enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:31 Dünyanın en ünlü piyano virtüözü MAKSIM, Dünya Turnesi’nin duraklarından biri olan İstanbul’a geliyor!”
00:28 Aon, 2025 yılı ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
00:22 Nobel ödüllü 23 ekonomi profesöründen, İsrail hükümetine Gazze konusunda çağrı yapan bir mektup kaleme aldı.
00:17 Zengezur Koridoru’ndan Trump Rotası’na Güney Kafkasya’da Barış!
00:12 Kentsel dönüşüm projelerinde güvenlik ve tasarruf için doğru pompa seçimi şart
00:10 Zelenski, Putin-Trump Mutabakatını Reddetti: “Önce Ateşkes, Sonra Müzakere “
00:09 TCMB Başkanı Fatih Karahan, 2025’in üçüncü enflasyon raporunu paylaştı
18:50 Bugün Kocaeli İçin Ne Kadar Geç Kalındı? Kocaeli’nin Deprem Gerçeği Yok Sayılıyor!
18:18 Yine Hakem Kararları…!!!
10:59 Marmara Depremi’nin 26. Yılında AKUT VAKFI’ndan Depremlere Karşı Önlem Çağrısı
10:02 Antalya Arkeoloji Müzesi’ndeki 100 bine yakın eser, yıkım kararı sonrası paketlenerek taşınmaya başladı.
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump-Putin zirvesini değerlendirdi
00:37 Trafik levhaları yeniden düzenlenecek
00:33 CHP’li Erhan Adem, “İflasın eşiğindeki Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçiyi borç yükü altında bıraktı
00:28 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Obrucak Barajı’nın açılışına katıldı
00:26 Yeni Suriye’de Şam Yönetimi; Uzlaşacak mı, Egemen mi olacak?
00:25 Antalya Arkeoloji Müzesi’ndeki 100 bine yakın eser, yıkım kararı sonrası paketlenerek taşınmaya başladı.
00:17 Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, 8 yıl önce yapımı yasaklanan stüdyo daire dönemi yeniden başlıyor
00:37 Koridorun Sahipleri: Trump Rotası ile Kim Kazandı?
00:15 Ulaştırma ve Altyapı Bakan Uraloğlu, TÜRASAŞ tarafından Sivas’ta üretilen “Askeri Tank Taşıma Vagonu Teslim Töreni”nde konuştu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Marriott International Türkiye’de Üst Düzey Atama

Marriott International Türkiye’de Üst Düzey Atama
24 Kasım 2022
144
A+
A-

İstanbul’un nezih semti Etiler’de Avrupa’nın kültür, sanat ve stil odaklı yaşam tarzını yansıtan Le Méridien Istanbul Etiler’e Operasyonlar Direktörü olarak Cem Alkaya atandı.

İstanbul'daki lüks otelin operasyonlar direktörü oldu | Turizm Güncel - Turizm Haberleri - Turizm GazetesiOtelcilik sektöründe 20 yılı aşkın deneyimi, yurt içi ve yurt dışı tecrübeleriyle Le Méridien Istanbul Etiler’in operasyon ekibine liderlik edecek olan başarılı yönetici Cem Alkaya, Marriott International Türkiye bünyesinde yer alan 5 yıldızlı otelin tüm operasyonlarından sorumlu olacak.

Turizm ve otelcilik alanında eğitim almaya lise yıllarından itibaren başlayan Cem Alkaya, sırasıyla Etiler Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun oldu.

2000’li yılların başında henüz öğrenciyken yiyecek-içecek ve restoran operasyonlarında otelcilik kariyerine adım atan Alkaya, 2008 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida Eyaleti’nde Royal Caribbean seyahat gemisinde çalışmaya başladı.

Restoran operasyonlarında edindiği kıymetli deneyimle 2013 yılında Türkiye’ye dönerek Mövenpick Otel İstanbul’un Yiyecek – İçecek Yönetim Ekbi’nde görev aldı.

2014 yılında Le Méridien Istanbul Etiler’e transfer olan Alkaya 8 yıla yakın süreyle otelin yiyecek- içecek ve restoran operasyonları birimlerinde çeşitli yöneticilik görevleri üstlendi.

2020’de Maktur Grubu’na Otel Operasyonları Hizmet Destek Müdürü olarak atanan başarılı otelci, gruba ait 3 otel ve 1 marinanın operasyonlarından sorumlu ekipleri yönetti.

Operasyonel tarafta tüm kaynakların en etkili şekilde kullanılması, etkin bütçe yönetimi ve karlılığın arttırılması için farklı projelere imza atan Alkaya Kasım 2022’de Le Méridien Istanbul Etiler’in Operasyonlar Direktörü görevine atanarak Marriott International Türkiye Ekibine yeniden dahil oldu.

Cem Alkaya yeni pozisyonunda Le Méridien Istanbul Etiler’in tüm operasyonlarından sorumlu olacak. Marriott International’ın “önce insan” yaklaşımından her zaman ilham alan Alkaya ekip arkadaşlarına kariyer hedefleri doğrultusunda mentorluk verecek. Yakın zamanda evlenen başarılı yönetici eşiyle birlikte seyahat etmekten ve yemek yapmaktan keyif alıyor.

Bu habere ilişkin detaylı basın bültenini ve görseli ekte bulabilirsiniz. Mecralarınızda habere yer vermenizi umuyor iyi haftalar diliyoruz.

Selin Karaosmanoglu Sapci adlı kullanıcının profil fotoğrafı

HABER : Selin Karaosmanoğlu SAPÇI

[UHA Haber Ajansı, 24 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.