enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:16 ABD’de göç ve gümrük muhafaza polisinin (ICE) yetkileri neler?
11:41 Gazeteci Ali Asmar, İsrail’in 2025’te yürüttüğü çok cepheli savaşı ve Suriye’nin bu stratejideki kritik rolünü
07:57 Amerika’nın Büyük Strateji Arayışı
07:33 Çerkezköy-Kapıkule hattında sinyalizasyon ve test çalışmaları devam ediyor
07:07 Yüksek Gelir Hedefi Çerçevesinde 2026’da Türkiye Ekonomisi
07:05 2026 Hukuk ve Yargı Gündemi
00:44 Dışişleri Bakanı Fidan, “SDG’nin 10 mart mutabakatına uyup bir an önce üzerine düşen yükümlülükleri getirmesini bekliyoruz”
00:36 Somaliland Hakkında İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan Acil Toplantı
00:28 Bakan Güler: “Suriye’nin birliği ve toprak bütünlüğü temelinde, terör örgütleriyle mücadelesine destek veriyoruz”
00:08 Bugün “Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında Antalya’da inşa edilecek 13 bin 213 konut için kura çekimi yapılaca
00:05 İran’da Tahran Savcısı Ali Salihi, vatandaşları dışarı çıkmaması konusunda uyardı…
00:02 Öğretmenlerin atama ve yer değiştirmelerine ilişkin temel ilkelerde güncellemeye gidildi
20:43 48 il için “sarı” uyarı: Çığ, fırtına, sağanak ve kar yağışına dikkat
13:33 Trump, en kötü ABD Başkanı olarak tarihe geçecek
10:33 Mücahit ve Mücahidelerin Anlatımıyla Kıbrıs Türk Milli Mücadelesi” adlı kitabın tanıtımı yapıldı
07:42 Papa İznik’e geldi ama bizimkiler daha baskın çıktı: Siyonizmi yeren Yahudi Haham’a ödül verildi
07:46 Karayolları Otoyol Jandarma Timlerine emanet..!
07:03 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
07:00 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
06:16 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli’nin toplam uzunluğu 8,2 Kilometre
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Marmaris’te orman yangını: Datça-Marmaris karayolu trafiğe kapatıldı

Marmaris’te orman yangını: Datça-Marmaris karayolu trafiğe kapatıldı
24 Haziran 2022
288
A+
A-

MUĞLA – UHA HABER / Muğla’nın Marmaris ilçesinin Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkisinde ormanlık alanda Pazartesi akşamı başlayan yangın devam ediyor. Yangın İçmeler mahallesine doğru ilerliyor. Dumanlar Marmaris ilçe merkezine ulaştı. Datça-Marmaris karayolu trafiğe kapatıldı.

Alevlere gece boyunca karadan çok sayıda ekip ile müdahale edildi. Sabahın ilk ışıklarıyla havadan müdahale yeniden başladı.

Yangın, Muğla Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yakınlarına kadar geldi. Orman ve itfaiye ekipleri dün alevlerin önüne geçmek için güvenlik koridoru açtı.

Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Meteorolojik verilere göre rüzgârın hızının 09.00-16.00 arasında saatte 30-40 km’ye çıkacağı öngörülüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden gece yapılan açıklamada da yangının Yeşilbelde Mahallesi’ne doğru ilerlediği belirtilmişti.

Marmaris

Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) açıklamasına göre 48 helikopter ve 13 uçak ile Emniyet ve Jandarma’ya ait 20 TOMA alevlere müdahale ediyor.

Marmaris

Soylu: Şüpheli gözaltında

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yangın sahasını gece havadan inceledi.

Soylu dün yaptığı açıklamada, “1988 doğumlu S.A. isimli şüpheli suçunu itiraf etti. Olay yerinde 2 adet benzin bidonu ele geçirildi. Şüpheli, ailesiyle arasındaki ticari bir husumetten dolayı olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Hatta kendisini öldürmek istediğini de belirtti. Şu anda şüpheli gözaltında” demişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da orman yangınından 29 kişinin etkilendiğini ve bu kişilerden 12’sinin ambulanslarla hastaneye sevk edildiğini, 2 kişinin tedavilerinin devam ettiğini açıklamıştı.

[UHA Haber Ajansı, 24 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.