD hükümetinin daha önce 1969 yılında 12 bin 618 tanımlanamayan uçan nesneyle ilgili Mavi Kitap Projesi adı verilen bir rapor hazırladığı biliniyor.

Ancak bu kez hazırlanan raporun açıklanması uluslararası kamuoyunda da dünya dışı varlıkların kabul edildiği şeklinde kabul edildiğinden heyecan yarattı.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 27 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.