enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:53 RTÜK Başkanı Şahin: “İslamofobi sadece ‘bir içerik sorunu’ değil, bir güvenlik, bir kimlik ve bir insanlık meselesi”
00:51 Yenidoğan Çetesi’ davasında 5. duruşma görüldü
00:50 Fırtınalı bir dönemde AB dönem başkanlığını devralan Danimarka’yı neler bekliyor?
00:41 Almanya’da bir şirkette meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı
00:35 Tunç Soyer’in gözaltına alındığı İzmir’deki yolsuzluk operasyonunda şaşırtan detay! Şikayet eden Cemil Tugay çıktı.
00:27 İtalya’da kavurucu sıcaklar: İki ölü, 17 şehir için kırmızı alarm
00:22 MİT Başkanı Kalın, Irak’ın kuzeyinde temaslarda bulundu
00:22 ‘Cam tavanı’ aşmak: Bilimde kadınların dönüştürücü gücü
00:11 Hangi AB ülkesi en çok düzensiz göçmeni geri gönderiyor?
00:10 Azerbaycan ve Küresel Süreçler
00:08 Sessiz kahramanlara bir saygı duruşu: “Babam Misafir İşçiydi” kitabı
23:09 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hatay, İzmir ve Manisa’daki yangınlar kısmen kontrol altına alındı.
08:59 Büyük yolsuzluk operasyonu İzmir’e de sıçradı: Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer gözaltına alındı
08:34 TBMM bugün yoğun gündemle haftaya başlıyor
08:13 CHP kurultayı davası ertelendi
00:50 Kartepe’de Açık Hava Sinema Keyfi Başladı
00:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fuat Sezgin, büyük bir ilim insanıydı
00:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orman yangınlarında sorumluluğu olduğu tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı
00:32 (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait iki depoda tarihi eser ele geçirildi
00:24 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “(ABD-İran) Uzlaşma ihtimali var”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Marcao’nun talipleri artıyor

Marcao’nun talipleri artıyor
8 Haziran 2022
1.280
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / Galatasaray’da yeni yönetimi Marcao konusunda zor bir karar süreci bekliyor. Brezilyalı stoperi isteyen kulüp sayısı artmaya devam ediyor. Atalanta ve Sevilla da Marcao için teklif yapmaya hazırlanıyor.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıGalatasaray’da Marcao’nun geleceği merak konusu… Brezilyalı stoper, özellikle UEFA Avrupa Ligi maçlarındaki iyi futboluyla Avrupa takımlarının takibine girdi.

Daha önce Roma ve Napoli’nin istediği 26 yaşındaki futbolcu için bu kez Atalanta ve Sevilla devreye girdi. Diego Carlos’u Aston Villa’ya satan Sevilla, bu oyuncunun boşluğunu Marcao ile doldurmak istiyor.

İspanyol kulübünün Brezilyalı stoper için 15 milyon avroyu gözden çıkardığı bildiriliyor. İtalyan gazeteleri de Atalanta’nın Marcao için teklif yapmaya hazırlandığını okurlarını duyurmuştu.

Seçim sürecine giren Galatasaray’da, transfer tekliflerine ilişkin karar yeni yönetime bırakıldı. Galatasaray’ın iki başkan adayı da yıldız oyuncu satışına sıcak bakmadıklarını ifade etti.

Marcao’nun ise bu transfer döneminde Avrupa’ya gitmeyi isteyebileceği belirtildi. 26 yaşındaki futbolcunun bu tercihinde, Galatasaray’ın Avrupa kupalarına katılmayacak olmasının etkisine dikkat çekiliyor.

Marcao’nun transferle birlikte göstereceği performansla Brezilya milli takımı ile Dünya Kupası’na gitmek istediği de dile getiriliyor. Marcao, 2019 yılında Portekiz ekibi Chaves’den 4 milyon avroya Galatasaray’a transfer oldu.

Sarı-kırmızılı forma ile 140 maça çıkan Brezilyalı defans oyuncusu, 2 kez fileleri sarstı, 1 de gol pası verdi.

[UHA Haber Ajansı, 08 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.